Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Najděte nejlepší Restaurační management zde!

Magisterský titul je získal teprve po dokončení první bakalářský studijní program, obvykle bakalářský titul. Rozhodnete-li se pokračovat ve své studii výhody svou kariéru tím, že vám dovednosti a znalosti potřebné skočit do pozic.

Co je Master in vedení restaurace? Studenti, kteří se rozhodnou studovat vedení restaurace jsou vybaveny vším potřebným k provozování restaurace nebo jídelna. Kurzy se často zaměřují na podnikatelské prvky, včetně podnikání a marketingu, potravinářské přípravných koncepty, hygienou a manažerské i administrativní schopnosti. To je také obyčejné pro studenty učit se mezilidské komunikační dovednosti pro interakci se zákazníky.

Primární cesta studenti těžit z vydělávat Master v restauraci Management je získáním specializované dovednosti pro jejich kariéry.Držení magisterský titul často rovná vyšší plat, a získané řídící a komunikační dovednosti jsou použitelné pro téměř libovolné poloze.

Náklady na školné a další poplatky se liší docela dost. Existuje mnoho faktorů, jako jsou konkrétní škole, programu, délka studia, status studenta, a země, které určují své náklady. Před zařazením, je moudré udělat důkladný průzkum a zjistit, který program je pro vás nejlepší.

Zatímco kariéry, které je možné dosáhnout s Master v restauraci řízení jsou vysoce specifické, jsou stále máte k dispozici několik možností. Je nejběžnější vykonávat řídící či vedoucí pozici v existujícím podnikání, jako manažer restaurace, manažer stravování, potravy pohostinství specialista, nebo obchodního analytika. Jiní rozhodnou stát se podnikateli a otevřít a provozovat vlastní restauraci. Je také možné vstoupit do této oblasti konzultací a poskytovat odborné rady k ostatním vlastníkům nebo provozovatelům.

Chcete-li pokračovat ve své vzdělání, najít program, který vyhovuje vašim specifickým potřebám. Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

5 Výsledky v Restaurační management

OSTELEA | Distancia

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Odvětví cestovního ruchu je již desetiletí jedním ze základních sektorů sociálního a hospodářského rozvoje země. V loňském roce tak odvětví vzrostlo o 3%, což generovalo více než 53 000 pracovních míst. A v něm hotelový sektor je klíčovou součástí cestovního ruchu a jedním z těch, které za poslední roky zaznamenaly větší růst.

V tomto kontextu, s rostoucím sektorem, který trvale požaduje, aby vyškolení odborníci působili na neustále se vyvíjejícím trhu, se narodil výkonný manažer v oblasti hotelového managementu a restaurování, který vyučuje Osteleská škola cestovního ruchu

Master, který je vytvořen v rámci online metodiky vzdálenosti, může být dokončen za 12 měsíců díky flexibilnímu učebnímu modelu, který se přizpůsobí potřebám účastníků.... [-]

Španělsko Madrid Barcelona
Září 2020
španělština
Denní studium
12 měsíce
Online forma
Kombinace studia online a v kampusu
Přečtěte si více v češtině
Ostelea Morocco

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytno ... [+]

Mistr V Hotelovém Managementu A Stravování

Vstup na univerzitu

Cena v eurech

Podmínky přístupu

profil

Říjen 2019

8090

Souborová studie

Motivační pohovor

BAC 3

představení

V globalizovaném a neustále se vyvíjejícím kontextu má magisterský program v oblasti hotelového managementu a stravování za cíl vyškolit profesionály a manažery v oblasti efektivního řízení firem v oblasti pohostinství a pohostinství : hotely nebo restaurace ,

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.... [-]

Maroko Rabat
Kontaktuj školu
Francouzština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinstv ... [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]
Španělsko Madrid
Kontaktuj školu
španělština,Spanish (Spain)
Denní studium
Kampus
Přečtěte si více v češtině
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]
Španělsko Barcelona Madrid
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
Kombinované
7 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace univerzity Gerona: inovace a školení" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému ... [+]

Kvalifikace

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace Gerona University: Innovation and Training" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému zázemí a velké prestiži).

DOBA

Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsících tréninku v oboru (60 ECTS).

výuka jazyků

Mistr má anglické vydání a španělské vydání, takže si student může vybrat v závislosti na jazykové preference.

Metodologie

Kurz je rozdělen mezi teoretické hodiny, praktické workshopy, reálnou praxi v hotelové škole a průmyslovou stáž v některých z nejlepších restaurací ve Woldu (včetně restaurace Michelin Star).

Vchod Absolventi nebo technickí absolventi v gastronomii, kulinářské umění nebo podobně. Osoby s kvalifikací v gastronomických a gastronomických školách. Vyšší odborné vzdělání a odborné studium v ​​oboru kuchyně, gastronomie a hostinec s dokončenou minimálně dvouletou školní docházkou, dříve uznávanou EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelnou zkušeností ve stanovisku EUHT StPOL. Star přednášky ... [-]
Španělsko Barcelona
Září 2020
Angličtina,španělština
Denní studium
8 - 14 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině