5 Magistr Programy v Počítačové inženýrství v Španělsko for 2024

Magistr Programy v Počítačové inženýrství v Španělsko for 2024Filter
    • León, Španělsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Španělština

    Nabízíme školení v oblasti počítačového inženýrství transverzálního charakteru, zaměřené na školení odborníků, aby mohli vykonávat svou profesi a integrovat se do multidisciplinárních pracovních skupin, ukazovat etické a odpovědné postoje, respektovat lidi, sociální prostředí a životní prostředí.

    • Tarragona, Španělsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Cílem tohoto magisterského studia je poskytnout studentům odbornou přípravu v počítačovém inženýrství, telematickém inženýrství a příbuzných oborech, které se specializují na počítačovou bezpečnost a umělou inteligenci.

    • Alicante, Španělsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Smíšené

    Španělština

    Náš magistr v počítačovém inženýrství integruje jak specializaci, kterou každý počítačový vědec potřebuje, tak vůdčí a manažerské dovednosti požadované v oddělení výzkumu, vývoje a inovací jakékoli společnosti. Magisterský titul z počítačového inženýrství získal certifikát Euro-Inf v roce 2020. Štítek Euro-Inf Computer Studies Label je certifikát udělený agenturou autorizovanou Evropskou sítí pro zajišťování kvality pro vzdělávání v informatice (EQANIE) za splnění řady definovaných standardů kvalitu, relevanci, transparentnost, uznání a mobilitu, jak se uvažuje v evropském prostoru vysokoškolského vzdělávání.

    • Valencia, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Současné počítačové systémy se skládají z různých výpočetních prvků propojených na všech úrovních, a to jak na úrovni velkých serverů podporujících cloudové služby, tak na úrovni distribuovaných počítačových systémů, které tvoří okraj a interagují s vnějším světem prostřednictvím senzorů a aktuátorů, tvořících čemu se říká internet věcí (IoT – Internet of Things).

    • Tarragona, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    URV -UOC v oboru výpočetní inženýrství a matematika nabízí interdisciplinární školení v inženýrství a aplikovaných vědách. Tento program zahrnuje špičková témata, jako je počítačové modelování a simulace, numerické metody, paralelní a distribuované výpočty, reprezentace znalostí, sítě a grafy a aplikovaná optimalizace.