close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Nápojářství v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Nápojářství v Evropa

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu.Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským… Čtěte více

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Magisterské studium Nápojářství v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Nápojářství v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Méně
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
format_list_bulleted Filtry
Universitat Rovira i Virgili
Tarragona, Španělsko

Hlavním cílem tohoto magisterského studia je vyškolit studenty, aby se stali výzkumníky a profesionály v oblasti kvašených nápojů, zejména vína, šumivého vína a piva. ... +

Hlavním cílem tohoto magisterského studia je vyškolit studenty, aby se stali výzkumníky a profesionály v oblasti kvašených nápojů, zejména vína, šumivého vína a piva. -
Magistr
Online & Campus forma
Denní studium
Kombinované studium
španělština, Angličtina, Katalánština
Říj 2020
15 Čvn 2020
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Padova
Padua, Itálie

Magisterský stupeň zkoumá porozumění, řízení, propagaci a ochranu vysoce hodnotných potravinářských výrobků. Italský systém výroby potravin slouží jako model k identifikaci sp ... +

Magisterský stupeň zkoumá porozumění, řízení, propagaci a ochranu vysoce hodnotných potravinářských výrobků. Italský systém výroby potravin slouží jako model k identifikaci specifických prvků naznačujících jedinečnou hodnotu potravinářských výrobků, které jsou neoddělitelně spjaty s místem (terroir) prostřednictvím historických, sociálních a kulturních vazeb. Toto pozadí je spojeno s nejnovějším vývojem v oblasti technologie, výživy, bezpečnosti potravin, výživy a zdraví a senzorické vědy, základních prvků rostoucí mezinárodní poptávky po vysoce hodnotných potravinách souvisejících s terroirem. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Říj 2020
Kampus
 
University of Bordeaux
Bordeaux, Francie

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. ... +

Tento mezinárodní magisterský program nabízí skutečně integrovaný studijní program, který využívá znalostí cestovního ruchu a enologie tří univerzit a regionů Evropy. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
 
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real, Portugalsko

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou: Pokročilé školení, doplnění a inovace prvního cyklu; Rozvoj vědeckých, technologických a odborných d ... +

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou: Pokročilé školení, doplnění a inovace prvního cyklu; Rozvoj vědeckých, technologických a odborných dovedností excelence; Zlepšení intervenčních kapacit v odvětví vína; Schopnost plánovat, inovovat a vyhodnocovat nové techniky a procesy nebo zlepšovat používané postupy; Mechanismy pro kritickou analýzu založenou na kontextu vinařství; Pokrok ve vytváření a aktualizaci znalostí a dovedností. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Portuguese
Říj 2020
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin, Itálie

Magisterský kurz II. Úrovně v italské kuchyni a enologii, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF , ... +

Magisterský kurz II. Úrovně v italské kuchyni a enologii, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF , doplněný vzdělávacími ICIF ; druhý spočívá ve 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté v předplatném) v restauracích vybraných školou. -
Magistr
Denní studium
6 měsíce
Angličtina, Italština
Kampus
 
ESA Ecole Superieur d'Agriculture
Angers, Francie +1 Více

MSc "Mezinárodní Vintage": révu, vína a Terroir řízení je naučit studenty, aby se odborníci specializující se na vína a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a po ... +

MSc "Mezinárodní Vintage": révu, vína a Terroir řízení je naučit studenty, aby se odborníci specializující se na vína a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a poskytnout jim znalosti techniky ... -
MSc
Denní studium
4 měsíce
Zář 2020
Kampus
 
Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Milan, Itálie +5 Více

Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní největším ... +

Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní největším producentem vína na světě a může se pochlubit největší rozmanitost, pokud jde o kultivarů. Zvláštnosti italského vinohradnictví a příležitost udržet si vedoucí úlohu v této oblasti jsou dnes vázáni schopnost zavést udržitelné inovace, aniž by ztratil svou známou odvolání ... -
Magistr
Denní studium
Angličtina
Říj 2020
Kampus
 

TIP! Pokud jste zástupce školy a chcete své programy přidat do naší nabídky, kontaktujte nás zde

Related fields of study