MASTERSTUDIES.CZ

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství - Zde naleznete magisterské studium Potravinářství a nápojářství

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

32 Výsledky v Potravinářství a nápojářství Filter

Master of Science (MSc) v mezinárodním managementu vína

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kampus Denní studium Kombinované 1 - 6 roky Kontaktuj školu Hongkong Kowloon + 1 více

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce. Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.

Online magistr v potravinách

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Kontaktuj školu Itálie Řím Itálie online + 1 více

Rome Business School je online mistr v potravinách

Magistr v řízení potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Kampus Denní studium 8 - 14 měsíce Září 2020 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training

Magistr filozofie (studium potravin)

Taylor’s University
Kampus Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíce Kontaktuj školu Malajsie Subang Jaya + 1 více

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.

Magistr v designu potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Kampus Denní studium 12 měsíce Kontaktuj školu Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik.

Magistr ve vinařské turistice (WINTOUR)

University of Bordeaux
Kampus Denní studium 2 roky Září 2020 Francie Bordeaux

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy.

Magistr v Hygienické inženýrství a designu

North-Caucasus Federal University
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Rusko Stavropol

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

MSc v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Kampus Denní studium 15 měsíce Září 2020 Itálie Turín Francie Paříž + 2 více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Oficiální magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Kampus Denní studium Kombinované 7 měsíce Kontaktuj školu Španělsko Barcelona Madrid + 2 více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Magistr v současné cukrárně a sladké kuchyni

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Denní studium 5 měsíce Kontaktuj školu Španělsko Castellón de la Plana

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně.

Magistr Inženýrství Pro Potravinářský Průmysl Zařízení

University of Parma
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Itálie Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

Master Course na italské kulinářské umění

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Kampus Denní studium 6 měsíce Kontaktuj školu Itálie Turín

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Magisterský titul v oboru hotelového a restauračního managementu (Madrid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Kampus Denní studium Kontaktuj školu Španělsko Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Magistr Fyziologický

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Francie Dijon

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Itálie Forli

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou.