Magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.Ve všech, existuje více než 4000 vysokých škol v Evropě, které nabízejí širokou škálu kurzů na bakalářské, magisterské… Čtěte více

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Ve všech, existuje více než 4000 vysokých škol v Evropě, které nabízejí širokou škálu kurzů na bakalářské, magisterské a doktorské úrovni. S více a více těchto organizací, které poskytují angličtinu jako jazyk vzdělání alespoň některé ze svých studijních programů, univerzit v Evropě jsou nyní vyšší kvality, než kdy předtím. Vysoké školy v Evropě nabízí přátelské přivítání pro zahraniční studenty a dát průběh znalostí, které odpovídá jejich povolání potřebuje v dnešní globální poptávky.

Magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Barcelona, Spain + 1 Více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelské ... Čtěte více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií. Méně
Manažerské kurzy
01 Apr 2020
Denní studium
Kombinované
7 měsíce
španělština
Campus forma
 
University of Bordeaux
Bordeaux, France + 2 Více

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. ... Čtěte více

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
06 Feb 2020
Angličtina
Campus forma
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s ... Čtěte více

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků. Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
30 Jul 2019
Angličtina
Campus forma
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spain

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, a ... Čtěte více

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
5 měsíce
španělština
Campus forma
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italy + 1 Více

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: Méně
Manažerské kurzy
01 Oct 2020
Denní studium
2 roky
Italština
Campus forma
 
Rome Business School
Rome, Italy + 1 Více

Rome Business School je Master in Food

Rome Business School je Master in Food Méně
Manažerské kurzy
01 Oct 2020
Kombinované
Angličtina
Campus forma
Online forma
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Besançon, France + 1 Více

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a Agr ... Čtěte více

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin. Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
21 Jun 2019
Angličtina
Campus forma
 
ESCP Europe Business School
Paris, France + 7 Více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F Méně
Manažerské kurzy
02 Sep 2020
Denní studium
15 měsíce
07 Jul 2020
Angličtina
Campus forma
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Florence, Italy

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své doved ... Čtěte více

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí. Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii. Katalánsko a Toskánsko postavily své strategie brandingu na teritoriální hodnotu jako klíč pro celosvětovou rozlišovací způsobilost. Díky tomuto magisterskému studiu mají studenti možnost experimentovat s různými metodami řízení brandingu a řízení projektů, které úspěšně využívají dvě z nejdůležitějších turistických destinací v Evropě. Méně
Manažerské kurzy
01 Feb 2020
Denní studium
11 měsíce
Angličtina
Campus forma
 
University of Bologna
Bologna, Italy + 14 Více

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... Čtěte více

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Méně
Manažerské kurzy
01 Oct 2020
Denní studium
2 roky
Angličtina
Campus forma
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny ... Čtěte více

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky . Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
30 Jul 2019
Angličtina
Campus forma