$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin

K dispozici je profesionální stylu, který popisuje povahu Food Science: zkoumání potravin "z pole až po vidličku". Jídlo opravdu věda studující všechny aspekty jídla, od těžby a výroby pro vaření a konzumaci. Oblasti potravinářských věd vyvinul značně v posledních letech, a dnes Potr… Čtěte více

K dispozici je profesionální stylu, který popisuje povahu Food Science: zkoumání potravin "z pole až po vidličku". Jídlo opravdu věda studující všechny aspekty jídla, od těžby a výroby pro vaření a konzumaci.

Oblasti potravinářských věd vyvinul značně v posledních letech, a dnes Potravinářský průmysl je vysoce interdisciplinární aplikovaných věd, které využívá výsledky z různých oborů, jako jsou chemické inženýrství, mikrobiologie, biochemie a mnoho dalších. To je důvod, pro značný počet subdisciplines, že tato oblast vědy patří. Některé z nejvíce vzrušujících a pokročilé subdisciplines Food Science, jsou potravinářské chemie a analýzy potravin konzervací a balením, potravinářské technologie a mnoho dalších. Všechny tyto studie se snaží zvýšit kvalitu potravin. Zároveň poskytují informace o bezpečnosti a způsoby, jak vyrábět potraviny, které splňují požadavky přelidněný a overstimulated moderního světa. Jídlo věda není jen o vaření, ale také o některých těžko vědeckého výzkumu, skutečnou výzvou a rozuzlení hádanky.

Začít hledat své budoucí magisterský studijní program v potravinářské vědy hned! Neváhejte se dozvědět více o speciálních magisterských programů v potravinářské vědy kliknutím na následující odkazy.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Spojené státy americké

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Pr ... +

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Program bude poskytovat studentům znalosti potřebné pro společnosti a organizace, které vyrábějí, zpracovávají, distribuují nebo prodávají potraviny a nápoje a současně dodržují federální a státní regulační předpisy pro výrobu, distribuci a komercializaci potravinářských výrobků. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
 
University of Lincoln
Lincoln, Spojené království

Studenti v Lincolnu mají příležitost studovat řadu progresivních témat, jako je pokročilá věda o plodinách, pokročilá výroba potravin, vývoj nových produktů a procesů, bezpečn ... +

Studenti v Lincolnu mají příležitost studovat řadu progresivních témat, jako je pokročilá věda o plodinách, pokročilá výroba potravin, vývoj nových produktů a procesů, bezpečnost potravin a technické řízení, stejně jako obchodní, provozní, dodavatelský řetězec a agilní řízení . V návaznosti na vyučovaný prvek programu mohou studenti absolvovat období odborné praxe. Toto šestiměsíční umístění může být u jednoho z průmyslových partnerů univerzity nebo u organizace s nezávislým získáváním zdrojů. Studenti, kteří úspěšně absolvují tuto trasu, získají titul MSc Agri-food Technology with Professional Practice. -
MSc
Denní studium
14 měsíce
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
University of Turku
Turku, Finsko

Magisterský studijní program v oblasti vývoje potravin vám poskytuje kompetence pro řešení výzev ve výzkumu a vývoji v potravinářském průmyslu a akademické obci. ... +

Magisterský studijní program v oblasti vývoje potravin vám poskytuje kompetence pro řešení výzev ve výzkumu a vývoji v potravinářském průmyslu a akademické obci. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Srp 2023
18 Led 2023
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
University of Helsinki
Helsinki, Finsko

Co teď jedí? Co stojí za dobrou chutí jídla? Suroviny? Technologie zpracování? Jak zlepšit zdraví, bezpečnost, ekologii a etiku potravin a zpracování potravin? Pokud je to pro ... +

Co teď jedí? Co stojí za dobrou chutí jídla? Suroviny? Technologie zpracování? Jak zlepšit zdraví, bezpečnost, ekologii a etiku potravin a zpracování potravin? Pokud je to pro vás, přihlaste se k magisterskému programu v oboru potravinářských věd na University of Helsinki . -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina, Finský, švédský
Srp 2023
04 Led 2023
Kampus
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Spojené království

Manchester Metropolitan University připravuje cestu ve výzkumu výživy a vědy o potravinách od roku 1880. Tento jedinečný magisterský program Food Science and Innovation kombin ... +

Manchester Metropolitan University připravuje cestu ve výzkumu výživy a vědy o potravinách od roku 1880. Tento jedinečný magisterský program Food Science and Innovation kombinuje bohaté znalosti Manchester Met s novou technologií, aby vám poskytl odborné znalosti o potravinách a výživě, které potřebujete k úspěchu. -
MSc
Kombinované studium
24 měsíce
Angličtina
Online forma
 
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Spojené království

MSc v pokročilé bezpečnosti potravin je přizpůsoben studentům, kteří se zaměřují na zemědělský a potravinářský průmysl a související odvětví, nebo v současné době pracují, a n ... +

MSc v pokročilé bezpečnosti potravin je přizpůsoben studentům, kteří se zaměřují na zemědělský a potravinářský průmysl a související odvětví, nebo v současné době pracují, a nabízejí jedinečnou kvalifikaci v oblasti bezpečnosti a zabezpečení potravin. -
MSc
Denní studium
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
Universidad Pública de Navarra - UPNA
Pamplona, Španělsko

Reagujte na výzvy dnešního potravinářského průmyslu prostřednictvím udržitelnosti, inovací a výzkumu a prosazujte změny směrem k udržitelnější produkci a spotřebním vzorcům po ... +

Reagujte na výzvy dnešního potravinářského průmyslu prostřednictvím udržitelnosti, inovací a výzkumu a prosazujte změny směrem k udržitelnější produkci a spotřebním vzorcům potravin. Proč studovat magisterský titul z agropotravinářského průmyslového odvětví a kvality? Dvojitá profesní a výzkumná orientace. Stáže ve společnostech v agropotravinářském sektoru. Pokročilé školení, ve kterém získáte obecné a specifické dovednosti pro úspěšné zahájení a rozvoj aktivit v oblasti potravinářského sektoru z hlediska udržitelnosti. Ze kterých stupňů mohu získat přístup k magisterskému titulu v oboru Agrifood Industry Technology and Quality? Bakalářský titul z inovací v potravinářských procesech a produktech. Bakalářský titul v oboru zemědělství, potravinářství a inženýrství venkovského prostředí (zmínka v agropotravinářském průmyslu). Bakalářský titul z potravinářské vědy a technologie. Další vysokoškolské tituly související s agropotravinářským oborem a které umožňují přístup ke studiu magisterského studia. U těch vysokoškolských titulů, které nejsou zahrnuty v předchozím případě, akademický výbor magistra posoudí přiměřenost profilu s přihlédnutím k předchozímu vzdělání v tomto oboru a/nebo odborné zkušenosti ve výzkumných centrech nebo v potravinářském průmyslu. -
Magistr
Denní studium
3 semestry
španělština
Zář 2022
Kampus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Itálie

Tento dvouletý magisterský program vám poskytuje spolehlivé znalosti o současných a budoucích výzvách v potravinářských vědách, kombinuje inovace a autentičnost a nabízí vám p ... +

Tento dvouletý magisterský program vám poskytuje spolehlivé znalosti o současných a budoucích výzvách v potravinářských vědách, kombinuje inovace a autentičnost a nabízí vám příležitost úzce spolupracovat s potravinářským průmyslem. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2022