$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Brazílie - Florianópolis - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Brazílie - Florianópolis

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu.Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: prod… Čtěte více

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Brazílie nabízejí vyšší vzdělání, které je částečně financována pro ty studenty, kteří chtějí pokračovat v hlubší vzdělání. Musí být ve věku mezi 18 a 35 let. Tento vysokoškolský systém umožňuje studentům učit se praktické dovednosti, které jim umožní čelit výzvám 21. století.

Vyšší vzdělávací instituce v tomto městě bylo známo, že dobře vyniknout. Různých vysokých škol a univerzit, jako je Universidade Federal de Santa Catana jsou celosvětově uznávané na výrobu vynikajících profesionálů.

Magisterské studium Technologie potravin v Brazílie - Florianópolis - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Brazílie - Florianópolis Ušetřete čas a kontaktujte školu v Brazílie - Florianópolis zde!

Méně
Další informace o studiu v Brazílii
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brazílie

Akademický magisterský titul v oboru potravinářství a technologie na Státní univerzitě v Santa Catarině (UDESC) byl zahájen v březnu 2016 poté, co jej CAPES doporučil v roce 2 ... +

Akademický magisterský titul v oboru potravinářství a technologie na Státní univerzitě v Santa Catarině (UDESC) byl zahájen v březnu 2016 poté, co jej CAPES doporučil v roce 2015. V tomto kurzu existuje možnost doplnit školení profesionálů v oblastech souvisejících s přírodou a technologie potravin s cílem vykonávat pedagogickou činnost na vyšší úrovni, posílit vědecký a technologický výzkum, poradenskou činnost a specializovanou práci ve společnostech a ve veřejném sektoru. V současné době je v programu 13 profesorů z University of the State of Santa Catarina, kteří pracují ve dvou směrech výzkumu: 1 - Vývoj a optimalizace technologií, produktů a procesů; 2 - Vlastnosti potravin a bezpečnost. -
Magistr
Portuguese (Brazil)
Bře 2022
Kampus