632 Magistr Programy v Německo for 2024

Magistr Programy v Německo for 2024Filter
    • Madrid, Španělsko
    • London, Spojené království
    • + 2 more

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Mistr na plný úvazek, akreditovaný Conférence des Grandes Écoles ve Francii. Vyučoval v Madridu a Londýně ESCP Business School Campus, MSc v oboru Real Estate vám poskytne potřebné dovednosti a vytváření sítí, abyste uspěli v tomto fascinujícím a konkurenčním sektoru v mezinárodním obchodním kontextu. Účastníci, kteří budou vyučováni světově uznávanými učiteli a hostujícími odborníky z praxe, získají špičkové vzdělání kombinující teorii s použitelností v reálném světě, aby se stali lídry v oboru.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    24 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Program IU poskytuje pokročilé školení a odborné znalosti v oblasti zpracování a analýzy rozsáhlých dat, což vám umožňuje získávat cenné poznatky, přijímat informovaná rozhodnutí a řídit inovace založené na datech napříč odvětvími. S titulem IU v oboru Data Science budete specialistou na aktuální vývoj v oblasti softwaru, inženýrství infrastruktury a technologie velkých dat. Tím, že vás vybaví správnými dovednostmi, vám tento program pomůže proměnit se v odborníka schopného vyvíjet náročné aplikace a systémy pro datovou vědu v soukromém i veřejném sektoru.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    IU magisterský kurz DevOps a Cloud Computing je pečlivě vytvořen tak, aby vám poskytl dovednosti a znalosti nezbytné pro úspěch v dynamické oblasti technologií. V tomto programu se ponoříte do světa DevOps a prozkoumáte principy a postupy, které překlenují propast mezi vývojem a provozem.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Proměňte svůj nápad v příběh úspěchu - vezměte magisterský titul v oboru podnikání na SRH! Díky naší dovednosti a projektovému přístupu, semestru inkubátoru a kurzům managementu můžete začít svou podnikatelskou cestu hned teď.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program „Intercultural Conflict Management“ byl zahájen Univerzitou aplikovaných věd Alice Salomon (ASH) v roce 2002, ovlivněný představami o kosovské válce v bývalé Jugoslávii v letech 1998 a 1999. Pod dojmem této války a s ní spojených krutostí ASH se rozhodla nainstalovat magisterský program pro přípravu odborníků na práci v oblasti prevence, řešení a řízení konfliktů.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program Professional IT Business and Digitalization poskytuje hluboké znalosti v oblasti podnikových informačních technologií. Obsahuje unikátní kombinaci hloubkových IT dovedností a ekonomických aspektů. Program je zaměřen na lidi, kteří již v IT oboru pracují, a také na absolventy aplikované informatiky a podobných oborů.

    • Landau, Německo

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Stále větší počet chemických látek se používá dnešní společnosti, které jsou alsoreleased do životního prostředí. Ekotoxikologie je znepokojen jejich možnými dopady na ekosystém.

    • Bremen, Německo

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Datové inženýrství je nově vznikající profese zabývající se přístupy velkých dat ke sběru dat, správa dat, a analýza dat. M.Sc. Program na Jacobs University nabízí fascinující a hluboký vhled do metod a technologií této rychle rostoucí oblasti.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    • Witten, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program Filosofie, politika a ekonomie (PPE) na Witten/Herdecke University v Německu nabízí špičkové vzdělání na pomezí společenských věd a filozofie. Na rozdíl od jiných magisterských programů v oboru filozofie, politika a ekonomie se ve Wittenu (Německo) zaměřuje na důkladnou akademickou analýzu problémů skutečného života ve stále více propojeném světě. Řeší výzvy 21. století v globalizovaném...

    • Berlin, Německo
    • Potsdam, Německo

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    This application-oriented engineering master's degree program in Computer Science will equip you with in-depth skills and knowledge in the application of algorithms, programming, and machine learning in the context of real-world business problems. A key component of the program is the concept of "computational thinking." As a student at Gisma University of Applied Sciences, you will be taught how to use abstraction and decomposition to tackle large complex tasks, design large complex systems, and analyze large data sets.

    • Barcelona, Španělsko
    • Munich, Německo

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Technologický pokrok dramaticky změnil způsob, jakým podniky fungují, a odborné znalosti v oblasti podnikové analýzy a vědy o datech jsou nezbytné pro využití technologie k dosažení optimálních výsledků. Použitím praktického přístupu poskytuje tento program studentům komplexní základ v oblasti datové vědy s využitím špičkového softwaru, nástrojů a aplikací. Studenti získají praktické zkušenosti s pokročilými webovými aplikacemi a sadami nástrojů, pochopí, jak používat data jako strategický zdroj, a naučí se, jak aplikovat dovednosti správy dat v obchodním prostředí, aby efektivně implementovali řešení založená na datech.

    • Paris, Francie
    • Heidelberg, Německo
    • + 2 more

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský titul v oboru udržitelnost je program, který se zaměřuje na účastníky, kteří se učí z vysoce interdisciplinární perspektivy, včetně témat, jako je udržitelný rozvoj v globálním měřítku, globální nerovnost, environmentální politika, ekologie, územní plánování, plánování měst a měst, ekonomika, přírodní zdroje a materiály, etika atd. Jako studenti Schillera také získáte interkulturní mluvení a efektivní multikulturní komunikační dovednosti, dovednosti kritického myšlení a řešení problémů a vedení a globální občanství, které povede ke změně směrem k etickému a udržitelnému světu.

    • Paris, Francie
    • Zaragoza, Španělsko
    • + 2 more

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština, Francouzština

    EUREC spolu s předními evropskými univerzitami zapojenými do vzdělávání a odborné přípravy v oblasti obnovitelných zdrojů energie reagovaly na tuto poptávku vývojem evropského mistra v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

    • Worms, Německo

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský studijní program Global Trade Management (GTM M.A.) je studijní program obchodní administrativy se zaměřením na aspekty mezinárodního a především zahraničního obchodu. Studijní program kvalifikuje absolventy k převzetí náročných manažerských rolí v Německu i v zahraničí. Poskytuje studentům široké a integrované znalosti obchodních a zahraničních obchodních vztahů. Nejen, že budou upevněny základní znalosti studentů z oblasti podnikové administrativy, ale přednášky se budou zabývat i současnými trendy v obchodní praxi a učitelé za tímto účelem podporují úzká partnerství se zástupci firem z nejrůznějších odvětví. Nejnovější poznatky obsažené v lekcích se soustředí na mezinárodní a praktickou implementaci.