MASTERSTUDIES

Najděte nejlepší Management stravovacího úseku v Evropa tady!

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Evropa je podle konvence, jeden z kontinentů na světě 's sedm. Zahrnuje západní nejvíce bod Eurasie, v Evropě se obvykle dělí od Asii povodí rozdělí na Uralu a Kavkazu, Ural řeka, Kaspické a Černé moře a vnitrozemské vodní cesty spojující Černé a Egejské moře.

Management stravovacího úseku v Evropa. Získejte všechny informace o Management stravovacího úseku a obraťte se na školu přímo v Evropa!

9 Výsledky v Management stravovacího úseku, Evropa Filter

Executive Master v řízení hotelů, restauracích a potravinářských firmách

OSTELEA | Distancia
Online forma Kombinace studia online a v kampusu Denní studium 12 měsíce Září 2020 Španělsko Madrid Barcelona + 2 více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Magistr v potravinách

Rome Business School
Kampus Online forma Kombinované 1 rok Přihlašování započato Itálie Řím Itálie online + 2 více

Rome Business School je Master in Food

Master in Design a řízení značky: Potraviny, víno a cestovní ruch

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Denní studium 11 měsíce Únor 2020 Itálie Florence

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí. Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii. Katalánsko a Toskánsko postavily své strategie brandingu na teritoriální hodnotu jako klíč pro celosvětovou rozlišovací způsobilost. Díky tomuto magisterskému studiu mají studenti možnost experimentovat s různými metodami řízení brandingu a řízení projektů, které úspěšně využívají dvě z nejdůležitějších turistických destinací v Evropě.

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Itálie Forli

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou.

Magistr Fyziologický

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Francie Dijon

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.

MSc v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Kampus Denní studium 15 měsíce Září 2020 Itálie Turín Francie Paříž + 2 více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Master v gastronomii a kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Denní studium 5 měsíce Kontaktuj školu Španělsko Castellón de la Plana

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Magistr v řízení potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Kampus Denní studium 8 - 14 měsíce Září 2020 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training

Online magistr v potravinách

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Kontaktuj školu Itálie Řím Itálie online + 1 více

Rome Business School je online mistr v potravinách