Magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.Ve všech, existuje více než 4000 vysokých škol v Evropě, které nabízejí širokou škálu kurzů na bakalářské, magisterské… Čtěte více

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Ve všech, existuje více než 4000 vysokých škol v Evropě, které nabízejí širokou škálu kurzů na bakalářské, magisterské a doktorské úrovni. S více a více těchto organizací, které poskytují angličtinu jako jazyk vzdělání alespoň některé ze svých studijních programů, univerzit v Evropě jsou nyní vyšší kvality, než kdy předtím. Vysoké školy v Evropě nabízí přátelské přivítání pro zahraniční studenty a dát průběh znalostí, které odpovídá jejich povolání potřebuje v dnešní globální poptávky.

Magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Potravinářský a nápojářský průmysl v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
ESCP Business School - Turin Campus
Turin, Itálie

Pro úspěšnou kariéru v Food

Pro úspěšnou kariéru v Food -
MSc
Denní studium
15 měsíce
Angličtina
Zář 2020
05 Čvc 2020
Kampus
 
Rome Business School
Italy Online, Itálie

Rome Business School je online mistr v potravinách

Rome Business School je online mistr v potravinách -
Magistr
Kombinované
Angličtina
Dub 2020
Online forma
 
Burgundy School of Business
Dijon, Francie

MSc Wine Management je 16měsíční program na výrobu firemních specialistů, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského pr ... +

MSc Wine Management je 16měsíční program na výrobu firemních specialistů, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského prostředí pro mezinárodní management v odvětví vína, piva a lihovin. -
MSc
Denní studium
2 semestry
Angličtina
Zář 2020
10 Čvc 2020
Kampus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Švýcarsko

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a proce ... +

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a procesy efektivně od surovin po dodávku. Zvažujete znalosti technologie, potravin, obalů, dodavatelského řetězce, strategie a designu. -
MSc
Denní studium
Kombinované
3 semestry
Angličtina
Úno 2020
Kampus
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Madrid, Španělsko

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, al ... +

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. -
Manažerské kurzy
Denní studium
10 měsíce
španělština
Dub 2020
Kampus
 
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Barcelona, Španělsko

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Tra ... +

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training -
Manažerské kurzy
Denní studium
8 měsíce
Angličtina, španělština
Zář 2020
Kampus
 
Audencia Business School
Nantes, Francie +1 Více

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a p ... +

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a praktické znalosti v oblasti podnikání, aby lépe zvládl světové výzvy v oblasti potravin zodpovědným a inovativním způsobem. -
MSc
Denní studium
12 měsíce
Angličtina
Zář 2020
31 Led 2020
Kampus
 
Kedge Business School
Bordeaux, Francie +2 Více

"Víno a pohostinnost jsou úzce propojeny." Tento Master of Science spojuje zkušenosti a know-how dvou vedoucích škol v jejich příslušných oborech. S École Hôtelière de Lausann ... +

"Víno a pohostinnost jsou úzce propojeny." Tento Master of Science spojuje zkušenosti a know-how dvou vedoucích škol v jejich příslušných oborech. S École Hôtelière de Lausanne vytváříme prostřednictvím tohoto společného programu budoucí víno -
MSc
Denní studium
Angličtina
Říj 2020
Kampus
 
University Of Debrecen
Debrecen, Maďarsko

MSc v oblasti bezpečnosti a kvality potravin je navržen tak, aby rozvíjel své bakalářské znalosti a zlepšil je prostřednictvím aplikace a výzkumu.

MSc v oblasti bezpečnosti a kvality potravin je navržen tak, aby rozvíjel své bakalářské znalosti a zlepšil je prostřednictvím aplikace a výzkumu. -
MSc
Denní studium
4 semestry
Angličtina
Úno 2020
Kampus
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Rusko

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s ... +

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků. -
Manažerské kurzy
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus
 
University of Padova
Padua, Itálie

Tento kurz je zaměřen na porozumění, řízení, propagaci a ochranu vysoce kvalitních italských zemědělsko-potravinářských produktů, včetně vína.

Tento kurz je zaměřen na porozumění, řízení, propagaci a ochranu vysoce kvalitních italských zemědělsko-potravinářských produktů, včetně vína. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Říj 2020
07 Bře 2020
Kampus
 
Cranfield University
Cranfield, Spojené království

Vychází z našich nejlepších sil v Cranfieldu (technologie a řízení), náš Food Systems and Management MSc zkoumá integrovaný charakter současných potravinových řetězců a efekti ... +

Vychází z našich nejlepších sil v Cranfieldu (technologie a řízení), náš Food Systems and Management MSc zkoumá integrovaný charakter současných potravinových řetězců a efektivní řízení rostoucí poptávky od spotřebitelů za účelem zlepšení bezpečnosti, kvality a bezpečnosti potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované
Angličtina
Říj 2020
Kampus
 
ESCP Business School
Paris, Francie +1 Více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F -
Manažerské kurzy
Denní studium
15 měsíce
Angličtina
Zář 2020
07 Čvc 2020
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: -
MSc
Denní studium
2 roky
Italština
Kampus
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Dijon, Francie

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a Agr ... +

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon. Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí. Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
19 Čvn 2020
Kampus