Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl - Zde naleznete magisterské studium Potravinářský a nápojářský průmysl

Magisterský studijní program poskytuje studentům dovednosti, které jim dávají přední pracovní síly kvůli jejich znalostem a odborným znalostem. Většina z těchto programů se zaměřuje na konkrétní oblast studia a trvá jeden až dva roky dokončit. Získání magisterského titulu může pomoci studentům uspět ve své kariéře a připravit je na další postgraduální vzdělávání.

Co je Master v oboru potravinářství a nápojů? Tento stupeň se zaměřuje na přípravu a servis potravin spolu s aplikacemi, jako je provozování restaurace a dozor nad provozem zařízení pro pohostinství. Studenti se mohou seznámit s obchodní oblastí průmyslu spolu se specifickými oblastmi zájmu, jako je víno, turistika nebo pohostinství. Tento stupeň pomáhá vybavit je, aby zvládli nejdůležitější aspekty provozování potravinářského a nápojového průmyslu úspěšně, od plánování až po provedení.

Studenti, kteří obdrží magisterský titul pro potravinářský a nápojový průmysl, mohou získat hluboké znalosti o činnostech podniku. To zahrnuje finanční analýzu, rozpočtování a řízení. Tyto dovednosti mohou studentům umožnit, aby chodili do velmi dobře připraveného pracovního prostředí pro pohostinství, a to s vědomím toho, že se jedná o front-end a back-end operace.

Náklady na magisterský program se mohou lišit v závislosti na tom, kde se student rozhodne studovat. Něco, co uvažovat, je, jak dlouho trvá studium. Kromě online kurzů poskytují mnohé školy pokyny pro místní životní náklady, jakož i školné a další poplatky.

Studenti, kteří získají titul Master in Food and Beverage Business, mohou být připraveni úspěšně provozovat nebo podporovat podnikání v potravinářském a nápojovém průmyslu. Mohou najít kariéru v oblasti jídla a vína, značení, designu jídel nebo stravování, včetně pracovních míst, jako je obchodní ředitel, ředitel pro potravinářský a nápojový průmysl, manažer stravování, hotelový manažer a cestovní kancelář. Někteří studenti pokračují v hledání kariéry ve vědě a výrobě potravin.

Řada univerzit po celém světě nabízí Master v oboru potravinářství a nápojů. Online kurzy jsou také k dispozici pro studenty, kteří chtějí vzdát své vzdělání na dálku. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

16 Výsledky v Potravinářský a nápojářský průmysl

Universidad Católica San Antonio de Murcia

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu r ... [+]

Přehled Modality: Online Start: listopad Doba trvání: 1 školní rok Kreditů: 60 Režie: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku.

„V posledních letech, cestovního ruchu se ukázalo být překvapivě silný a tvrdý a s velkou kapacitou s cílem přispět k hospodářskému oživení ekonomické aktivity, protože to vytváří tisíce milionů dolarů na vývozu a vytvořit miliony pracovních míst. To se stalo v městech po celém světě, ale zejména v Evropě, protože region se snaží upevnit její odchod z jedné z nejhorších hospodářských období ve své historii, „uvedl Taleb Rifai, generální tajemník WTO na straně Španělsko otevření globálního fóra cestovního ruchu v Madridu. ... [-]

Španělsko Španělsko online
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
OSTELEA | Distancia

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Odvětví cestovního ruchu je již desetiletí jedním ze základních sektorů sociálního a hospodářského rozvoje země. V loňském roce tak odvětví vzrostlo o 3%, což generovalo více než 53 000 pracovních míst. A v něm hotelový sektor je klíčovou součástí cestovního ruchu a jedním z těch, které za poslední roky zaznamenaly větší růst.

V tomto kontextu, s rostoucím sektorem, který trvale požaduje, aby vyškolení odborníci působili na neustále se vyvíjejícím trhu, se narodil výkonný manažer v oblasti hotelového managementu a restaurování, který vyučuje Osteleská škola cestovního ruchu

Master, který je vytvořen v rámci online metodiky vzdálenosti, může být dokončen za 12 měsíců díky flexibilnímu učebnímu modelu, který se přizpůsobí potřebám účastníků.... [-]

Španělsko Madrid Barcelona
Září 2020
španělština
Denní studium
12 měsíce
Online forma
Kombinace studia online a v kampusu
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je Master in Food ... [+]

Přehled

Uznává Eduniversal

50 nejlepších - globální hodnocení Zařadil N 22 v oboru Potraviny a nápoje, celosvětově

Jeden z nejznámějších a konkurenceschopnějších odvětví podnikání, potravinářský průmysl

Rome Business School je Master in Food

Proč studovat v ŘíměNejvyšší zkušenost ve věčném městě

Řím je kolébkou civilizace a domovem neocenitelného kulturního a uměleckého dědictví. využijte mnoha krásných míst a obohacujících iniciativ, které nabízí římská krajina, a učte se v jednom z nejznámějších center výroby v Itálii.

