Magisterské studium Kulinářské umění - Magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Po vzdělání vysokoškoláka, pán 's stupně pomoci studentům zlepšit své profesní cíle a odborné znalosti v oblasti studia. Absolventi těchto programů se mohou rozhodnout začít kariéru v jejich oboru, nebo jít na hledat ještě vyšší vzdělání.

Co je mistr v kulinářské umění? Tento titul je určen pro studenty, kteří doufají, že budovat kariéru jako kuchařů a další odborné pracovníky potravin. Některé programy jsou specifické pro určité kuchyně, zatímco jiní jsou obecnější povahy. V každém případě, v kurzu je obvykle vaří náročná a zároveň začlenit důležité teoretické základy. Například studenti jsou často nutné k dokončení kurzů v oblasti výživy, základní chemie, design potravin, ochutnávky techniky a víno párování.

Kromě výhody učení cenné a obchodní dovednosti z kulinářského umění, tato cesta studie má další výhodu.Studenti se seznámí s hodnotou čerstvých a zdravých surovin, a jsou tak dobře vybaveny pro vytvoření zdravé, gurmánské jídlo pro sebe a své rodiny.

Každý Mistr v programu kulinářské umění bude mít jinou cenu. Školné, jakož i zápis a registrační poplatky, se liší od školy do školy v závislosti na poloze. Obraťte se jednotlivé školy pro více informací.

Studenti s vášní pro kvalitní potraviny jsou dobře sloužil této cestě studia, protože to dává je do pro řadu profesí souvisejících s potravinami. Možná, že lépe než jakýkoli jiný stupeň, mistr v kulinářské umění připravuje absolventy pro úspěšnou a dobře placenou kariéru gurmánské kuchaře, pekaře, a manažery restaurace. Jedná se o náročnou kariéru s velkým množstvím prostoru pro rozvoj, a mnoho absolventů těchto programů se dostat daleko v potravinářském průmyslu.

Máte-li zájem o zápis do Master v kulinářské umění programu, existuje mnoho možností k dispozici pro vás po celém světě.Naší databáze škol může být užitečný zdroj pro určení, který program nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.

Čtěte více

Magistr V Kuchyni, Kulturu A Vinařství Italských Regionů

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2017 Itálie Itálie Online

Master na italskou kuchyni a vinařství, trvající 180 dní je rozdělen do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Devět týdnů teoretické a praktické výuky a možnost po dobu přípravy na nejlepších italských restaurací Il Mistr na italskou kuchyni a vinařství, Trvající 180 dní, to je rozděleno do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. Mistr učí, tradiční regionální kuchyni a její současný kreativní vývoj, technický základ, vhodná dekorace, umění prezentace a také základy pro potravinářské výrobky, koření, bylinky, surovin, dokud "prohloubení vína a oleje. Během pobytu na Vysoké škole všichni studenti, rozděleni do skupin a pomocí rotačního systému, která se zabývá přípravou přísad pro provedení receptur a jsou zapojeny v praxi, a to jak pokud jde o službu kuchyně, které za co chodba. Minimální účast 12 - maximální 24. Životnost Kurz má celkovou dobu trvání 6 měsíců: 9 týdnů teoretické a praktické výuky v ústavu 15 týdnů praktického výcviku (volitelně) ve vybraných restauracích od ICIF. Se mohou zaregistrovat do kurzu Vystudoval vysokých přípravy hotelovém Profesionálové z italských i zahraničních odvětví potravin a vína průmysl s nejméně tří let doloženého skutečném provozu v turistické hotelové aktivit po celém světě Témata tříd vaření vaření Všeobecné znalosti a odborné terminologie. Tradiční, regionální a moderní tvůrčí V kuchyni regionů Itálie: koření, bylinky a koření, omáček, teplé a studené předkrmy, masa a uzenin, čerstvé těstoviny, sušené a plněné, rýže, noky, polenta, bílé a červené maso, zvěřiny a ryb, zeleniny, žampiony, sýr... [-]

Master Of Professional A Reklamní Fotografie. Zaměření Produktu A Gastronomie

Seeway - Barcelona
Campus forma Kombinované 9 měsíců October 2017 Španělsko Barcelona

Master in Professional a reklamní fotografie ve své specializaci v Produktu a gastronomie je průkopnický program fúzi bohatství a gastronomické pověsti naší země a medializace a grafickou komunikaci tohoto trendu. [+]

El Mistr v profesionální fotografování a reklamě ve své specializaci v produktech a programu gastronomie je průkopníkem v oblasti fúzí bohatství a gastronomické pověsti naší země a medializace a grafickou komunikaci tohoto trendu. Podstatou tohoto programu přesahuje vlastní prostor střelby a řeší vlastní disciplíny profese, ze stylu na umělecký směr, a tím reagovat na požadavky a potřeby trhu práce. Jeho osa je specializace produkt a gastronomie a protínají s umělecký směr, který udržuje a zvyšuje osobnost autora. Inovativní návrh zaměřený na kreativitu a odborné znalosti k vytvoření synergie mezi expandující odvětví s cílem rozvíjet projekty z konceptualizace Plný obchodní nebo profesní kvality a silnou autor razítko. shrnutí Kvalifikace: magisterského studia Kreditů: 40 ECTS Provozní doba: pondělí a středa od 18:30 do 21: 30H Mode: Barcelona Semestr: říjen až červen. pozorování: školení v učebnách. 100% praktické pokyny. Malé skupinky. CÍLE Vzdělávací Cílem Master je vyškolit účastníky jako přední odborníci s iniciativou a stylu, který nabízí znalosti domény, nástroje, procesy a metodiky na technické, estetické a manažerské vždy zvýhodňuje většinu rozšíření vlastních sklonů a dovednosti. Budete mít možnost řídit celý proces tvorby a výroby a můžete postularte jako autor a tvůrce trendů. Studijní plán Program je rozdělen do dvou hlavních bloků: První ponořit do základní znalosti a reklamní profesionální fotografickou praxi, tak i ve směru umění; V druhé, rozsáhlejší, zaměřujeme se na specializaci v oblasti fotografie produktu a gastronomii. 01 Základy Nástroje a technologie pro snímání obrazu Kamery a optika. Zachyťte Software. Studio osvětlení. Venkovní osvětlení. Nástroje a technologie pro zpracování obrazu... [-]

Mezinárodní Magistr V Potravinářském A Kuchař Designu

École de Condé
Campus forma Denní studium 1 rok September 2017 Francie Lyon

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování. Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy. PROGRAM Mezinárodní Mistr v potravinách a vaříme design je celoroční program navázal stáží zkušeností, což představuje v celkem 60 ECTS kreditů. Tento program umožňuje konstruktérům, kulinářské umění a podnikání v zemědělství studentům zkoumat jeden z nejslibnějších oblasti designu, spojující více specializovaných oborech, jako jsou vědy potravin, jejich estetika, sociologie potravin, atd Přijímací řízení Studenti vystudoval bakaláře v designu, vaření, kulinářské umění, řízení pohostinství a věd potravin, se mohou obrátit na mezinárodní mistr v potravinách a Cook designu. Vstupné je založena na rozhovoru, stejně jako na studenta studijní výsledky a revize portfolia. Všichni žadatelé jsou povinni již dříve získané, nebo být v procesu získávání, 180 kreditů v akademické oblasti se vztahují na projekt (prostor, grafický, produkt), kulinářského umění, řízení pohostinství a věd potravin. Zahraniční studenti se mohou obrátit přímo École de Condé mezinárodní přijímací kancelář pro další pomoc. AKREDITACE Tento... [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2018 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference. Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků. Výuka hlavního programu patří, kromě třídy, semináře a přednášky s odborníky v zemědělsko-potravinářském odvětví a designu: podnikatelé, manažeři, novináři, potravinových kritiků, architektů, designérů a kuchařů. Studenti budou také navštívit firmám v oboru, pojem obchody (koncept prodejen), obchodní přehlídky a kulinářské akce. Po absolvování kurzu, za předpokladu 3 měsíční stáž ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. ENTRY Mistr je pro italské a zahraniční absolventy v oblasti přesné, lidské, vědecké a umělecké. Omezený počet míst. Přístup je přes výběrového procesu, který vyhodnocuje životopis kandidáta a portfolio, stejně jako rozhovor. DOBA Účast je povinná. Začátek v březnu 2016 s dokončením v březnu příštího roku. Jsou opatřeny 580 hodin třídy a stáž na tříměsíční stáž: celkem 1500 hodin, které zahrnují třídy, přednášky, projekty, návštěvy a školení. STAGE Na konci didaktického programu, budou absolventi schopni... [-]

Magistr Kulinářského Umění A Kuchyňským řízení

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2017 Španělsko Barcelona

Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž). [+]

Mistr v kulinářské umění a vedení kuchyně Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž).

Trvání Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsíce dělat cvičení v odvětví (60 ECTS).

Výuka jazyků Třídy budou mít ve španělštině.

Metodologie Kurz je rozdělen mezi teoretického vyučování, praktické workshopy, skutečné praxe v Hotel-školy a profesionální cvičení v tomto odvětví.

