96 Magistr Programy v Tchaj-wan for 2024

Magistr Programy v Tchaj-wan for 2024Filter
    • 135號, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský studijní program nabízený The College of Engineering zahrnuje: strojírenství, chemické inženýrství a materiálovou vědu a průmyslové inženýrství a management

    • Taipei, Tchaj-wan

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    M.Ed. ve výuce a výuce se zaměřuje na výuku zaměřenou na studenty, teorie a strategie učení, mobilní učení a hodnocení učení.

    • Chiayi City, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    2 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Velitel program, který poskytuje akademické vzdělání pro studenty, jejichž cílem je věnovat akademické kariéře v oboru elektrotechniky na vysoké školy nebo výzkumná instituce, je šitý na míru tak, aby vyhovovaly různým potřebám žáků ve svém budoucím akademického výzkumu. S vedením ze strany poradců, učební plány jsou navrženy tak, aby potřebám nejlépe hodí žáků ve svém budoucím směru výzkumu.

    • Tainan, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Teologické vzdělání Chang Jung Christian University, Taiwan je zaměřen na vzdělávání spáchal vůdce, kteří vykonávají širokou škálu povolání, včetně farní ministerstvu, nemocniční kaplani, ekumenické hnutí, dobrovolnické organizace, sociální práce, učitelské profese, a další.

    • Hsinchu, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Vzhledem k multidisciplinární pověřovacích listin jeho schopnosti a prvotřídní kvalitě svých výzkumných zařízení je GIEE přitahuje studenty high-kalibru z různých technických a vědních oborů.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Čína
    • + 4 more

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Tento 18-měsíční Master of Science v informačních technologií a management Program vybaví vás s nejnovějšími poznatky v oblasti informačních technologií a managementu, a dá vám výhodu nad ostatními účastníky na trhu místo.

    • Tainan, Tchaj-wan
    • Taipei, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Mistr Program Digit stvoření a zábavy Interactive (anglicky učil) - Tchaj-wan konstrukce průmysl získal 450 ocenění v 4 hlavních mezinárodních ocenění za design v Japonsku G-Mark, USA IDEA, Německo, zda a reddot ...

    • Taipei, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Posláním oddělení japonského je nabídnout celou řadu flexibilních kurzů a programů pro splnění různých společenských potřeb, a vychovávat studenty, musí být vysoce kvalifikovaní občané s pokročilými jazykovými znalostmi a globálním kontextu.

    • Taichung, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Angličtina

    • Taipei, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Plně anglický a interdisciplinární program se zaměřením na personalizovanou a chytrou medicínu, umělou inteligenci a strojové učení a biomedicínské signály a zpracování

    • Causeway Bay, Hongkong
    • Seoul, Jižní Korea
    • + 2 more

    Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené

    Angličtina

    Program vám vybaví finanční prozíravost, kterou potřebujete k úspěchu a řešení obchodních výzev v jakémkoli odvětví. Bez ohledu na funkci, ve které pracujete, dovednosti a znalosti v oblastech, jako jsou podnikové finance; finanční trh; Finanční účetnictví. Buduje vaši důvěryhodnost a schopnost vidět celkový obraz vaší organizace v globálním kontextu.

    • New Taipei, Tchaj-wan

    Program Master of Arts (MA) na katedře cizích jazyků a literatury vede k post-bakalářskému titulu určenému pro jednotlivce, kteří se zajímají o výuku multimediálních jazyků, západní kultury a literaturu. Učební plán programu je založen na synergii teorie a praxe a je vyvinut tak, aby pomohl studentům stát se vynikajícími učenci a profesionály v oblasti literatury a jazyka.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Oddělení RTF poskytuje svým potenciálním postgraduálním studentům dva programy na posílení jejich profesí. Studenti mohou buď získat magisterský titul ve výzkumné skladbě, nebo magisterský titul z výtvarného umění (MFA) v produkční skladbě. První z nich je dvouletý program určený pro bystré studenty, kteří se chtějí stát vědci, aby mohli provádět aplikovaný výzkum v mediálních kampaních a mediálních dopadech. Posledně jmenovaný je tříletý program určený pro kreativní studenty, kteří se chtějí stát profesionálními spisovateli a producenty, aby produkovali kreativní práci pro média v různých formátech.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Taipei Medical University School of Stomatology od roku 2001 od svého založení, po více než osmnáct let, po děkanovi Lin Zhetang, děkanovi Evropě Geng Liangovi, prezidentovi Caiheng Hui a děkanovi Wang Dayuan tvrdé práce, byl značný rozsah a výsledky, po škole od v loňském roce (2018) nastoupilo osm Yue jako úřadující děkan. Poté, co v březnu letošního roku (2019) oficiálně nastoupí do funkce děkana, bude podporovat ducha štafetových závodů, zdědit nástupnictví, využívat inovativní myšlení, učit se změnám, přijímat nadšení a proměnit školu zubního lékařství na další úroveň. S posláním „kultivovat novou generaci vysoce kvalitního zubního lékařství a talentu v oblasti výzkumu a vývoje“ a vizí „usilovné práce na mezinárodní prvotřídní zubní škole“ navrhne mateřská škola čtyři strategie „diverzifikovaného rozvoje, týmové práce“ „mezinárodní integrace a udržitelný provoz“. Šest hlavních cílů „služba, výuka, výzkum, klinika, průmyslová univerzita a mezinárodní“ se věnuje podpoře různých akčních plánů k plnění různých úkolů a misí

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Vzdělávací cíle magisterského programu: Kultivujte manažerské talenty s pokročilými schopnostmi řízení průmyslu Kultivujte manažerské talenty praktickým výzkumem Kultivujte manažerské talenty s humanistickou péčí Spolupracujte s rozvojem průmyslové globalizace a kultivujte manažerské talenty s mezinárodní vizí 2. Klíčové kompetence magisterského programu Pokročilé manažerské znalosti a aplikační schopnosti Esej psaní a schopnost logického myšlení Procvičujte si etický přístup k práci a schopnost vedení týmu učit se Mezinárodní perspektiva a pokročilé znalosti cizího jazyka