Filter
Magisterské studium
Evropa Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Najděte nejlepší Hygiena potravin a nápojů v Evropa tady!

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Hygiena potravin a nápojů v Evropa. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů a obraťte se na školu přímo v Evropa!

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

3 Výsledky v Hygiena potravin a nápojů, Evropa

Další možnosti v rámci tohoto oboru:
IMF Business School Portugal

Mistr v oblasti bezpečnosti potravin a kvality umožňuje přizpůsobit vědecké poznatky v potravinářské oblasti právních předpisů v neustálé změny a aktualizovat kvalitativn ... [+]

Mistr v oblasti bezpečnosti potravin a kvality umožňuje přizpůsobit vědecké poznatky v potravinářské oblasti právních předpisů v neustálé změny a aktualizovat kvalitativní normy platné v oblasti potravin. Studovat tento mistr vám také umožní získat znalosti o rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a procesy, které se vztahují na každou z nich.

Hospodářský vývoj potravinářských předpisů a právních předpisů Evropské unie, aby výrobci a dodavatelé jsou odpovědné za dodávku potravin bezpečnější a zdravější spotřebitelů. Právě v této souvislosti, že profesionální stále požadovala organizace, technické kvality a bezpečnosti potravin, zodpovědný za zajištění a zajištění kvality produktů a procesů a tím i spokojenost zákazníků a spotřebitelů. Je velmi důležité, postava auditor bezpečnosti potravin a řízení kvality, který je zodpovědný za návrh, vývoj, implementaci a kontrolu hygieny potravin a bezpečnostních systémů.... [-]

Portugalsko Portugalsko online
Přihlašování započato
Portuguese (Brazil)
Kombinované
720 hodiny
Online forma
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v soula ... [+]

Popis:

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Cíl programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, realizace, údržby a auditu technologických zařízení a výroby potravin, biologických produktů a léčiv pro zajištění dodržování globálních požadavků na hygienu a bezpečnost. Zaměřuje se také na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo zdokonalených zařízení a výrobních linek, aby se předešlo možnosti nečistot nebo kontaminace ve výrobních procesech.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disci ... [+]

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky .

Účel programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, implementace, údržby a auditu procesních zařízení a výrobních procesů potravin, biologických a farmaceutických přípravků pro dodržování globálních hygienických a bezpečnostních požadavků. Kromě toho je program zaměřen na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo vylepšených položek zařízení a technologických linek s cílem eliminovat případnou kontaminaci (kontaminaci) výrobků při jejich výrobě.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině