Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění

Po vzdělání vysokoškoláka, pán 's stupně pomoci studentům zlepšit své profesní cíle a odborné znalosti v oblasti studia. Absolventi těchto programů se mohou rozhodnout začít kariéru v jejich oboru, nebo jít na hledat ještě vyšší vzdělání.

Co je mistr v kulinářské umění? Tento titul je určen pro studenty, kteří doufají, že budovat kariéru jako kuchařů a další odborné pracovníky potravin. Některé programy jsou specifické pro určité kuchyně, zatímco jiní jsou obecnější povahy. V každém případě, v kurzu je obvykle vaří náročná a zároveň začlenit důležité teoretické základy. Například studenti jsou často nutné k dokončení kurzů v oblasti výživy, základní chemie, design potravin, ochutnávky techniky a víno párování.

Kromě výhody učení cenné a obchodní dovednosti z kulinářského umění, tato cesta studie má další výhodu.Studenti se seznámí s hodnotou čerstvých a zdravých surovin, a jsou tak dobře vybaveny pro vytvoření zdravé, gurmánské jídlo pro sebe a své rodiny.

Každý Mistr v programu kulinářské umění bude mít jinou cenu. Školné, jakož i zápis a registrační poplatky, se liší od školy do školy v závislosti na poloze. Obraťte se jednotlivé školy pro více informací.

Studenti s vášní pro kvalitní potraviny jsou dobře sloužil této cestě studia, protože to dává je do pro řadu profesí souvisejících s potravinami. Možná, že lépe než jakýkoli jiný stupeň, mistr v kulinářské umění připravuje absolventy pro úspěšnou a dobře placenou kariéru gurmánské kuchaře, pekaře, a manažery restaurace. Jedná se o náročnou kariéru s velkým množstvím prostoru pro rozvoj, a mnoho absolventů těchto programů se dostat daleko v potravinářském průmyslu.

Máte-li zájem o zápis do Master v kulinářské umění programu, existuje mnoho možností k dispozici pro vás po celém světě.Naší databáze škol může být užitečný zdroj pro určení, který program nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

9 Výsledky v Kulinářské umění

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánova ... [+]

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. o diferencovaném síťoviny a individuální výuku na bázi a za účasti domácích i zahraničních odborníků, tento program má multidisciplinární přístup, který zahrnuje různé oblasti studia spojeného s uměním vaření. To zahrnuje různé oblasti: od vědy, výzkumu a analýze naší kultury a historie se k použití a techniky, které dělají mezinárodní trendy. ... [-]

Peru Lima
Březen 2020
španělština
Denní studium
Kampus
Přečtěte si více v češtině
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobra ... [+]

3 předních univerzitách = 1 europské Všichni studenti budou mít kromě ABM diplom společný diplom s University of Dąbrowa Górnicza (WSB) a Tarase Ševčenka National University. 3 špičkové evropské univerzity = nejlepší Virtuální / Vzdálenost Program = 1 Top Evropský diplom ŠVÝCARSKO + EU + TOP žebříček 500

Advance své zkušenosti na ABM

Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM.

Pro profesionály

Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru.... [-]

Švýcarsko Curych
Přihlašování započato
Angličtina
Denní studium
Kombinované
16 - 20 měsíce
Online forma
Přečtěte si více v češtině
École de Condé

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. ... [+]

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design.

Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování.

Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy.... [-]

Francie Lyon
Září 2020
Angličtina,Francouzština
Denní studium
1 rok
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněný ... [+]

Master Course v italské kuchyni a enologii

Devět týdnů teoretických a praktických lekcí a možnost praktického tréninku v nejlepších italských restauracích

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Mistr vyučuje regionální tradiční kuchyně a její moderní kreativní vývoj, základní techniky, odpovídající dekorace, umění prezentace a další základní pojmy zemědělsko-potravinářských výrobků, koření, aromatických bylin, potravinářských surovin, spolu s podrobným studiem vína a oleje.... [-]

Itálie Turín
Kontaktuj školu
Angličtina,Italština
Denní studium
6 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Skupina Gasma a elBarri se setkají, aby představili formativní program plný kreativity a avantgardy. Unikátní mistr světa. Další sázka pro ty profesionály, kteří hledají ... [+]

Vlastnosti:Kvalifikace: magisterský titul UCH-CEUZaměřeno na: Magisterský program je určen pro studenty a odborníky v oboru, kteří chtějí v kvalifikačním kroku ve svém vzdělávání a kariéře.Doba trvání: 1. dubna 2019/31 července 2019 4 měsíce praxe v restauracích skupiny elBarri-Iglesias. Od pondělí do pátku od 9:00 do 18:00.Hodiny: 1 660 hodinKredity: 90 ECTSDodáno v: španělštiněOmezené místaCena: 12 500 EURpředstavení

Vítejte v gastronomickém " re-vývoji" .

Skupina Gasma a elBarri se setkají, aby představili formativní program plný kreativity a avantgardy . Unikátní mistr světa. Další sázka pro ty profesionály, kteří hledají další krok ve své profesi.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
4 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsla ... [+]

Z VÝROBY WORKSHOP DO SLADNÍ KUCHYNĚ

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně.

Představení učebního plánu zaměřeného na zvládnutí techniky haute cukrárny, sladké kuchyně a formulace. Znalost surovin, výrobních postupů a technik poskytne základ pro podporu tvořivosti a inovací.

Pětměsíční program s 530 hodinami externích praktik v nejlepších restauracích a pekárnách z našeho kuchařského týmu.

NAŠE TÝM, NAŠE BEST ZÁRUKA

Naučte se z prvotřídních odborníků, jako jsou Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis a José Montejano.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchy ... [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference ... [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]

Itálie Milán
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
12 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace univerzity Gerona: inovace a školení" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému ... [+]

Kvalifikace

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace Gerona University: Innovation and Training" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému zázemí a velké prestiži).

DOBA

Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsících tréninku v oboru (60 ECTS).

výuka jazyků

Mistr má anglické vydání a španělské vydání, takže si student může vybrat v závislosti na jazykové preference.

Metodologie

Kurz je rozdělen mezi teoretické hodiny, praktické workshopy, reálnou praxi v hotelové škole a průmyslovou stáž v některých z nejlepších restaurací ve Woldu (včetně restaurace Michelin Star).

Vchod Absolventi nebo technickí absolventi v gastronomii, kulinářské umění nebo podobně. Osoby s kvalifikací v gastronomických a gastronomických školách. Vyšší odborné vzdělání a odborné studium v ​​oboru kuchyně, gastronomie a hostinec s dokončenou minimálně dvouletou školní docházkou, dříve uznávanou EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelnou zkušeností ve stanovisku EUHT StPOL. Star přednášky ... [-]
Španělsko Barcelona
Září 2020
Angličtina,španělština
Denní studium
8 - 14 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině