28 Magistr Programy v Softwarové inženýrství v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Softwarové inženýrství v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Syracuse, Spojené státy americké
    • Online USA

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Získejte své MS v oboru počítačového inženýrství online z top 20 zařazeného programu US News na Syracuse University za pouhých 15 měsíců; v současné době není vyžadováno žádné GRE. Naučte se vytvářet průlomová hardwarová a softwarová řešení.

    • Hoboken, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Velitelem v oblasti softwarového inženýrství je budování spolehlivých, citlivých, bezpečných a bezpečných softwarových systémů, které posouvají průmysl a společnost ve stále více propojeném světě. V našem programu softwarového inženýrství se dozvíte o procesu životního cyklu ao tom, jak vytvořit udržitelné produkty. Získáte dovednostní sady pro navrhování, tvorbu, testování a údržbu softwarových systémů a správu softwarových projektů s optimální efektivitou.

    • Coral Gables, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Softwarové inženýrství se zabývá především systematickým a disciplinovaným přístupem k vývoji softwarových systémů. Vyžaduje aplikaci principů a postupů počítačového inženýrství a informatiky při vytváření, provozu a údržbě softwarových systémů a aplikací. Softwarové systémy jsou stále složitější a vznikající technologie posouvají hranice opakovaně použitelných komponent a zajištění kvality softwaru. Růst používání softwaru ve všech oblastech a aspektech každodenního života se v posledních desetiletích zvýšil a nyní se stal nedílnou součástí společnosti. Závislost na softwaru v kritických oblastech, včetně infrastruktury, dopravy, veřejných služeb, národní bezpečnosti a obrany, vyústila v potřebu řádně vyškolených a motivovaných jednotlivců. ACM spolu s IEEE také uvedly ve svých počítačových osnovách 2020 (31. 2020), že také došlo k posunu od učení založeného na znalostech k učení založenému na kompetencích. Kompetenci definují jako kombinaci znalostí (vědět co) + dovedností (know-how) + dispozice (vědět proč).

    • Auburn, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Master of Science v CSSE poskytuje online studentům příležitost pro pokročilé vzdělávání a kreativní výzkum. Studenti se budou dále vzdělávat prostřednictvím vyváženého programu jak ve výuce, tak ve výzkumu s cílem dosáhnout excelence v oblasti informatiky a softwarového inženýrství. Online studenti si mohou vybrat nediplomovou (pouze kurzy) nebo se zvláštním povolením katedry možnost diplomové práce. Budou se moci specializovat na oblasti, jako je umělá inteligence, počítačové sítě, kybernetická bezpečnost, databáze a datová věda, interakce člověk/počítač a strojové učení.

    • Laurel, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Malvern, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Penn State Great Valley Master of Software Engineering vám poskytne technické IT dovednosti potřebné pro různé IT a webové kariéry od vývojáře aplikací po webdesignera. Připravte se na vytváření rozsáhlých softwarových produktů a služeb pro průmysl a státní správu prostřednictvím analýzy softwaru, architektury, návrhu, vývoje a testování.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program Web and Application Development na Touro University nabízí studentům inovativní a komplexní učební plán, který je připraví na úspěch v rychle se rozvíjejícím a neustále se vyvíjejícím světě technologií. Prostřednictvím kombinace praktických kurzů a teoretické výuky studenti získají znalosti v široké škále programovacích jazyků, metodologií vývoje softwaru a rámců pro vývoj webových aplikací.

    • Durham, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    V herním průmyslu je mnoho rolí. Ve společnosti Duke připravujeme naše absolventy, aby hráli hru, kterou si vyberou, tím, že se staneme herními designéry, vývojáři a vůdci dynamických produkčních týmů. Posílíme vám dovednosti, které lídři v oboru hledají, jako je znalost programování - včetně C # a C+++ - a jak tyto dovednosti aplikovat na přední herní enginy. Naučíte se také principy designu pro hraní, umění, uživatelský zážitek a vyprávění příběhů.

    • Medford, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti vývoje softwarových systémů se připojili k jedné z nejrychleji rostoucích profesí v technologii dnes. Naučte se, jak navrhovat, budovat a testovat systémy programů v C a C pod vedením naší specializované fakulty na Katedře informatiky.

    • Davie, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Master of Science v počítačovém softwarovém inženýrství nabízí komplexní pokrytí teorie a praxe návrhu a vývoje softwaru v prostředí založeném na projektech. Poskytuje pochopení procesu vývoje, včetně konceptu, návrhu, testování, zajištění kvality a provedení.

    • College Park, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program Softwarové inženýrství se zabývá vývojem a údržbou softwarových systémů, které se chovají spolehlivě a efektivně, jsou cenově dostupné pro vývoj a údržbu a splňují všechny požadavky, které pro ně zákazníci definovali. Naše fakulta se skládá z vědců a odborníků světové úrovně, kteří aplikují nejnovější principy softwarového inženýrství na velkých projektech v NASA, DARPA, Raytheon, a Lockheed Martin.

    • Rochester, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Získejte praktické zkušenosti prostřednictvím týmových a individuálních projektů, abyste mohli lépe porozumět vývoji a implementaci moderních softwarových systémů.

    • Richardson, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    20 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Výkonný magisterský program v oboru softwarového inženýrství poskytuje praktické odborné vzdělání softwarovým profesionálům a připravuje je na pozice zvyšující se odpovědnost v průběhu jejich kariéry. 20měsíční program je navržen tak, aby pomohl transformovat kariéru a efektivitu softwarových profesionálů.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Účelem absolventského programu v oblasti počítačového inženýrství je usnadnit studentovi další profesní a vědecký rozvoj. Program Master of Software Engineering je navržen tak, aby rozšířil znalosti studenta a zdůraznil určitou oblast koncentrace.

    • Rapid City, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina