Filter
Magisterské studium
Evropa Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Najděte nejlepší Management stravovacího úseku v Evropa tady!

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Evropa je podle konvence, jeden z kontinentů na světě 's sedm. Zahrnuje západní nejvíce bod Eurasie, v Evropě se obvykle dělí od Asii povodí rozdělí na Uralu a Kavkazu, Ural řeka, Kaspické a Černé moře a vnitrozemské vodní cesty spojující Černé a Egejské moře.

Management stravovacího úseku v Evropa. Získejte všechny informace o Management stravovacího úseku a obraťte se na školu přímo v Evropa!

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

9 Výsledky v Management stravovacího úseku, Evropa

OSTELEA | Distancia

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Odvětví cestovního ruchu je již desetiletí jedním ze základních sektorů sociálního a hospodářského rozvoje země. V loňském roce tak odvětví vzrostlo o 3%, což generovalo více než 53 000 pracovních míst. A v něm hotelový sektor je klíčovou součástí cestovního ruchu a jedním z těch, které za poslední roky zaznamenaly větší růst.

V tomto kontextu, s rostoucím sektorem, který trvale požaduje, aby vyškolení odborníci působili na neustále se vyvíjejícím trhu, se narodil výkonný manažer v oblasti hotelového managementu a restaurování, který vyučuje Osteleská škola cestovního ruchu

Master, který je vytvořen v rámci online metodiky vzdálenosti, může být dokončen za 12 měsíců díky flexibilnímu učebnímu modelu, který se přizpůsobí potřebám účastníků.... [-]

Španělsko Madrid Barcelona
Září 2020
španělština
Denní studium
12 měsíce
Online forma
Kombinace studia online a v kampusu
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je Master in Food ... [+]

Přehled

Uznává Eduniversal

50 nejlepších - globální hodnocení Zařadil N 22 v oboru Potraviny a nápoje, celosvětově

Jeden z nejznámějších a konkurenceschopnějších odvětví podnikání, potravinářský průmysl

Rome Business School je Master in Food

Proč studovat v ŘíměNejvyšší zkušenost ve věčném městě

Řím je kolébkou civilizace a domovem neocenitelného kulturního a uměleckého dědictví. využijte mnoha krásných míst a obohacujících iniciativ, které nabízí římská krajina, a učte se v jednom z nejznámějších center výroby v Itálii.

Stále rostoucí obchodní ekosystém

S více než 650 000 společnostmi registrovanými v regionu a více než 1 000 novými startupy na území města, rostoucím počtem podniků v loňském roce o 1,81%, je italské hlavní město druhým městem pro řadu nových obchodů na národní úroveň.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Přihlašování započato
Angličtina
Kombinované
1 rok
Kampus
Online forma
Přečtěte si více v češtině
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své ... [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]

Itálie Florence
Únor 2020
Angličtina
Denní studium
11 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bologna

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... [+]

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Program je založen na vztahu mezi různými oblastmi znalostí a situací v reálném životě, aby se rozvinuli proaktivní činitelé s rozhodovacími pravomocemi a manažery s pokročilými kvantitativními a analytickými dovednostmi, které jsou zásadní v organizacích souvisejících s agropotravinovými systémy. Konkrétní kompetence zahrnují poznatky o zemědělsko-potravinářském průmyslu, environmentální ekonomii, obchodní logistiky a řízení potravinového řetězce, řízení jakosti potravin, mezinárodní marketing potravin, ekonomiku a politiku v oblasti potravin a zemědělství, mezinárodní vztahy a řízení projektů.... [-]

Itálie Forli
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté ... [+]

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon.

Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí.

Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.... [-]

Francie Dijon
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchy ... [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Pro úspěšnou kariéru v potravinách

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turín Francie Paříž
Září 2020
Angličtina
Denní studium
15 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation an ... [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]

Španělsko Barcelona
Září 2020
Angličtina,španělština
Denní studium
8 - 14 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je online mistr v potravinách ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Rome Business School je online mistr v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují. To umožnilo hotelovým restauracím - které se po dlouhou dobu považovaly za druhou nabídku jídel a nápojů - aby se znovu dostaly do centra.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Kontaktuj školu
Angličtina
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině