43 Magistr Programy v Portoriko for 2024

Magistr Programy v Portoriko for 2024Filter
    • Bayamón, Portoriko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský program v elektrotechnice (ME) je navržen tak, aby připravit studenty se znalostí, dovedností a postojů nezbytných pro vykonávání jako efektivní a vysoce kvalifikovaných odborníků v specializací Power a kontrolních systémů. Oba obory jsou zaměřeny na modelování, design a praktické znalosti systémů.

    • Bayamón, Portoriko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Španělština

    Oddělení strojní nabízí dva způsoby mistrovských stupňů: Master of Science (MS) ve strojírenství a Master of Engineering (ME) ve strojírenství. V každém modality jsou nabízeny dvě specializace: Vzdušný a energie.

    • Barranquitas, Portoriko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Španělština

    Master of Science Program in Biotechnology s specializace v biotechnologie rostlin a generální biotechnologie klade za cíl tvorbu profesionálů, kteří mají znalosti, dovednosti, postoje a sociální zapojení, které jim umožní odpovědně příspěvky k vědeckému vývoji pro naše společnosti a k ​​rozvoji biotechnologií.

    • San Juan, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Katedra hudební výchovy a obecných studií sdružuje všechny studenty, kteří se chtějí stát hudebními pedagogy na školách v Portoriku i v zahraničí. Náš přípravný program pro učitele je lídrem ve vzdělávání pedagogů hudby v Portoriku a nabízí studentům příležitost rozvíjet jejich dovednosti kritického myšlení a estetického úsudku a také vysokou úroveň hudebního výkonu. Přípravu dokončuje složkou profesionálních dovedností, které mu umožňují vykonávat učitelskou profesi ve třech různých oborech: instrumentální, sborové a obecné vzdělávání, a to na základní i sekundární úrovni.

    • Ponce, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Zaměřuje se na metody výzkumu výzkumu Obchodní strategie Úvod do komunikace Integrovaný marketing Psaní pro média Důstojnost lidské osoby Manželství a rodina Základní kurzy Manažerský marketing Aplikované vztahy s veřejností Publicita a propagace Integrovaná komunikační kampaň

    • Bayamón, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Zaměření na biochemii a buněčnou biologii, imunologii, vědeckou metodologii, biostatistiku, lékařství. bakteriologie, parazitologie, mykologie, virologie, diagnostická bakteriologie.

    • Guaynabo, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Cílem programu Master in Interactive Technology Programming je vyvinout profesionální programátory s potřebnými dovednostmi, aby mohli být součástí nadnárodních nebo nezávislých společností v odvětví programování interaktivních technologií.

    • Mayagüez, Portoriko

    Dálkové studium

    Španělština

    Tento plně online program je určen profesionálům z různých oborů, kteří jsou ochotni předat své znalosti v oblastech, jako jsou mimo jiné: pedagogové, vývojáři programů, koordinátoři a správci vzdělávacích institucí, lidé, kteří si uvědomují potřebu získat znalosti v příslušných oblastech oblasti odbornosti a vyvíjet, provádět a/nebo koordinovat online programy. Tento program poskytuje znalosti a dovednosti nezbytné pro zvládnutí návrhu a implementace online výuky, která transformuje profesionála v této oblasti na vysoce specializovaného vůdce. Tento program je v souladu se vzdělávací prací na mezinárodní úrovni, a to jak při výuce, tak při zavádění standardů pro online vzdělávání, jakož i při monitorování a sledování těchto programů.

    • Gurabo, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Specializace v konfliktní mediaci nabízí teoreticko-praktické školení a školení potřebné pro rozvoj a profesionální praxi v administrativních procesech, kombinující řešení konfliktů s manažerskými praktikami. Rozvoj mediačních služeb umožnil lidem, kteří absolvovali toto školení, pracovat dnes jako mediátoři, a to jak v rodině, komunitě, manažerských mediačních službách, tak jako učitelé a lektoři tohoto a dalšího školení.

    • Bayamón Pueblo, Portoriko

    Na kampusu

    Španělština

    Postgraduální program magisterského studia se specializací na hodnocení a účinnost usiluje o rozvoj kompetentních vůdců ve své profesi, kteří jsou schopni navrhnout a implementovat plány hodnocení pro výsledky učení a aspekty týkající se efektivity. Učební plán vybaví studenta znalostmi a dovednostmi nezbytnými k tomu, aby působil jako hodnotitel a konzultant v procesech hodnocení souvisejících s hodnocením vzdělávacích programů.

    • Hato Tejas, Portoriko

    Španělština

    Tato specialita reaguje na potřebu vyškolit učitele přírodovědných předmětů, kteří jsou adekvátně připraveni z koncepčního a metodického hlediska, aby mohli efektivně fungovat ve třídě a v profesionální koncepci kurikula jako specialisté v dané oblasti.

    • San Juan, Portoriko

    Angličtina

    Magisterský titul v oboru krajinářské architektury na Polytechnické univerzitě v Portoriku poskytuje špičkovou kariérní příležitost. PUPR nabízí dva postgraduální osnovy vedoucí k Master of Landscape Architecture (MLA), z nichž oba vyžadují diplomovou práci. Osoby ze všech akademických oborů (bakalářských) se mohou připojit k magisterskému titulu (první profesionální) jako příležitost ke změně kariéry. Jednotlivci, kteří již mají bakalářský titul v oboru krajinářská architektura (první profesionál) nebo architektura, mohou pokračovat v post profesionálním magisterském studiu.

    • Gurabo, Portoriko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Španělština

    Universidad Ana G. Méndez, Gurabo Campus nabízí tituly Master of Science (MS) ve strojírenství a Master of Engineering (ME) ve strojírenství. Specializace Alternativní energie poskytuje studentům příležitost k rozvoji prostřednictvím kurzů a výzkumu v řízení různých alternativních zdrojů energie, jako jsou sluneční, větrné, oceánské a biopaliva.

    • Carolina, Portoriko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Španělština

    Profesionál v programu sociální práce podporuje sociální a ekonomickou spravedlnost a spravedlnost a blahobyt lidských a sociálních systémů. Sociální pracovníci využívají teorie lidského chování a sociálních systémů k zásahu v bodech, kde lidé interagují se svým prostředím. Lidská práva a sociální spravedlnost jsou základními nájemci sociální práce. Sociální pracovníci nabízejí různé služby jednotlivcům, rodinám, skupinám, organizacím a komunitám.

    • San Juan, Portoriko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Španělština

    Všechny naše programy jsou řádně licencovány Portorickou radou pro vzdělávání (CEPR) a akreditovány komisí středních států pro vysokoškolské vzdělávání (MSCHE). Na bakalářské úrovni (programy přípravy učitelů) máme specializovanou akreditaci udělovanou Radou pro akreditaci přípravy pedagogů (CAEP).