243 Magistr Programy v Kolumbie for 2024

Magistr Programy v Kolumbie for 2024Filter
    • Bogotá, Kolumbie

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Dálkové studium

    Španělština

    Magisterský titul v inženýrském managementu (MAGI) na Universidad de los Andes je 100% virtuální program ve španělštině. Engineering management je obor, který se zaměřuje na řízení a správu projektů a týmů v oblasti strojírenství. a pokrývá širokou škálu činností

    • Monterrey, Mexiko
    • Buenavista, Mexiko
    • + 28 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    5 semestry

    Dálkové studium

    Španělština

    Výuka je charakterizována tím, že je fází, ve které lidé reflektují a podílejí se na změně. Současné století ukládá vzdělávací problematice potřebu pokračovat v této tradici s ohledem na nové globální požadavky. Renomovaní filozofové, myslitelé a vizionáři dnešních organizací poukazují na to, že svět směřuje k velké transformaci, kde bude škola, více než kterákoli jiná sociální instituce, nevyhnutelně ovlivněna, a proto čelí velkým výzvám.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Online mistr v oblasti lidských zdrojů, udržování talentů, výběru a vedení. V Master OBS Business School Human Resources Management na OBS Business School rozvíjet základní technické znalosti, že osoba odpovědná za oddělení musí zvládnout, získání nezbytných manažerských dovedností, které nám umožňují úspěšně řídit tým lidí.

    • Anderson, Spojené státy americké
    • Ibagué, Kolumbie
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Posláním Master of Music v programu hudební výchovy je rozvíjet pokročilé schopnosti v muzikantství, kritické otázky, a kreativní aplikace vědecko-založené pedagogiky v hudbě

    • Caracas, Venezuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Master in Finance je dvojjazyčný program (50% španělština a 50% angličtina), vysoce specializovaný v této oblasti, navržený tak, aby vyhovoval novým potřebám globálního finančního sektoru...

    • Rionegro, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Profesionál v grafickém designu (virtuální modalita) School of Design of Uniremington získává komplexní školení v konkrétních znalostech své oblasti. Je to osoba, jejíž školení ji vede k lidské a profesionální dokonalosti a interiorizuje etické, morální, občanské, demokratické a ekologické hodnoty. Je profesionálem připraveným na plánování, správu a hodnocení v jakékoli činnosti v oblasti grafického designu a poskytuje řešení potřebám svého prostředí, která se stala kreativním a kreativním způsobem pozoruhodným při uplatňování reklamních strategií a vizuálního jazyka v různých kontextech . inovační. Je to profesionál s dobrým zvládáním mezilidských vztahů a vyškolený pro týmovou práci.

    • Popayán, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Master in Engineering of Land Roads je prohloubením specifických znalostí nájezdů stavebního nebo dopravního inženýra z hlediska plánování, projektování, stavby a údržby s využitím nových postupů a technologií k zajištění bezpečnosti silničního provozu pro uživatele, dosáhnout delší životnosti silnic a nižších investičních a provozních nákladů. Program je nabízen ve dvou formách: profesionalizační magisterský a investigativní magisterský titul, které se liší rozsahem a individuálním zasvěcením výzkumnému projektu.

    • Barranquilla, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Posláním magisterského programu v oblasti energetické účinnosti a obnovitelné energie je vyškolit kvalifikované, kritické, přemýšlivé, kreativní magistry s integritou a povědomím o jejich profesní povinnosti; vyškoleni jako transformující agent, stavitelé nástrojů a metod, které jim umožňují generovat řešení v organizacích. Bude kompetentní adekvátně plnit svou profesní roli, usilovat o vědecký a technologický rozvoj země v souladu se sociálním a environmentálním prostředím.

    • Jamundí, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský program v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nabízí hloubkové školení v oblasti hygieny a bezpečnosti při práci a průmyslu, aby se dosáhlo významného snížení počtu náhodných příhod v organizacích, ve kterých vykonávají svou práci, což přispívá k udržování a prevenci zdraví nemocí z povolání, jakož i účinný výzkum v otázkách bezpečnosti a průmyslové hygieny.

