MASTERSTUDIES.CZ

Najděte nejlepší Hygiena potravin a nápojů v Evropa tady!

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Hygiena potravin a nápojů v Evropa. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů a obraťte se na školu přímo v Evropa!

3 Výsledky v Hygiena potravin a nápojů, Evropa Filter

Magistr v řízení kvality, hygieny a bezpečnosti potravin

IMF Business School Portugal
Online forma Kombinované 720 hodiny Přihlašování započato Portugalsko Portugalsko online

Mistr v oblasti bezpečnosti potravin a kvality umožňuje přizpůsobit vědecké poznatky v potravinářské oblasti právních předpisů v neustálé změny a aktualizovat kvalitativní normy platné v oblasti potravin. Studovat tento mistr vám také umožní získat znalosti o rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a procesy, které se vztahují na každou z nich.

Magistr v Hygienické inženýrství a designu

North-Caucasus Federal University
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Rusko Stavropol

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Magistr v Hygienické inženýrství a designu

North-Caucasus Federal University
Kampus Denní studium 2 roky Kontaktuj školu Rusko Stavropol

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky .