Keystone logo

76 Magistr Programy v Politika 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Společenské vědy
  • Politologie
  • Politika
Studijní obory
  • Společenské vědy (76)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Politika

    Studenti, kteří chtějí získat titul magisterského studia, mají velký cíl. Chcete-li získat tento titul, osoba musí nejprve získat vysokoškolský titul. Studenti obvykle potřebují před absolvováním dokončit práci nebo jiný druh výzkumného dokumentu.

    Co je mistrem v politice? Tento stupeň učí složité vědy a filozofické teorie za politikou po celém světě. Magisterský titul v politice se prolíná se širokou škálou dalších témat, včetně veřejné politiky, ekonomie, sociologie, práva a psychologie. Studenti se dozvědí o politickém klimatu zemí po celém světě. Typický stupeň zahrnuje politickou filozofii, mezinárodní vztahy a komparativní politiku. Studenti se mohou rozhodnout pro získání rozsáhlých znalostí o všech třech nebo pro zaměření se na konkrétní oblast zájmu.

    Jedinci, kteří se rozhodnou získat postgraduální titul v politice, mohou získat mnoho výhod a získat praktické a analytické dovednosti. Absolventi se mohou naučit provádět politický výzkum, zdokonalovat své písemné komunikační dovednosti a pochopit, jak se informační technologie přizpůsobuje ekonomickým a politickým trhům.

    Náklady na získání titulu magisterského studia se liší podle země i instituce. Některé programy jsou delší než jiné a vyžadují větší finanční závazek. Někteří studenti mohou získat nárok na stipendia, granty nebo půjčky.

    Jedinci, kteří získají postgraduální titul v politice, mají různé kariérní možnosti. Někteří mohou pracovat pro federální vládu ve funkci voleného úředníka. Jiní mohou mít administrativní pracovní místa v politice, analyzovat veřejnou politiku nebo se mohou stát lobbisty. Mimo pracovních míst v oblasti veřejné správy se absolventi mohou rozhodnout, že se stanou pedagogy politických věd na úrovni sekundárních nebo vysokých škol. Pozice jsou k dispozici také v oblasti veřejných záležitostí a veřejné správy na některých místech. Další osoby se mohou rozhodnout pracovat ve více oblastech, jako je například výuka nebo vedení veřejné funkce.

    Lidé, kteří mají zájem o získání magisterského titulu v politice, mohou navštěvovat širokou škálu univerzit po celém světě. Mnoho institucí nabízí kurzy online. Internetové kurzy jsou vynikající volbou pro lidi, kteří potřebují pružnější program. Podívejte se na níže uvedený program nebo se obraťte přímo na přijímací škola školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.