MASTERSTUDIES

Najděte nejlepší Management stravovacího úseku Francie zde!

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Francie je v současné době patří mezi 20 zemí s nejlepšími výsledky z hlediska ekonomiky kvůli jejich vynikající výsledky orientované vysokoškolské vzdělávání. Většina kurzů na vysokých školách jsou nabízeny ve francouzském jazyce. Francie má 60 veřejných a 100 soukromých vysokých škol.

Management stravovacího úseku v Francie. Získejte všechny informace o Management stravovacího úseku a obraťte se na školu přímo zde.

3 Výsledky v Management stravovacího úseku, Francie Filter

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Magistr
Zář 2020
<
Denní studium
<
2 roky
Angličtina
Kampus

Magisterský titul v oboru Systém řízení potravin (FoodSys) je dvouletý program druhého cyklu, který se vyučuje výhradně v angličtině a je navržen s interdisciplinárním přístup ...

Čtěte více

Master of Science a MBA v potravinářském a agrárním managementu

Audencia Business School
MBA
MSc
Zář 2020
<
Denní studium
<
12 měsíce
Angličtina
Kampus

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a p ...

Čtěte více

MSc z Mezinárodního managementu potravin a nápojů

ESCP Business School
Magistr
Zář 2020
<
Denní studium
<
15 měsíce
07 Čvc 2020
Angličtina
Kampus

Program je otevřen všem, kteří se zajímají o průmysl F&B a kteří v něm chtějí pracovat z pohledu řízení. Nemusíte být „specialistou“ v oblasti F&B, abyste byli přijati ...

Čtěte více