361 Magistr Programy v Portugalsko for 2024

Magistr Programy v Portugalsko for 2024Filter
    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Angličtina

    Football Business Academy je globálním lídrem v oblasti fotbalového obchodního vzdělávání, jehož cílem je urychlit profesionalizaci fotbalového průmyslu a rozvíjet současné i budoucí lídry ve hře. FBA , která byla založena v roce 2017 a sídlí ve Švýcarsku, je nejlépe známá pro svou vlajkovou loď – Profesionální mistr ve fotbale – což je 12měsíční program se dvěma vstupy každý rok.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Portugalština

    Master in Business and Competition Economics je dvouletý postgraduální magisterský titul a vyučuje se v portugalštině, jehož cílem je poskytovat specializované školení v oblasti podnikové ekonomiky a obchodní strategie a v oblasti hospodářské soutěže a regulace odvětví .

    • Porto, Portugalsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Hlavním cílem MSc v marketingu je zaručit souvislost mezi teoriemi a vyučovaným modelem a realitou problémů dnešních marketingových aktivit. Máme tedy tendenci co nejvíce využívat empirický přístup k výuce spolu s případovými studiemi. Vyvinuli jsme pragmatický přístup, který studenty motivuje k vytváření užitečných výzkumů.

    • Monte de Caparica, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský titul má celkový cíl školení odborníků schopných odpovídat potřebám odvětví akvakultury a přispívat jak ke zlepšení udržitelnosti produkce, zdraví, zdravého rozumu a dobrých životních podmínek v akvakultuře, tak ke zvýšení kvality bezpečnosti potravin a veřejného zdraví. Zaměřuje se na principy akvakultury a hlavní faktory, které ovlivňují životaschopnost chovu živočichů a řas akvakultury, jakož i systémy produkce potravin, školení vysoce kvalifikovaných podniků, kteří budou moci být integrováni do průmyslu. Magisterský titul v udržitelné akvakultuře (120 ECTS) uděluje kvalifikaci pro magisterský titul.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Portugalština

    Specializace na vědecké a geografické informační systémy si klade za cíl poskytnout technický a vědecký rámec související s analýzou geografických informací a technologií, se zvláštním důrazem na dovednosti spojené s modelováním a analýzou prostorových dat a návrhem a plánováním geografických informačních systémů v organizacích.

    • Leiria, Portugalsko

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Cílem tohoto kurzu je především poskytnout pokročilé aplikované znalosti v odborných předmětech, které mají pro zemi a region strategický význam. Cíle tedy zahrnují získání teoretických znalostí a potřebných dovedností pro jejich uplatnění v oblastech elektroniky a telekomunikací nebo energetiky a automatizace. Cílem kurzu je také umožnit držitelům titulu Elektrotechnika pokračovat ve studiu tím, že umožní specializaci a technickou / vědeckou aktualizaci odborníků. Cílem kurzu je také aktivně přispívat k podpoře národního technologického rozvoje a zvyšování přidané hodnoty v průmyslu země a regionu prostřednictvím rozvoje projektů, disertačních prací a průmyslových stáží ve společnostech a výzkumných a vývojových institucích.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Portugalština

    Profese stavebního inženýra umožňuje těm, kteří ji přijmou, podílet se na racionálním, efektivním a environmentálně udržitelném řízení sil přírody ve prospěch obyvatel. Jako stavební inženýr je člověk protagonistou nebo účastníkem dobrodružství: zlepšení blahobytu lidstva a kvality života. Stavební inženýři mají povinnost zajistit bezpečnost struktur a systémů, které jsou životně důležité pro chod moderních společností, a nesou na svých bedrech odpovědnost za nespočet životů; selhání konstrukce, jako je most, přehrada nebo budova, vždy vede ke katastrofickým následkům.

    • Vila Nova de Gaia, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Portugalština, Angličtina

    Kybernetická bezpečnost je o ochraně informací. Prevence, odhalování a zmírňování kybernetických útoků je zásadní pro svědomité společnosti a moderní společnost.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Sea Governance je interdisciplinární, jedinečný a inovativní program věnovaný studiu všech problémů souvisejících se správou oceánů. Mezinárodně uznávaný jako jeden z nejlepších magisterských programů na globální úrovni bude dále přednášen v angličtině, čímž posílí jeho mezinárodní působnost s vědomím, že na oceánech se setkáváme s hlavními výzvami a příležitostmi pro udržitelný globální rozvoj.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský program je pro ty, kteří jsou dostatečně odvážní, aby si vytvořili vlastní definici úspěchu. Úspěch, který daleko přesahuje jednotlivce a vytváří významný dopad na celou společnost. Toto jsou skuteční hráči, kteří mění hru a vy jste o krok blíže k tomu, abyste se stali jedním z nás. Nova SBE Master's in Impact Entrepreneurship & Innovation je praktickou studijní zkušeností se správnou rovnováhou mezi teorií a praxí pro multidisciplinární studenty. Rozvíjíme vaše lidské a profesionální dovednosti, abyste mohli využít svůj vnitřní potenciál a zanechat ve světě svou stopu.

    • Palma de Cima, Portugalsko

    Plný úvazek

    14 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc in Finance (post-experience) je post-zkušenostní program určený pro studenty s až 5 letou odbornou praxí, kteří chtějí pokračovat v mezinárodní kariéře. Učební plán spojuje teorii a praxi s praktickým přístupem, který poskytují naše inovativní kurzy a špičkoví profesoři. Program podporuje silné profesionální a osobní vazby s kolegy a odborníky z oboru z celého světa (Německo, Francie, Velká Británie, Itálie, USA, Kanada, Brazílie atd.).

    • Braga, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magistr v digitální komunikaci na Filozofické fakultě a sociálních věd reaguje na potřebu vyškolit výzkumné pracovníky a odborníky vybavené teoretickými, technickými a praktickými dovednostmi pro analýzu, budování a řízení tohoto nového komunikačního paradigmatu a této nové digitální společnosti.

    • Lisbon, Portugalsko
    • Padua, Itálie
    • + 1 more

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MEDfOR je dvouletý magisterský program světové úrovně. Důraz MEDfOR je připravit budoucí generaci inženýrů, manažerů, výzkumných pracovníků a učitelů zapojených do středomořského lesnictví a správy přírodních zdrojů.

    • Evora, Portugalsko
    • Rome, Itálie
    • + 1 more

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    ARCHMAT si klade za cíl poskytnout studentům specializované dovednosti v archeologii a analytické charakterizaci materiálů od pravěku (megalitu) po klasické časy (řecké a římské). Studium a konzervace materiálů kulturního dědictví je výzkumná oblast se silnou multidisciplinární konotací a vyžaduje dovednosti, které pokrývají oblasti humanitních a vědeckých výzkumů. ARCHMAT poskytuje společnou integrovanou platformu pro vynikající studenty pocházející buď z přírodovědného nebo humanitního vzdělání, aby pochopili pokročilé vědecké metody používané ke zkoumání archeologických materiálů, a jeho cílem je vytvořit vysoce specializované profesionální odborníky v nově vznikající oblasti archeologie, tj. aplikovaných fyzikálně-chemických věd. ke studiu materiálů archeologického a kulturního dědictví.