Filter
Magisterské studium
Itálie Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství Itálie - Zde naleznete magisterské studium

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci.

Oficiálně známý jako Italské republiky, země je nalezené v jižní Evropě. Úředním jazykem je italština a kulturní kapitál je bohatý Řím. Mnoho univerzit na světě 's nejstarší se nachází v Itálii, zejména na univerzitě v Bologni (založena v roce 1088). K dispozici jsou tři Superior vysokých škol s "univerzitní status ", tři instituce se statutem doktorských škol, které fungují na absolventa a postgraduální úrovni.

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství Itálie. Veškeré informace o magisterském studiu Potravinářství a nápojářství v Itálie. Kontaktujte školu zde!

Čtěte více Méně

9 Výsledky v Potravinářství a nápojářství, Itálie

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní nejv ... [+]

Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní největším producentem vína na světě a může se pochlubit největší rozmanitost, pokud jde o kultivarů. Zvláštnosti italského vinohradnictví a příležitost udržet si vedoucí úlohu v této oblasti jsou dnes vázáni schopnost zavést udržitelné inovace, aniž by ztratil svou známou odvolání.

Cíle předmětu

Hlavními cíli programu jsou: - Chcete-li získat solidní metodiku a znalosti vhodné řešit otázky inovací ve vinici a vinice - K dosažení specifických dovedností pro nové vedení vrchlíku technikou vhodnou pro zmírnění nežádoucí účinky souvisejícím s klimatem, nové udržitelné přístupy k ochraně před škůdci a tlumení choroby, přesnost vinohradnictví a vinařství - Rozvíjet schopnost diagnostikovat limitujícími faktory vyskytující se v vinice a vinařství a produkovat vhodných řešení - naučit se aktivně podílet na diskusích, které se zabývají vinohradnictví a vinařství témat.... [-]

Itálie Milán Řím Piacenza Cremona  + 1 Více
Říjen 2020
Angličtina
Denní studium
1 rok
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je Master in Food ... [+]

Přehled

Uznává Eduniversal

50 nejlepších - globální hodnocení Zařadil N 22 v oboru Potraviny a nápoje, celosvětově

Jeden z nejznámějších a konkurenceschopnějších odvětví podnikání, potravinářský průmysl

Rome Business School je Master in Food

Proč studovat v ŘíměNejvyšší zkušenost ve věčném městě

Řím je kolébkou civilizace a domovem neocenitelného kulturního a uměleckého dědictví. využijte mnoha krásných míst a obohacujících iniciativ, které nabízí římská krajina, a učte se v jednom z nejznámějších center výroby v Itálii.

Stále rostoucí obchodní ekosystém

S více než 650 000 společnostmi registrovanými v regionu a více než 1 000 novými startupy na území města, rostoucím počtem podniků v loňském roce o 1,81%, je italské hlavní město druhým městem pro řadu nových obchodů na národní úroveň.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Přihlašování započato
Angličtina
Kombinované
1 rok
Kampus
Online forma
Přečtěte si více v češtině
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své ... [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]

Itálie Florence
Únor 2020
Angličtina
Denní studium
11 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bologna

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... [+]

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Program je založen na vztahu mezi různými oblastmi znalostí a situací v reálném životě, aby se rozvinuli proaktivní činitelé s rozhodovacími pravomocemi a manažery s pokročilými kvantitativními a analytickými dovednostmi, které jsou zásadní v organizacích souvisejících s agropotravinovými systémy. Konkrétní kompetence zahrnují poznatky o zemědělsko-potravinářském průmyslu, environmentální ekonomii, obchodní logistiky a řízení potravinového řetězce, řízení jakosti potravin, mezinárodní marketing potravin, ekonomiku a politiku v oblasti potravin a zemědělství, mezinárodní vztahy a řízení projektů.... [-]

Itálie Forli
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněný ... [+]

Master Course v italské kuchyni a enologii

Devět týdnů teoretických a praktických lekcí a možnost praktického tréninku v nejlepších italských restauracích

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Mistr vyučuje regionální tradiční kuchyně a její moderní kreativní vývoj, základní techniky, odpovídající dekorace, umění prezentace a další základní pojmy zemědělsko-potravinářských výrobků, koření, aromatických bylin, potravinářských surovin, spolu s podrobným studiem vína a oleje.... [-]

Itálie Turín
Kontaktuj školu
Angličtina,Italština
Denní studium
6 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: ... [+]

Typ: Magisterský studijní program Doba trvání: 2 roky Třída: LM-33 - Třída druhého stupně ve strojírenství Kredity: 120 Přístup: Zdarma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

vytvoření postavy s pevnou přípravou v sektorech, které charakterizují návrh strojů pro potravinářský průmysl, návrh a řízení rostlin pro potravinářský průmysl a řízení procesů výroby potravin;doplňující důraz kladený na prohlubování obalů a jejich udržitelnost, simulační modely na podporu návrhu a řízení potravinářských závodů a souvisejících činností souvisejících s potravinářským sektorem.... [-]
Itálie Parma
Kontaktuj školu
Italština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Pro úspěšnou kariéru v potravinách

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turín
Září 2020
Angličtina
Denní studium
15 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference ... [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]

Itálie Milán
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
12 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je online mistr v potravinách ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Rome Business School je online mistr v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují. To umožnilo hotelovým restauracím - které se po dlouhou dobu považovaly za druhou nabídku jídel a nápojů - aby se znovu dostaly do centra.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Kontaktuj školu
Angličtina
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině