Magisterské studium Kulinářské umění - Magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Po vzdělání vysokoškoláka, pán 's stupně pomoci studentům zlepšit své profesní cíle a odborné znalosti v oblasti studia. Absolventi těchto programů se mohou rozhodnout začít kariéru v jejich oboru, nebo jít na hledat ještě vyšší vzdělání.

Co je mistr v kulinářské umění? Tento titul je určen pro studenty, kteří doufají, že budovat kariéru jako kuchařů a další odborné pracovníky potravin. Některé programy jsou specifické pro určité kuchyně, zatímco jiní jsou obecnější povahy. V každém případě, v kurzu je obvykle vaří náročná a zároveň začlenit důležité teoretické základy. Například studenti jsou často nutné k dokončení kurzů v oblasti výživy, základní chemie, design potravin, ochutnávky techniky a víno párování.

Kromě výhody učení cenné a obchodní dovednosti z kulinářského umění, tato cesta studie má další výhodu.Studenti se seznámí s hodnotou čerstvých a zdravých surovin, a jsou tak dobře vybaveny pro vytvoření zdravé, gurmánské jídlo pro sebe a své rodiny.

Každý Mistr v programu kulinářské umění bude mít jinou cenu. Školné, jakož i zápis a registrační poplatky, se liší od školy do školy v závislosti na poloze. Obraťte se jednotlivé školy pro více informací.

Studenti s vášní pro kvalitní potraviny jsou dobře sloužil této cestě studia, protože to dává je do pro řadu profesí souvisejících s potravinami. Možná, že lépe než jakýkoli jiný stupeň, mistr v kulinářské umění připravuje absolventy pro úspěšnou a dobře placenou kariéru gurmánské kuchaře, pekaře, a manažery restaurace. Jedná se o náročnou kariéru s velkým množstvím prostoru pro rozvoj, a mnoho absolventů těchto programů se dostat daleko v potravinářském průmyslu.

Máte-li zájem o zápis do Master v kulinářské umění programu, existuje mnoho možností k dispozici pro vás po celém světě.Naší databáze škol může být užitečný zdroj pro určení, který program nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.

Čtěte více

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2018 Itálie Itálie Online

[+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Pečivo Chléb-dělat výroba zmrzliny Víno Restaurace Potravinářské výrobky Správa potravin a nápojů HALAL Certificatioin - Vaření pro muslimy [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2018 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]


Master V Gastronomii A Kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2018 Španělsko Castellón

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]


Gastronomii A Kulinářské Management - School Of Management V Pohostinství A Cestovním Ruchu

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus forma Denní studium March 2018 Peru Lima

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. [+]

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. o diferencovaném síťoviny a individuální výuku na bázi a za účasti domácích i zahraničních odborníků, tento program má multidisciplinární přístup, který zahrnuje různé oblasti studia spojeného s uměním vaření. To zahrnuje různé oblasti: od vědy, výzkumu a analýze naší kultury a historie se k použití a techniky, které dělají mezinárodní trendy. ... [-]


Magister V Oboru Kulinářského A Kuchyňského Managementu

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2018 Španělsko Barcelona

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace univerzity Gerona: inovace a školení" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému [+]

Kvalifikace

Kvalifikace od EUHT StPOL a "Nadace Gerona University: Innovation and Training" (kvalifikace uznávaná oběma institucemi a hotelovým sektorem díky svému dlouhému zázemí a velké prestiži).

DOBA

Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsících tréninku v oboru (60 ECTS).

výuka jazyků

Mistr má anglické vydání a španělské vydání, takže si student může vybrat v závislosti na jazykové preference.

Metodologie

Kurz je rozdělen mezi teoretické hodiny, praktické workshopy, reálnou praxi v hotelové škole a průmyslovou stáž v některých z nejlepších restaurací ve Woldu (včetně restaurace Michelin Star).

Vchod Absolventi nebo technickí absolventi v gastronomii, kulinářské umění nebo podobně. Osoby s kvalifikací v gastronomických a gastronomických školách. Vyšší odborné vzdělání a odborné studium v ​​oboru kuchyně, gastronomie a hostinec s dokončenou minimálně dvouletou školní docházkou, dříve uznávanou EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelnou zkušeností ve stanovisku EUHT StPOL. Star přednášky ... [-]

All Inclusive Master Program V Italské Kuchyni

Manuelina Culinary
Campus forma Denní studium 5 týdnů April 2018 Itálie Brescia

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách, které jsou potřebné k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. [+]

přehled programu

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách, které jsou potřebné k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. Tento program kombinuje demonstrační i praktické metody, které ukazují současnou a tradiční regionální italskou kuchyni a soustředí se na základní principy kontrastní chuti, barvy, techniky a nutriční hodnoty v kuchyni a co je důležitější, dává všem účastníkům možnost vidět a ochutnat , a schopnost rozvíjet a vyvíjet vlastní individuální techniku. Tento program pokrývá všechny aspekty italské kuchyně, včetně těstovin a risotto, pečiva a dezertů, gelato, vytvrzené a konzervované výrobky a italské hlavní kurzy s hloubkovou analýzou pokročilých technik, chemie a vědy za každou složkou.... [-]


Magisterský Titul V Pokročilém Kuchaři

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 6 měsíců February 2018 Španělsko San Sebastian

Tradiční a moderní kuchyně ve vzdělávacím programu, který vám pomůže zlepšit a naučit se nové techniky a sledovat systémy výroby a kulinářské řízení. Schopnějte se s produkty a získáte technické znalosti, které vám umožní dosáhnout optimálních výsledků. Základní praktický šestiměsíční program: kuchařské dílny a měsíc a půl skutečné služby v restauraci fakulty. Příležitost vyzkoušet návrh vašeho kuchařského projektu a zlepšit své kompetence s cílem rozvíjet svou profesionální budoucnost. [+]

Tradiční a moderní kuchyně ve vzdělávacím programu, který vám pomůže zlepšit a učit se nové techniky a sledovat systémy výroby a kulinářské řízení

Schopnějte se s produkty a získáte technické znalosti, které vám umožní dosáhnout optimálních výsledků.

Základní praktický šestiměsíční program: kuchařské dílny a měsíc a půl skutečné služby v restauraci fakulty. Příležitost vyzkoušet návrh vašeho kuchařského projektu a zlepšit své kompetence s cílem rozvíjet svou profesionální budoucnost.

DŮVODY PROVÁDĚNÍ TOHOTO MASTEROVÉHO KURZU Vylepšíte svůj profesionální profil s odbornými znalostmi v používání tradičních a nejmodernějších technik. Naučíte se fyzikální a chemické principy klasických a moderních kuchařských technik. Dozvíte se o gastronomických vlastnostech a nejlepších aplikacích produktů. Hluboké technické znalosti vám umožní přizpůsobit se různým stylům vaření. Získáte znalosti v různých oblastech: kuchařství, řízení výroby, výživa, rozvoj osobních dovedností atd. Budete trénovat s velmi praktickou metodikou: kuchařské dílny, restauraci fakulty a externí praktické pracovní zkušenosti v restauracích sítě BCC. Budete mít k dispozici ty nejlepší vybavení a vybavení v nejvíce reálném prostředí. Můžete se spolehnout na tým prestižních tutorů a mistrovských kurzů od mezinárodních hostů kuchařů. Stanete se součástí BCC, mezinárodního měřítka, jehož ethos je gastronomie. Vylepšíte své kompetence, abyste zajistili dokonalý rozvoj Vaší profesionální budoucnosti. + 1: budete mít krok vpřed v kvalitě své profesionální kariéry, čímž se stanete vysoce kvalifikovaným kuchařem a vystupujete na současném trhu. Program ... [-]

Velitel Potravinářské Turistiky

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 9 měsíců October 2018 Španělsko San Sebastian

Tento magisterský titul vám poskytne kompetence potřebné pro efektivní řízení podniků a organizací spojených s kulinářským turistickým sektorem, a to jak ve veřejné, tak soukromé sféře, a strategickým přístupem v souladu s realitou odvětví a nejinovativnějšími trendy. [+]

Staňte se vysoce kvalifikovaným odborníkem v kulinářské turistiky a vystupujte na dnešním trhu.

Nezpochybnitelný vliv kuchyně na cestování a rostoucí poptávka po kulinářském turismu znamená, že se tento předmět stal jedním ze segmentů s největšími možnostmi rozvoje.

Světová organizace cestovního ruchu a baskické kulinářské centrum spojily své síly, aby vytvořily srovnávací vzdělávací program, jehož cílem je profesionalizace tohoto rychle se rozvíjejícího sektoru.

Tento magisterský titul vám poskytne kompetence potřebné pro efektivní řízení podniků a organizací spojených s kulinářským turistickým sektorem, a to jak ve veřejné, tak soukromé sféře, a strategickým přístupem v souladu s realitou odvětví a nejinovativnějšími trendy.... [-]


Magistr V Potravinářském Kultury A Komunikace

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok October 2018 Itálie Bra

Každý program Master v potravinách kultury a komunikace je samostatným a kompletní program Master se specifickým tematickým proudu. Různé proudy Master sdílejí společný základ kurzu, doplněným specializovanými materiálem unikátní tomuto proudu. Každý, nicméně, je určen pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes. [+]

Každý Magisterský studijní program v potravinách kultury a komunikace je samostatným a kompletní program Master se specifickým tematickým proudu. Různé proudy Master sdílejí společný základ kurzu, doplněným specializovanými materiálem unikátní tomuto proudu. Každý, nicméně, je určen pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes.

Program nabízí široký mix ve své třídě lekcí, cvičení, řízených degustací, projektů a studijních cest v Itálii i v zahraničí poskytovat multi-zkušenostní pochopení jak vysoce kvalitního řemeslného a průmyslových potravinářských výrobků, jejich ekologie, agronomie, technologie , historie, antropologie, sociologie, stejně jako potřebné znalosti a zkušenosti pro jejich předávání.... [-]


Velitel Gastronomie: Jídlo Na Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2018 Itálie Bra

Master of Gastronomie: Potraviny v programu World nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa výuky po celý rok. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. [+]

The Master of Gastronomie: Jídlo v programu Světové Nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností.

Jaká je gastronomie?

I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické.... [-]


Magistr V Pomalém Umění Italské Kuchyně

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok September 2018 Itálie Bra

Určen pro lidi, kteří hledají inovativní model kuchyni založenou na znalosti tradičních italských výrobků a Slow Food filozofie. Mistr kombinuje obě vědy a humanitních rozvíjet znalosti potravinářských výrobků a způsob, jakým jsou vyráběny. Díky tříd s slavných italských kuchařů a významných osobností ve světě gastronomie, program integruje přednášky, studijní cesty po Itálii a stáže zkušenosti v italském Slow Food osterií a restaurací. [+]

Pomalé Art of italské kuchyně

V roce 2014 Pollenzo kuchařskou školu, vyvinutý na univerzitě v gastronomických věd ve spolupráci s Slow Food, uspořádá dva magisterské programy jednoroční v pomalém umění italské kuchyně. Struktura a osnovy budou stejné pro oba kurzy, přičemž jediným rozdílem je, že první bude vyučován v italštině a druhá v angličtině:

Od září 2016 - v italštině Od ledna 2017 - v angličtině

Každý kurz bude otevřen na maximálně 20 studentů a bude vyučován v Corte Albertina v Pollenzo, vedle ostatních UNISG budov. Kuchařskou školu studenti budou studovat v jedinečném prostředí, v těsném kontaktu s bakalářském, magisterském, Master a Advanced učňovského vzdělávání studentů z celého světa. Budou také moci navštěvovat univerzitu akce a přednášky a účastnit činností otevřené i pro další studenty.... [-]


Mezinárodní Magistr V Potravinářském A Kuchař Designu

École de Condé
Campus forma Denní studium 1 rok September 2018 Francie Lyon

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. [+]

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design.

Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování.

Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy.... [-]


Magisterský Stupeň Ve Vaření: Technika, Produkt A Kreativita

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2018 Španělsko San Sebastian

Tento magisterský kurz, zaměřený na kuchaře s odbornou praxí, je školení, které vám umožní udělat krok vpřed ve své profesionální kariéře. Získejte skutečné porozumění výrobků, jejich původu, odrůd, gastronomických vlastností a chování v kuchyni. Naučte se vše o moderních technikách, od jejich fyziky a chemie až po získání zkušeností s jejich aplikací. Staňte se ponořeni do nejnovějších trendů nejprestižnějších kuchařů. [+]

Tento magisterský kurz, zaměřený na kuchaře s odbornou praxí, je školení, které vám umožní udělat krok vpřed ve své profesionální kariéře. Získejte skutečné porozumění výrobků, jejich původu, odrůd, gastronomických vlastností a chování v kuchyni. Naučte se vše o moderních technikách, od jejich fyziky a chemie až po získání zkušeností s jejich aplikací. Staňte se ponořeni do nejnovějších trendů nejprestižnějších kuchařů.

6měsíční program, který vyvrcholí v nejlepších národních i mezinárodních restauracích.

Vyučují učitelé s rozsáhlými odbornými a akademickými zkušenostmi, kurz zahrnuje semináře a mistrovské kurzy, kterých se zúčastnili odborníci na výrobky a prestižní mezinárodní kuchaři. Získání poznatků je doplněno studijními výlety a přípravou magisterského finálního projektu.... [-]