138 Magistr Programy v Rakousko for 2024

Magistr Programy v Rakousko for 2024Filter
    • Kufstein, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský studijní program byl vyvinut jako manažerský titul v synergických oblastech sportu, kultury a správy akcí se silným mezinárodním zaměřením.

    • Vienna, Rakousko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Staňte se ovlivňovatelem budoucích globálních výzev. Pod vedením odborné fakulty se dozvíte, jak efektivní implementace strategií udržitelnosti pomůže překonat společenské, ekonomické a environmentální výzvy. V tomto jedinečném magisterském programu získáte dovednosti potřebné k navrhování a implementaci strategií udržitelného rozvoje na domácí, obchodní, městské, regionální, národní a globální úrovni. Upřednostnění udržitelnosti na MU jako nedílné součásti univerzity nabízí studentům jedinečné příležitosti k získání praktických studijních zkušeností. Staňte se agentem změny. Master of Science (MSc) v oblasti udržitelného rozvoje, managementu a politiky poskytuje školení pro novou generaci odborníků, kteří budou sebevědomě reagovat na budoucí globální výzvy udržitelnosti. Témata zahrnují implementaci specifickou pro zúčastněné strany; dopady na veřejný, soukromý a třetí sektor; otázky související s politikou a správou; otázky životního prostředí a udržitelného řízení a otázky ekonomického rozvoje. Rozšiřte své znalosti o specializaci. Volitelné specializace nabízejí studentům flexibilitu k získání hlubšího vhledu do oblastí, jako je podnikání, inovace a vedení, inovace a zážitkový design pro cestovní ruch, správa nemovitostí, udržitelný management a politika nebo management cestovního ruchu a služeb. Kromě toho mohou studenti využít integraci přizpůsobené praxe do svých osnov. Vyzýváme vás, abyste propojili teorii s praxí. Naši studenti získávají důvěru prostřednictvím živých třídních debat a simulací, které pomáhají odstranit udržitelnost ze symbolických rámců a vyzývají studenty k přímému propojení teorie s praxí. Absolventi budou připraveni přizpůsobit dovednosti získané ve třídě i mimo ni budoucím profesním výzvám.

    • Saint Pölten, Rakousko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Silná závislost na digitálních technologiích ve všech oblastech života a podnikání vyžaduje bezpečné a odolné informační a komunikační systémy. Náš nový magisterský studijní program v anglickém jazyce je ideální přípravou na činnost v odvětví kybernetické bezpečnosti a odolnosti, které je velmi žádoucí.

    • Krems an der Donau, Rakousko

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Smíšené

    Angličtina

    Díky magisterskému diplomu pro digitální podnikání v oblasti inovací a transformace budete kvalifikovaní pro správu digitální transformace v různých průmyslových odvětvích.

    • Vienna, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program v marketingu poskytuje našim absolventům potřebné znalosti a dovednosti, aby získali důkladné porozumění výzvám, obchodní a neziskové organizace zaměřené na zákazníka jsou konfrontovány.

    • Grenoble, Francie
    • Leuven, Belgie
    • + 3 more

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Udržitelná materiálová řešení se SUMA Magisterský program SUMA si klade za cíl vyškolit budoucí inženýry zdrojů, aby spolupracovali v globálním světě a shromáždili některé z nejlepších vzdělávacích programů v oblasti udržitelného materiálového inženýrství v Evropě. Cílem je zajistit mladým vědcům solidní zázemí v chemii a fyzice, s kompetencemi pro navrhování a přizpůsobování nových materiálových systémů pro konkrétní funkce a se specifickým ohledem na udržitelnost procesů a technologií v oblasti vývoje materiálů.

    • 143, Rakousko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program Erasmus Mundus v oboru veřejná politika (Mundus MAPP) poskytuje podrobné a systematické pochopení toho, jak politické instituce, procesy a veřejné politiky fungují a interagují od globální politické ekonomie po národní a místní úrovně s přímým zaměřením na evropské závazky v těchto oblastech. úrovně správy.

    • Salzburg, Rakousko

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina, Němec, Španělština

    UNIGIS Salzburg je součástí katedry geoinformatiky na Paris Lodron University Salzburg. Zde UNIGIS zodpovídá za dálkové studijní programy UNIGIS MSc (CE) (2letý program) a UNIGIS odborný (1letý program). Jako zakládající člen mezinárodní asociace UNIGIS má UNIGIS Salzburg 30 let zkušeností s distančním vzděláváním/výukou a čítá více než 3000 absolventů.

    • Wels, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Co pro vás znamená udržitelnost? Dnes je udržitelnost klíčem potřebným k provedení nezbytných zlepšení dodávek energie, konkrétněji pokud jde o využití a spotřebu energie. Přírodní zdroje se vyčerpávají a procházejí složitějšími postupy zadávání veřejných zakázek, a proto vzniká potřeba specializovaného porozumění v oblasti ...

    • Vienna, Rakousko

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Part-time MSc (CE) Renewable Energy Systems je první přeshraniční program v Evropě zabývající se budoucími otázkami výroby alternativní energie. Od roku 2005 nabízí TU Wien, Energiepark Bruck/Leitha a další partnerské organizace v celé Evropě tento prakticky orientovaný magisterský program.

    • Trento, Itálie
    • Innsbruck, Rakousko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Absolventům environmentální meteorologie bude umožněno připravovat a prezentovat předpovědi počasí, provádět měření atmosféry a životního prostředí, analyzovat pozorovací údaje a pracovat s numerickými modely pro simulaci atmosféry, podnebí a environmentálních procesů.

    • Palaiseau, Francie
    • Espoo, Finsko
    • + 5 more

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc v aditivní výrobě pro plnou flexibilitu je celosvětově uznávaný dvoustupňový program podporovaný EIT a EIT Manufacturing. Tento jedinečný program integruje výrobní vědu, strojní design a řízení výroby do soudržného vzdělávacího zážitku, doplněného o specializovanou trať v oblasti inovací a podnikání.

    • Vienna, Rakousko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Arts in Nationalism Studies (2 roky) je speciálně navržen pro žadatele s tříletým bakalářským studiem. I když nabízí otevřený a kritický pohled na národnost, jeho cílem je zapojit studenty do oblastí, jako je nacionalismus a média nebo nacionalismus a ochrana menšin. Program Nationalism Studies Program byl založen Central European University s cílem zapojit studenty do empirického a teoretického studia otázek nacionalismu, sebeurčení, problémů utváření státu, etnických konfliktů, ochrany menšin a souvisejících témat globalizace.

    • Innsbruck, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    • Wiener Neustadt, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský studijní program BCi (MBCI) je mezinárodně zaměřený program vyučovaný výhradně v angličtině. Dvouletý program, který vychází z prvního titulu v oboru podnikání, vás připraví na budoucí vedoucí pozice v globálních organizacích.