Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Magisterské studium Potravinářství a nápojářství - Zde naleznete magisterské studium Potravinářství a nápojářství

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více Méně

32 Výsledky v Potravinářství a nápojářství

Rome Business School

Rome Business School je online mistr v potravinách ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Rome Business School je online mistr v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují. To umožnilo hotelovým restauracím - které se po dlouhou dobu považovaly za druhou nabídku jídel a nápojů - aby se znovu dostaly do centra.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Kontaktuj školu
Angličtina
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrov ... [+]

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce.

Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.... [-]

Hongkong Kowloon
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
Kombinované
1 - 6 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation an ... [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]

Španělsko Barcelona
Září 2020
Angličtina,španělština
Denní studium
8 - 14 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Taylor’s University

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's Univers ... [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrn... [-]
Malajsie Subang Jaya
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
Kombinované
18 - 30 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference ... [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]

Itálie Milán
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
12 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bordeaux

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. ... [+]

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy.

Programový listAkademická spolupráce: Joint Erasmus Mundus Master mezi:Univerzita Rovira I Virgili (URV), Tarragona, ŠpanělskoUniversity Porto (UP), PortugalskoUniversity of Bordeaux (UBx), FranciePožadavky na přijetí:Absolvoval bakalářský nebo magisterský titul (minimálně 180 ECTS) v oborech cestovního ruchu, ekonomiky, managementu, marketingu, jazyků, přírodních a experimentálních věd (např. Enologie, biotechnologie, technologie potravin, zemědělství) nebo v úzce souvisejících předmětech.Osobní motivace, předchozí pracovní zkušenosti v oboru a jazykové dovednosti v jiných jazycích než v angličtině (zejména ve španělštině, francouzštině nebo portugalštině, v jazycích organizujících institucí) jsou důležitými prvky při výběru.Doba trvání programu: 2 roky (120 ECTS).Jazykové požadavky: Uchazeči musí předložit nejnovější anglický jazykový certifikát, nejméně na úrovni B2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (jsou akceptovány oficiální zkoušky z Cambridge ESOL, IELTS nebo TOEFL).Úroveň: Trojnásobný magisterský titul.Školné:Poplatky za studenty z programu * země: 4 500 € / rokPoplatky pro studenty partnerských zemí *: 9 000 EUR / rok... [-]
Francie Bordeaux
Září 2020
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v soula ... [+]

Popis:

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Cíl programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, realizace, údržby a auditu technologických zařízení a výroby potravin, biologických produktů a léčiv pro zajištění dodržování globálních požadavků na hygienu a bezpečnost. Zaměřuje se také na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo zdokonalených zařízení a výrobních linek, aby se předešlo možnosti nečistot nebo kontaminace ve výrobních procesech.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Pro úspěšnou kariéru v potravinách

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turín Francie Paříž
Září 2020
Angličtina
Denní studium
15 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchy ... [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]
Španělsko Barcelona Madrid
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
Kombinované
7 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: ... [+]

Typ: Magisterský studijní program Doba trvání: 2 roky Třída: LM-33 - Třída druhého stupně ve strojírenství Kredity: 120 Přístup: Zdarma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

vytvoření postavy s pevnou přípravou v sektorech, které charakterizují návrh strojů pro potravinářský průmysl, návrh a řízení rostlin pro potravinářský průmysl a řízení procesů výroby potravin;doplňující důraz kladený na prohlubování obalů a jejich udržitelnost, simulační modely na podporu návrhu a řízení potravinářských závodů a souvisejících činností souvisejících s potravinářským sektorem.... [-]
Itálie Parma
Kontaktuj školu
Italština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinstv ... [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]
Španělsko Madrid
Kontaktuj školu
španělština,Spanish (Spain)
Denní studium
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté ... [+]

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon.

Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí.

Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.... [-]

Francie Dijon
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bologna

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... [+]

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Program je založen na vztahu mezi různými oblastmi znalostí a situací v reálném životě, aby se rozvinuli proaktivní činitelé s rozhodovacími pravomocemi a manažery s pokročilými kvantitativními a analytickými dovednostmi, které jsou zásadní v organizacích souvisejících s agropotravinovými systémy. Konkrétní kompetence zahrnují poznatky o zemědělsko-potravinářském průmyslu, environmentální ekonomii, obchodní logistiky a řízení potravinového řetězce, řízení jakosti potravin, mezinárodní marketing potravin, ekonomiku a politiku v oblasti potravin a zemědělství, mezinárodní vztahy a řízení projektů.... [-]

Itálie Forli
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Ostelea Morocco

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytno ... [+]

Mistr V Hotelovém Managementu A Stravování

Vstup na univerzitu

Cena v eurech

Podmínky přístupu

profil

Říjen 2019

8090

Souborová studie

Motivační pohovor

BAC 3

představení

V globalizovaném a neustále se vyvíjejícím kontextu má magisterský program v oblasti hotelového managementu a stravování za cíl vyškolit profesionály a manažery v oblasti efektivního řízení firem v oblasti pohostinství a pohostinství : hotely nebo restaurace ,

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.... [-]

Maroko Rabat
Kontaktuj školu
Francouzština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině