MASTERSTUDIES

Najděte nejlepší Management stravovacího úseku v Asie tady!

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci.

Studenti, kteří absolvují část svého stupně v Asii jsou stále v číslech. V současné době se druhý a třetí největší ekonomiky v Asii. Bez omezení, studenti popsali svůj čas v Asii jako nejlepší zážitek svého života. Dnes, tři ze čtyř nejlidnatějších zemí světa jsou v Asii: Čína, Indie, Indonésie a.

Management stravovacího úseku v Asie. Získejte všechny informace o Management stravovacího úseku a obraťte se na školu přímo v Asie!

4 Výsledky v Management stravovacího úseku, Asie Filter

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Magistr
Zář 2020
<
Denní studium
<
2 roky
Angličtina
Kampus

Magisterský titul v oboru Systém řízení potravin (FoodSys) je dvouletý program druhého cyklu, který se vyučuje výhradně v angličtině a je navržen s interdisciplinárním přístup ...

Čtěte více

Master of Science a MBA v potravinářském a agrárním managementu

Audencia Business School
MBA
MSc
Zář 2020
<
Denní studium
<
12 měsíce
Angličtina
Kampus

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a p ...

Čtěte více

Mistr filozofie (studium potravin)

Taylor’s University
Magistr
<
Denní studium
<
Kombinované studium
<
18&nbsp;-&nbsp;30 měsíce
Angličtina
Kampus

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a ...

Čtěte více

MSc z Mezinárodního managementu potravin a nápojů

ESCP Business School
Magistr
Zář 2020
<
Denní studium
<
15 měsíce
07 Čvc 2020
Angličtina
Kampus

Program je otevřen všem, kteří se zajímají o průmysl F&B a kteří v něm chtějí pracovat z pohledu řízení. Nemusíte být „specialistou“ v oblasti F&B, abyste byli přijati ...

Čtěte více