$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Brazílie - Zde naleznete magisterské studium

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu.Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, kter… Čtěte více

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Brazílie je v současnosti mezi 20 nejvýkonnějších zemí z hlediska ekonomiky kvůli jejich vynikající výsledky orientované vysokoškolské vzdělávání. Není moc jazyková bariéra, protože většina kurzů je v portugalském jazyce.Brazílie má 50 veřejných a 80 soukromých vysokých škol

Magisterské studium Technologie potravin Brazílie. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Brazílie. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Brazílii
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brazílie

Akademický magisterský titul v oboru potravinářství a technologie na Státní univerzitě v Santa Catarině (UDESC) byl zahájen v březnu 2016 poté, co jej CAPES doporučil v roce 2 ... +

Akademický magisterský titul v oboru potravinářství a technologie na Státní univerzitě v Santa Catarině (UDESC) byl zahájen v březnu 2016 poté, co jej CAPES doporučil v roce 2015. V tomto kurzu existuje možnost doplnit školení profesionálů v oblastech souvisejících s přírodou a technologie potravin s cílem vykonávat pedagogickou činnost na vyšší úrovni, posílit vědecký a technologický výzkum, poradenskou činnost a specializovanou práci ve společnostech a ve veřejném sektoru. V současné době je v programu 13 profesorů z University of the State of Santa Catarina, kteří pracují ve dvou směrech výzkumu: 1 - Vývoj a optimalizace technologií, produktů a procesů; 2 - Vlastnosti potravin a bezpečnost. -
Magistr
Portuguese (Brazil)
Bře 2022
Kampus
 
Federal University De Viçosa - UFV
490, Brazílie

Postgraduální studium potravinářských věd a technologií na Federální univerzitě ve Viçosě (PPGCTA / UFV) začalo v srpnu 1974 (magisterský titul) a v dubnu 1994 (doktorát). PPG ... +

Postgraduální studium potravinářských věd a technologií na Federální univerzitě ve Viçosě (PPGCTA / UFV) začalo v srpnu 1974 (magisterský titul) a v dubnu 1994 (doktorát). PPGCTA se svými 680 disertačními a 323 tezemi obhájenými do 31. prosince 2020 je akreditována příslušnými orgány ministerstva školství (MEC). Instituci absolvovalo celkem více než 60 000 profesionálů; na Campi da UFV již bylo obhájeno více než 12 000 diplomových a 4 000 disertačních prací. -
Magistr
Portuguese (Brazil)
Bře 2022
Kampus
 
Federal University of Technology
Curitiba, Brazílie

Rozvíjet technologické vzdělávání excelence, budovat a sdílet znalosti zaměřené na řešení skutečných výzev společnosti.

Rozvíjet technologické vzdělávání excelence, budovat a sdílet znalosti zaměřené na řešení skutečných výzev společnosti. -
Magistr
Bře 2022