Magisterské studium Kulinářské umění v Jižní Amerika - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění v Jižní Amerika

Mistr úrovni studie zahrnují specializované studium v ​​oblasti výzkumu nebo oblasti odborné praxe. Vydělávat magisterský titul ukazuje vyšší úroveň zvládnutí předmětu. Vydělávat magisterský titul může trvat od jednoho roku do tří nebo čtyř let. Než budete moci absolvovat, obvykle musíte napsat a obhájit diplomovou práci, dlouhý papír, který je vyvrcholením Va… Čtěte více

Mistr úrovni studie zahrnují specializované studium v ​​oblasti výzkumu nebo oblasti odborné praxe. Vydělávat magisterský titul ukazuje vyšší úroveň zvládnutí předmětu. Vydělávat magisterský titul může trvat od jednoho roku do tří nebo čtyř let. Než budete moci absolvovat, obvykle musíte napsat a obhájit diplomovou práci, dlouhý papír, který je vyvrcholením Vašeho specializovaného výzkumu.

Jižní Amerika To je ohraničené na západě Tichým oceánem a na severu a východě Atlantského oceánu; Severní Ameriky a Karibského moře ležet na severozápad. Obsahuje dvanáct suverénní státy Argentina, Bolívie, Brazílie, Chile, Kolumbie, Ekvádor, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay a Venezuela - a dvě nevládních oblastí - Francouzská Guyana, zámořské území Francie, a Falklandské ostrovy , britské zámořské území. Kromě toho mohou Trinidadu a Tobaga a theABC ostrovy Nizozemska také považován za část Jižní Ameriky.

Magisterské studium Kulinářské umění v Jižní Amerika - Veškeré informace o magisterském studiu Kulinářské umění v Jižní Amerika. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Jižní Amerika zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Lima, Peru

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a ř ... Čtěte více

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. Méně
Manažerské kurzy
01 March 2020
Denní studium
španělština
Campus forma