MASTERSTUDIES.CZ

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Potravinářství a nápojářství v Evropa

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Potravinářství a nápojářství v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

27 Výsledky v Potravinářství a nápojářství, Evropa Filter

Online magistr v potravinách

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Kontaktuj školu Itálie Řím Itálie online + 1 více

Rome Business School je online mistr v potravinách

Magistr v řízení potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Kampus Denní studium 8 - 14 měsíce Září 2020 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training

Magistr v designu potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Kampus Denní studium 12 měsíce Kontaktuj školu Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik.

Magistr ve vinařské turistice (WINTOUR)

University of Bordeaux
Kampus Denní studium 2 roky Září 2020 Francie Bordeaux

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy.

Magistr v Hygienické inženýrství a designu

North-Caucasus Federal University
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Rusko Stavropol

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky .

MSc v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Kampus Denní studium 15 měsíce Září 2020 Itálie Turín Francie Paříž + 2 více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Magistr ve vývoji gastronomických pojmů

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Denní studium 4 měsíce Kontaktuj školu Španělsko Castellón de la Plana

Skupina Gasma a elBarri se setkají, aby představili formativní program plný kreativity a avantgardy. Unikátní mistr světa. Další sázka pro ty profesionály, kteří hledají další krok ve své profesi.

Oficiální magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Kampus Denní studium Kombinované 7 měsíce Kontaktuj školu Španělsko Barcelona Madrid + 2 více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Magistr Inženýrství Pro Potravinářský Průmysl Zařízení

University of Parma
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Itálie Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

Master Course na italské kulinářské umění

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Kampus Denní studium 6 měsíce Kontaktuj školu Itálie Turín

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Magisterský titul v oblasti hotelového managementu a stravování (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Kampus Denní studium Kontaktuj školu Španělsko Barcelona Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Magistr Fyziologický

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Francie Dijon

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.

Magistr v ekonomii a managementu: Management potravinového systému

University of Bologna
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Itálie Forli

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou.

Magisterský studijní program v oboru enologie a vinohradnictví

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Kampus Denní studium 2 roky Říjen 2020 Portugalsko Vila Real

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou: Pokročilé školení, doplnění a inovace prvního cyklu; Rozvoj vědeckých, technologických a odborných dovedností excelence; Zlepšení intervenčních kapacit v odvětví vína; Schopnost plánovat, inovovat a vyhodnocovat nové techniky a procesy nebo zlepšovat používané postupy; Mechanismy pro kritickou analýzu založenou na kontextu vinařství; Pokrok ve vytváření a aktualizaci znalostí a dovedností.

Master in Design a řízení značky: Potraviny, víno a cestovní ruch

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Denní studium 11 měsíce Únor 2020 Itálie Florence

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí. Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii. Katalánsko a Toskánsko postavily své strategie brandingu na teritoriální hodnotu jako klíč pro celosvětovou rozlišovací způsobilost. Díky tomuto magisterskému studiu mají studenti možnost experimentovat s různými metodami řízení brandingu a řízení projektů, které úspěšně využívají dvě z nejdůležitějších turistických destinací v Evropě.