MASTERSTUDIES

Najděte nejlepší Management stravovacího úseku Francie zde!

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Francie je v současné době patří mezi 20 zemí s nejlepšími výsledky z hlediska ekonomiky kvůli jejich vynikající výsledky orientované vysokoškolské vzdělávání. Většina kurzů na vysokých školách jsou nabízeny ve francouzském jazyce. Francie má 60 veřejných a 100 soukromých vysokých škol.

Management stravovacího úseku v Francie. Získejte všechny informace o Management stravovacího úseku a obraťte se na školu přímo zde.

3 Výsledky v Management stravovacího úseku, Francie Filter

MSc v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Manažerské kurzy Září 2020 Denní studium Angličtina Campus forma

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Čtěte více

Mistr Fyziologický

Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Manažerské kurzy 01 September 2020 Denní studium Angličtina Campus forma

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a Agr ...

Čtěte více

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Manažerské kurzy 01 October 2020 Denní studium Angličtina Campus forma

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ...

Čtěte více