    • Bogotá, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Vychovat odborníky na správu nemocnic s vysokými etickými a kritickými smysly, vhodnými a konkurenceschopnými v logice správy zdravotnictví, s přihlédnutím k chování prostředí, které rámuje rozvoj veřejného a soukromého zdraví na národní i mezinárodní úrovni.

    • Cali, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Hlavním účelem Specializace ve sportovní žurnalistice na National School of Sports University Institution je poskytnout kvalitní školení, které studentům poskytne dovednosti, nástroje a znalosti nezbytné pro rozvoj jejich profesionální kariéry, se zárukou úspěchu. Dialog s více jazyky ve sportu a praktická nastavení od generování obsahu v mediálních prostředích nebo ekosystémech, kde jsou subjektivní a objektivní pohledy na sportovní pole poskytovány z novinářské oblasti.

    • Bogotá, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Integruje výzkum s procesy technologického rozvoje, které umožňují urychlení inovací a vytváření hodnotového řetězce, za účelem řešení problémů tropického zemědělství a venkovského světa.

    • Cundinamarca, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Myšlenka globalizovaného světa, ve kterém používání internetu umožnilo exponenciálnímu růstu informací, vedla společnosti k tomu, aby se stále více pouštěly do vytváření specializovaných oblastí v analýze dat. V této souvislosti je nutné vyškolit odborníky, kteří jsou zodpovědní za správu velkého objemu informací, správné řízení dat a generování nových myšlenek, které umožňují správné rozhodování.

    • Jardin antioquia, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Vyškolit odborníky na postgraduální úrovni Master of Management of Livestock Companies s humanistickým, akademickým a vědeckým zaměřením; s dovednostmi, které jim umožňují rozvíjet kritéria a dovednosti v porozumění a interpretaci místní a globální reality, cvičit a sloužit integrálním způsobem ke zlepšení produktivity kolumbijského zemědělského sektoru. Profesní profil Absolvent programu Master in Livestock Business Management má humanistické, podnikatelské, vyšetřovací, technické, etické a inovativní vzdělání; zodpovědný za životní prostředí a společnost. Holisticky řídí výrobní procesy k řešení vnitřních i vnějších problémů a řídí hospodářská zvířata efektivně, rozumně, výnosně a udržitelně. Profesní profil Absolvent magisterského titulu v oboru Řízení hospodářských zvířat může pracovat integrálně v chovatelských organizacích jako manažer, podnikatel, manažer, manažer, správce, vedoucí, poradce poradce, výzkumník, učitel, manažer obchodních projektů, mimo jiné související pozice, související k předmětu studia a ve veřejném sektoru, v pozicích souvisejících s koncepcí a strategickým prováděním veřejné zemědělské politiky.

    • Puente Del Comun, Kolumbie

    Na kampusu

    Španělština

    Svět čeká změna paradigmatu! Po roce přizpůsobování se pandemii jsme zaznamenali zrychlené narušení chování zákazníků a spotřebitelů. Kromě toho jsme byli nuceni přehodnotit naši strategii a přehodnotit způsob podnikání. Tyto změny posílily potřebu zvýšit konkurenceschopnost v celém řetězci zemědělského podnikání v Kolumbii. Proto je nezbytné dosáhnout mimo jiné zlepšení ve výrobě, přepravě, transformaci, technologii a distribuci. K dosažení těchto zlepšení je nezbytná účast všech aktérů v řetězci a vytváření synergií, které úkol tohoto rozsahu vyžaduje. Uskutečnění tohoto transformačního procesu ve společnostech vyžaduje připravené a aktualizované manažery, schopné generovat reflexi a diskusi, ochotné přijmout nové perspektivy a asimilovat špičkové trendy. Manažeři, kteří jsou připraveni dosáhnout nových způsobů vztahů se svými zákazníky, dodavateli a obchodními partnery, posilováním odvětví a přidáním hodnoty řetězci.