Vchod Absolventi technických nebo absolventi v oboru gastronomie, kulinářské umění a podobně. Osoby způsobilé v kuchyni a gastronomii škol. Vyšší odborné vzdělávání stupně a technické studie kuchyně, gastronomii a hostinská s nejméně dva roky 'kompletních vzdělávání, dříve nevykazoval EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelné zkušenosti v stanovisko EUHT StPOL. ... [-]


Postgraduální Diplom / Magistra Mezinárodního Obchodu V Kulinářském Managementu (kulinářského Umění Akademie švýcarsko)

Swiss Education Group
Campus forma Denní studium 2 let February 2018 Švýcarsko Vojtěška Montreux Neuchatel Leysin Bouveret Briga + 5 více

Poskytování absolventy s in-hloubka pochopení gastronomie a kulinářského umění, Master of International Business v Kulinářské managementu navazuje na vedení restaurace, kulinářské znalosti, dovednosti a kreativitu, takže jste schopni prokázat své inovativní nápady na zakládání a rozvoj vlastní kulinářské podnikatelský plán. [+]

Postgraduální diplom / Master of International Business v Kulinářské managementu Inovovat Trendy v kulinářském managementu Poskytování absolventy s in-hloubka pochopení gastronomie a kulinářského umění, Master of International Business v Kulinářské managementu navazuje na vedení restaurace, kulinářské znalosti, dovednosti a kreativitu, takže jste schopni prokázat své inovativní nápady na zakládání a rozvoj vlastní kulinářské podnikatelský plán. Objevte kulinářského světa vojtěška Campus Internship Termín 1 (11 týdnů) Termín 2 (11 týdnů) Zaplaceno stáž ve Švýcarsku nebo po celém světě (4-6 měsíců) Postgraduální diplom v kulinářské umění Inovovat kulinářské trendy vojtěška Campus Internship Termín 3 (11 týdnů) Term 4 (11 týdnů) Zaplaceno stáž ve Švýcarsku nebo po celém světě (4-6 měsíců) Master of International Business v Kulinářské managementu Termín 1 (11 týdnů) Teorie evropské kulinářské umění Bezpečnost potravin a sanitace Základy evropské kulinářské umění (praktická) Menu plánování a výživa Průmysl Experience Workshop Německý jazyk 1 / francouzský jazyk 1 Termín 2 (11 týdnů) Kulinářské Operations Evropské a mezinárodní kuchyně (Practical) Pečení a pečivo (Practical) Smyslová Vývoj a Menu Složení Německý jazyk 2 / Francouzský jazyk 2 Internship (4-6 měsíců) Praktická zkušenost Kvalifikace: Postgraduální diplom v kulinářské umění Termín 3 (11 týdnů) Vedení kulinářské akce Mezinárodní potravinářské trendy Inovativní vaření Trends (Practical) Kulinářské Business Development Plan Part 1 Term 4 (11 týdnů) Potraviny a nápoje Matching Jídlo v médiích Pečivo a čokoládové Arts (Practical) Kulinářské Business Development Plan Part 2 Internship (4-6 měsíců) Praktická zkušenost [-]

Magisterský Kurz Kuchařských Technik A Výrobků

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 6 měsíců September 2017 Španělsko San Sebastian

Studenti se do větší hloubky u současných a tradičních kuchařských technik [+]

Magisterský kurz kuchařských postupů a produktů

 

Studenti se do větší hloubky v současných i klasických kuchařských technik, které byly přesunuty dopředu sektoru v průběhu let, pracuje s výrobky z celého světa, 5 hodin denně, 5 dní v týdnu.

 

Intenzivní program 24 na místě týdnů s celkem 920 hodin třídy, které mohou být doplněny 6 měsíců fázi na konci v renomovaných restauracích. Osnovy, která zahrnuje také zboží a Culinary Technique semináře, v mistrovských třídách s mezinárodními kuchaři, gastronomické výlety a magisterského Final Project.

 

Se stal vysoce ceněný odborník, který je schopen přizpůsobit se různým stylům a vytvářet osobní přitom rozlišuje kulinářské práci.... [-]


Magistr V Italské Kuchyni

Apicius International School of Hospitality
Campus forma Denní studium 1 rok October 2017 Itálie Florence

Aish nabízí Master na italskou kuchyni pro profesionální kuchaři či absolventy pohostinství, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Program je jednoroční dlouho a je zaměřen na oslavuje vynikající mistrovství kuchyně, která se vyvinula v Itálii v průběhu staletí [+]

Aish nabízí Master na italskou kuchyni pro profesionální kuchaři či absolventy pohostinství, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Program je jednoroční dlouho a je zaměřen na oslavuje vynikající mistrovství v kuchyni, který se vyvinul v Itálii v průběhu staletí. Nejde jen o výjimečné schopnosti při řezání zeleniny nebo obracející omeletu, která dělá mistra kuchaře, ale znalost kvalitních výrobků, schopnost interpretovat recepty, povědomí o historických souvislostí jídel a kapacitních zápasu ingrediencí vytvořit vyvážený nový pokrm.

 

Program poskytuje studentům důkladné pochopení italského gastronomické kultury. Rozvíjí postoje každého studenta k jejich optimální potenciál a dává jim možnost získat konkrétní dovednosti a schopnosti s cílem rozvíjet svou profesní kariéru. Master Program je otevřen pouze 10 účastníků každý rok. Po úspěšném absolvování programu budou studenti dostávat Master certifikát v italské kuchyně.... [-]