40 Magistr Programy v Lotyšsko for 2024

Magistr Programy v Lotyšsko for 2024Filter
    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program si klade za cíl poskytnout odborná studia ve sportovní vědě v souladu se státními ekonomickými, kulturními a sociálními potřebami v kontextu sportovní vědy a poskytnout odborné studie založené na teoriích sportovní vědy, odpovídající profesnímu standardu, prakticky použitelné pro vzdělávání a sport specialista.

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský studijní program připravuje manažery a lídry strategické komunikace a public relations, kteří jsou schopni nejen řídit komunikační a public relations firmu, její organizační složky ve firmě, státní instituce nebo městské organizace, ale také se věnovat kariéře politik, státní úředník nebo podnikatel. Získaná úroveň znalostí vám umožní učit komunikaci s ostatními, samostatně pracovat ve svém oboru, vést svůj tým a pokračovat v doktorském studiu.

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti magisterského programu Biostatistika mají přístup do dobře vybavených poslucháren a moderních počítačových učeben s nejmodernějšími logistickými prostředky, IT vybavením, statistickým softwarem (R, SAS, IBM SPSS Statistics, STATA), audio a video vybavením, interaktivními tabulemi, as stejně jako knihovna s rozsáhlými výzkumnými databázemi z celého světa.

    • Jelgava, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Současné ekonomické trendy v Lotyšsku a Evropy zdůrazňují potřebu vysoce kvalifikovaných odborníků a výzkumných pracovníků v oblasti ekonomie, managementu a sociologického výzkumu.

    • Espoo, Finsko
    • Bordeaux, Francie
    • + 4 more

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Jak se zvyšuje globální populace a populace EU spolu s blahobytem a blahobytem, zvyšuje se také spotřeba na obyvatele. Zejména v EU spotřeba předstihla produkci, zejména pokud jde o složitější technologie a produkty náročné na zdroje, které se staly součástí každodenního života. V důsledku toho bude význam recyklace a oběhového hospodářství nadále narůstat, aby se diverzifikovaly naše zdroje dodávek a splnily naše potřeby. AMIS je magisterský program v pokročilých materiálech pro inovace a udržitelnost. Primárním cílem programu je poskytnout studentům pochopení celého hodnotového řetězce surovin a myšlení pro inovace a podnikání se zaměřením na udržitelnost.

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Zvyšte své kariérní příležitosti tím, že se ponoříte do průsečíku inženýrské zdatnosti a strategického vedení s naším magisterským programem. Prostřednictvím aplikovaných projektů a simulací získají studenti neocenitelné poznatky o optimalizaci procesů a strategiích řízení. Díky přístupu k akademickým partnerstvím, příležitostem k výzkumu a odbornému vedení fakulty se absolventi stávají všestrannými vůdci připravenými utvářet budoucnost průmyslového inženýrství a managementu.

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studijní program "Matematika a datová věda" je navržen tak, aby nabízel špičkové, technologicky založené vzdělávání, kultivoval vysoce kvalifikované odborníky zběhlé v matematice, statistice, datové vědě a programování. Studijní program nabízí tři specializované podprogramy: Data Science, Technology Mathematics a Pure Mathematics.

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Profesionální magisterský studijní program v oboru obchodní psychologie a řízení lidských zdrojů poskytne potenciálním a pracujícím podnikatelům všestranné znalosti ke zlepšení jejich dovedností v souladu se současnými trendy managementu. Program poskytne široký vhled do řízení lidských zdrojů a obchodně relevantních znalostí v psychologii. Cílem studijního programu je poskytnout studentům možnost získat znalosti a dovednosti z psychologie managementu nezbytné pro řízení lidských zdrojů a připravit mezinárodně konkurenceschopné specialisty a manažery řízení lidských zdrojů splňující požadavky trhu práce. Studenti během krátké doby získají znalosti a zkušenosti potřebné k založení podniku, řízení lidských zdrojů a využití psychologie řízení. Magisterský program v oboru obchodní psychologie a řízení lidských zdrojů se skládá ze studijních kurzů, které si získaly popularitu nejen v Lotyšsku, ale jsou také široce využívány v mezinárodních společnostech, jako je koučování, supervize, networking a další. Pod vedením praktiků a odborníků v oboru bude příležitost rozvíjet svůj manažerský a podnikatelský potenciál.

    • Riga, Lotyšsko
    • Daugavpils, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina, Lotyšský

    Společný magisterský odborný studijní program „Ekonomická bezpečnost“ poskytuje studentům hluboké znalosti o ekonomické bezpečnosti a způsobech jejího zajištění v průběhu ekonomických činností a rozvíjí dovednosti k identifikaci, prevenci a odhalování rizik vyplývajících z finančních činností. analyzovat velké objemy informací, organizovat a řídit svou práci a práci svých podřízených. Interdisciplinární povaha programu zajišťuje, že studenti získají znalosti a dovednosti v oblasti práva, managementu, obchodu, civilní ochrany a vnitřní bezpečnosti.

    • Jelgava, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program je zaměřen na vzdělávání vysokoškolsky vzdělané odborníky a nové vědce s kreativní myšlení a kompetenci rozhodovat na podporu budoucí rozvoj potravinářské vědy a produkce potravin v Evropě, konkurenceschopnost na zahraničních trzích.

    • Jelgava, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokud chcete získat vysokou kvalifikaci, dobré pracovní nabídky a rozšířit si znalosti v oboru strojírenství, je tento studijní program určen právě vám. Můžete si vybrat studium ve čtyřech podprogramech: „Vozidla a servis“, „Zemědělské technologie a technika“, „Energie“ a „Konstrukce a výroba strojů“

    • Riga, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Jediný program svého druhu v Lotyšsku, katedra chemické technologie Riga Technical University nejenže nastavila standard pro výuku a výzkum v oboru, ale také pokračuje v předefinování hranic oboru. Studenti se učí od světově proslulých členů fakulty se širokou škálou zkušeností a odborných znalostí věnovaných kreativní, komplexní výuce a výzkumu, který sahá od základních po aplikované.

    • Riga, Lotyšsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Unikátní studijní program, který připraví specialisty s hlubokými znalostmi manažerských věd, cirkulární ekonomiky a sociálního podnikání, které jim zajistí schopnost zakládat, řídit a rozvíjet společnosti v cirkulární ekonomice a sociálním podnikání.

    • Liepāja, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Profesní magisterský studijní program „Informační technologie“ si klade za cíl vychovat vysoce kvalifikované odborníky pro odbornou činnost v oboru Technologie a telekomunikace se specializací Řízení projektů informačních technologií.

    • Rēzekne, Lotyšsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokročilé odborné studie podporují kompetence studentů ve vědě a poradenství v oblasti vzdělávání.