Stále rostoucí obchodní ekosystém

S více než 650 000 společnostmi registrovanými v regionu a více než 1 000 novými startupy na území města, rostoucím počtem podniků v loňském roce o 1,81%, je italské hlavní město druhým městem pro řadu nových obchodů na národní úroveň.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Přihlašování započato
Angličtina
Kombinované
1 rok
Kampus
Online forma
Přečtěte si více v češtině
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své ... [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od branding techniky k designu služeb, cílem Master kurzu v designu a řízení značky: potraviny, víno a cestovní ruch je pomoci studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do životní styl nabízí.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]

Itálie Florence
Únor 2020
Angličtina
Denní studium
11 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Ostelea Morocco

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytno ... [+]

Mistr V Hotelovém Managementu A Stravování

Vstup na univerzitu

Cena v eurech

Podmínky přístupu

profil

Říjen 2019

8090

Souborová studie

Motivační pohovor

BAC 3

představení

V globalizovaném a neustále se vyvíjejícím kontextu má magisterský program v oblasti hotelového managementu a stravování za cíl vyškolit profesionály a manažery v oblasti efektivního řízení firem v oblasti pohostinství a pohostinství : hotely nebo restaurace ,

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.... [-]

Maroko Rabat
Kontaktuj školu
Francouzština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bologna

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... [+]

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Program je založen na vztahu mezi různými oblastmi znalostí a situací v reálném životě, aby se rozvinuli proaktivní činitelé s rozhodovacími pravomocemi a manažery s pokročilými kvantitativními a analytickými dovednostmi, které jsou zásadní v organizacích souvisejících s agropotravinovými systémy. Konkrétní kompetence zahrnují poznatky o zemědělsko-potravinářském průmyslu, environmentální ekonomii, obchodní logistiky a řízení potravinového řetězce, řízení jakosti potravin, mezinárodní marketing potravin, ekonomiku a politiku v oblasti potravin a zemědělství, mezinárodní vztahy a řízení projektů.... [-]

Itálie Forli
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté ... [+]

P²food je dvouletý magisterský studijní program zaměřený na fyziologické a psychologické determinanty výběru potravin, který nabízí Univerzita Burgundska - Franche-Comté a AgroSup Dijon.

Jídlo hraje mnohem větší roli v životech spotřebitelů než jejich prosté krmení. Každý den lidé dělají několik potravin. Jejich strava má značný vliv na jejich nutriční stav a zdraví, ale také na životní prostředí.

Je třeba lépe porozumět důvodům, proč spotřebitelé mají na výběr potraviny, aby bylo možné zavést účinné programy a vyvinout nové produkty, zlepšit stravovací návyky v souladu s doporučeními a zvýšit udržitelnost potravin. Ačkoli zdánlivě jednoduché, volby potravin jsou komplexní chování, která závisí na mnoha faktorech a jejich vzájemném působení. V tomto magisterském studiu je kladen důraz na fyziologické a psychologické faktory volby potravin.... [-]

Francie Dijon
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: ... [+]

Typ: Magisterský studijní program Doba trvání: 2 roky Třída: LM-33 - Třída druhého stupně ve strojírenství Kredity: 120 Přístup: Zdarma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

vytvoření postavy s pevnou přípravou v sektorech, které charakterizují návrh strojů pro potravinářský průmysl, návrh a řízení rostlin pro potravinářský průmysl a řízení procesů výroby potravin;doplňující důraz kladený na prohlubování obalů a jejich udržitelnost, simulační modely na podporu návrhu a řízení potravinářských závodů a souvisejících činností souvisejících s potravinářským sektorem.... [-]
Itálie Parma
Kontaktuj školu
Italština
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Magisterske studium Potravinářský a nápojářský průmysl - Magisterske.

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]
Španělsko Barcelona Madrid
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
Kombinované
7 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchy ... [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Pro úspěšnou kariéru v potravinách

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turín Francie Paříž
Září 2020
Angličtina
Denní studium
15 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v soula ... [+]

Popis:

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Cíl programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, realizace, údržby a auditu technologických zařízení a výroby potravin, biologických produktů a léčiv pro zajištění dodržování globálních požadavků na hygienu a bezpečnost. Zaměřuje se také na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo zdokonalených zařízení a výrobních linek, aby se předešlo možnosti nečistot nebo kontaminace ve výrobních procesech.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disci ... [+]

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky .

Účel programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, implementace, údržby a auditu procesních zařízení a výrobních procesů potravin, biologických a farmaceutických přípravků pro dodržování globálních hygienických a bezpečnostních požadavků. Kromě toho je program zaměřen na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo vylepšených položek zařízení a technologických linek s cílem eliminovat případnou kontaminaci (kontaminaci) výrobků při jejich výrobě.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Bordeaux

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. ... [+]

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy.

Programový listAkademická spolupráce: Joint Erasmus Mundus Master mezi:Univerzita Rovira I Virgili (URV), Tarragona, ŠpanělskoUniversity Porto (UP), PortugalskoUniversity of Bordeaux (UBx), FranciePožadavky na přijetí:Absolvoval bakalářský nebo magisterský titul (minimálně 180 ECTS) v oborech cestovního ruchu, ekonomiky, managementu, marketingu, jazyků, přírodních a experimentálních věd (např. Enologie, biotechnologie, technologie potravin, zemědělství) nebo v úzce souvisejících předmětech.Osobní motivace, předchozí pracovní zkušenosti v oboru a jazykové dovednosti v jiných jazycích než v angličtině (zejména ve španělštině, francouzštině nebo portugalštině, v jazycích organizujících institucí) jsou důležitými prvky při výběru.Doba trvání programu: 2 roky (120 ECTS).Jazykové požadavky: Uchazeči musí předložit nejnovější anglický jazykový certifikát, nejméně na úrovni B2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (jsou akceptovány oficiální zkoušky z Cambridge ESOL, IELTS nebo TOEFL).Úroveň: Trojnásobný magisterský titul.Školné:Poplatky za studenty z programu * země: 4 500 € / rokPoplatky pro studenty partnerských zemí *: 9 000 EUR / rok... [-]
Francie Bordeaux
Září 2020
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je online mistr v potravinách ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Rome Business School je online mistr v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují. To umožnilo hotelovým restauracím - které se po dlouhou dobu považovaly za druhou nabídku jídel a nápojů - aby se znovu dostaly do centra.... [-]

Itálie Řím Itálie online
Kontaktuj školu
Angličtina
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině