Magisterské studium Potravinářství a nápojářství Francie - Zde naleznete magisterské studium

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.Francie nabízí vynikající vysokoškolský systém nejen svým občanům, ale i cizincům. Země 's dynamickým kultura při… Čtěte více

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Francie nabízí vynikající vysokoškolský systém nejen svým občanům, ale i cizincům. Země 's dynamickým kultura přitahuje zahraniční studenty a zájemce o prosazování mezinárodních kurzů. Francie má tradici vědeckých a technologických inovací. To zajišťuje, že učenci plně využít jejich kreativitu.

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství Francie. Veškeré informace o magisterském studiu Potravinářství a nápojářství v Francie. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
Burgundy School of Business
Dijon, Francie

MSc Wine Management je 16měsíční program na výrobu firemních specialistů, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského pr ... +

MSc Wine Management je 16měsíční program na výrobu firemních specialistů, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského prostředí pro mezinárodní management v odvětví vína, piva a lihovin. -
MSc
Denní studium
2 semestry
Angličtina
Zář 2020
10 Čvc 2020
Kampus
 
Audencia Business School
Nantes, Francie +1 Více

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a p ... +

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a praktické znalosti v oblasti podnikání, aby lépe zvládl světové výzvy v oblasti potravin zodpovědným a inovativním způsobem. -
MSc
Denní studium
12 měsíce
Angličtina
Zář 2020
31 Led 2020
Kampus
 
Kedge Business School
Bordeaux, Francie +2 Více

"Víno a pohostinnost jsou úzce propojeny." Tento Master of Science spojuje zkušenosti a know-how dvou vedoucích škol v jejich příslušných oborech. S École Hôtelière de Lausann ... +

"Víno a pohostinnost jsou úzce propojeny." Tento Master of Science spojuje zkušenosti a know-how dvou vedoucích škol v jejich příslušných oborech. S École Hôtelière de Lausanne vytváříme prostřednictvím tohoto společného programu budoucí víno -
MSc
Denní studium
Angličtina
Říj 2020
Kampus
 
ESCP Business School
Paris, Francie +1 Více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F -
Manažerské kurzy
Denní studium
15 měsíce
Angličtina
Zář 2020
07 Čvc 2020
Kampus
 
University of Bordeaux
Bordeaux, Francie

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. ... +

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. -
Manažerské kurzy
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
06 Úno 2020
Kampus
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Dijon, Francie

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a Agr ... +

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
19 Čvn 2020
Kampus
 
University of Bologna
Forli, Itálie

Magisterský titul v oboru Systém řízení potravin (FoodSys) je dvouletý program druhého cyklu, který se vyučuje výhradně v angličtině a je navržen s interdisciplinárním přístup ... +

Magisterský titul v oboru Systém řízení potravin (FoodSys) je dvouletý program druhého cyklu, který se vyučuje výhradně v angličtině a je navržen s interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. -
Manažerské kurzy
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
 
ESA Ecole Superieur d'Agriculture
Angers, Francie +1 Více

MSc "Mezinárodní Vintage": révu, vína a Terroir řízení je naučit studenty, aby se odborníci specializující se na vína a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a po ... +

MSc "Mezinárodní Vintage": révu, vína a Terroir řízení je naučit studenty, aby se odborníci specializující se na vína a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a poskytnout jim znalosti techniky ... -
MSc
Denní studium
4 měsíce
Zář 2020
Kampus
 
Formasup Campus
Bordeaux, Francie

Vůdce Operační Manager Enterprise zajišťuje celkový rozvoj společnosti a jejích činností, výrobků a služeb. To definuje strategické směry.

Vůdce Operační Manager Enterprise zajišťuje celkový rozvoj společnosti a jejích činností, výrobků a služeb. To definuje strategické směry. -
Manažerské kurzy
Kombinované
2 roky
Francouzština
Kampus
 
Écoles de Condé
Lyon, Francie

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design.

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. -
Manažerské kurzy
Denní studium
Angličtina, Francouzština
Zář 2020
Kampus
 
Kedge Business School
Bordeaux, Francie +1 Více

"Víno a lihoviny představují neustále se měnící ekosystém, roztříštěný průmysl, složitý a přitom fascinující. Abychom pochopili výrobek a trh, je třeba mít solidní technické z ... +

"Víno a lihoviny představují neustále se měnící ekosystém, roztříštěný průmysl, složitý a přitom fascinující. Abychom pochopili výrobek a trh, je třeba mít solidní technické základy, ale také abychom mohli posoudit finanční, ekonomické , marketingové a environmentální otázky, trendy, příležitosti a omezení. -
MSc
Denní studium
Angličtina
Kampus