$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Asie - Zde naleznete Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Asie

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.   Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy mů… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Studenti, kteří absolvují část svého stupně v Asii jsou stále v číslech. V současné době se druhý a třetí největší ekonomiky v Asii. Bez omezení, studenti popsali svůj čas v Asii jako nejlepší zážitek svého života. Dnes, tři ze čtyř nejlidnatějších zemí světa jsou v Asii: Čína, Indie, Indonésie a.

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Asie - Veškeré informace o Kombinované studium magisterském studiu Technologie potravin v Asie. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Asie zde!

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Spojené arabské emiráty

Katedra potravinářské vědy navrhuje magisterský program v potravinářské vědě, který dá studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potrav ... +

Katedra potravinářské vědy navrhuje magisterský program v potravinářské vědě, který dá studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování potravin a inženýrství, jakož i inovativních a funkčních potravin. Magisterský program v oboru potravinářské vědy je navržen tak, aby posílil a prohloubil znalosti studentů o vědeckých principech a procesech používaných k výrobě bezpečných a vysoce kvalitních potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Led 2022
17 Lis 2021
Kampus
 
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Rusko

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro st ... +

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro stravovací zařízení; kontrola nad efektivním provozem stravovacích zařízení; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských výrobků. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
24 - 27 měsíce
Ruština
Kampus