150 Magistr Programy v Obecná studia 2024

Magistr Programy v Obecná studia 2024Filter
    • Online USA

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Založena v roce 1962, Program Johns Hopkins z Liberal Arts (MLA) získal národní uznání za kvalitu výuky a širokou nabídku kurzů. Johns Hopkins Mistr svobodných umění (MLA) je jedinečný, netradiční absolventský titul. Zatímco většina absolventských programů vás požádá, abyste se stále více a více specializovali, MLA očekává, že rozšíříte a prohloubíte své vzdělávací zkušenosti.

    • Budapest, Maďarsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program se zaměřuje na logiku a její aplikace ve filozofii vědy, zejména v základech matematiky, fyziky, lingvistiky a sociálních věd. Kromě několika základních kurzů a společných seminářů se čtyřmi semestry, které poskytují společné zázemí všem studentům, nabízíme následující čtyři tematické skupiny kurzů: Logika a Filozofie matematiky, Základy fyziky, Logistika v lingvistice a Modely v Společenské vědy - student si musí vybrat 7 kurzů nabízených v těchto modulech.

    • Livingston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online program Bachelor of Science in General Science: Teacher Certification od University of West Alabama poskytuje inovativní výukové dovednosti, které potřebujete, abyste se stali certifikovaným pedagogem na sekundární úrovni. S personalizovanou výukou od odborníků prozkoumáte zoologii, analytickou chemii, lidskou anatomii a další ve virtuální interaktivní učebně. Udělejte další krok s prvním plně online certifikačním programem pro učitele obecných věd v Alabamě ještě dnes.

    • Madison, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Arts and Letters je absolventský program liberálních studií navržený s ohledem na pracující profesionály. Prostřednictvím rozmanité nabídky kurzů budete pracovat na analytickém a kreativním myšlení. Naši fakultní mentoři s vámi budou spolupracovat, aby syntetizovali vaše nápady, zdokonalili vaše psaní, zlepšili vaše prezentační dovednosti a rozšířili vaše myšlení.

    • Helsinki, Finsko

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Tartu, Estonsko
    • Online

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc v oboru Applied Measurement Science poskytuje důkladné znalosti a dovednosti v oblasti laboratorních a technologických měření.

    • The City, Spojené království

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    24 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • Aarhus, Dánsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Washington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Mezinárodních rozvojových studií zakládá odborníky z oblasti mezinárodního rozvoje na teoriích, politikách a dovednostech nezbytných pro provoz v čele oboru. Učební plán využívá kombinaci terénního výzkumu, studií v kulturních kontextech a etice a inovativních postupů k rozvoji vašich prodejních dovedností a zkušeností.

    • Dundee, Spojené království

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento kurz vás připraví znalostmi a dovednostmi potřebnými k tomu, abyste se mohli připojit k rostoucí mezinárodní pracovní síle v rámci předních světových společností v oblasti vědy a zdravotnického komunikačního průmyslu. Vědecké komunikační dovednosti lze využít k tomu, aby pomohly sdělit vědecký obsah a výzkum širokému spektru publika, včetně veřejného publika, klientů a tvůrců politik. Zdravotní komunikace, která zahrnuje lékařské psaní, zahrnuje aplikovanou komunikaci léčivého a jiného obsahu souvisejícího se zdravím a je často spojena se specializovanou prací s farmaceutickými společnostmi nebo pro farmaceutické společnosti.

    • Limerick, Irsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Arts in Humanities je 2letý, mezinárodně akreditovaný program nabízející moderní a interdisciplinární vzdělávání v humanitních oborech. Získáte celosvětově uznávaný americký a evropský titul BA.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše globální vedení a budování míru MSc zkoumá vzájemně se posilující vazby mezi globálním vedením, mírem a společností, zejména v rozvojových zemích. Prostřednictvím tohoto kombinovaného vzdělávacího programu, který nabízí jak prezenční, tak online moduly a který podporuje zcela online studium tam, kde je to vhodné, se naučíte porozumět obrovskému významu procesů globálního vedení a výsledků v úsilí o budování míru v rozvojovém světě a jejich dopadům. mají ve společnosti.

    • Hammond, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Master's in Integrated Science and Technology (ISAT) je interdisciplinární program, který klade důraz na aplikace chemie, informatiky, průmyslové technologie, matematiky a fyziky v rámci kariérního stupně. Tento titul byl navržen tak, aby vyhovoval specifickým potřebám studentů navštěvujících regionální univerzity a toužících po technickém zaměstnání. Tento titul připraví studenty na pracoviště tím, že jim poskytne zkušenosti s aplikací svých znalostí z matematiky a vědy na projekty, které jsou zajímavé pro obchod a průmysl. Jednotlivci se zkušenostmi a školením v technologii získají hlubší porozumění vědě a matematice používané v jejich oborech. Studenti se naučí tyto dovednosti při řešení problémů prostřednictvím jádra interdisciplinárních projektově orientovaných kurzů, které rozšíří a rozšíří školení v každé z akademických oblastí.