close

Filtry

Zobrazit výsledky

Najděte nejlepší Hygiena potravin a nápojů v Evropa tady!

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraniče… Čtěte více

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Hygiena potravin a nápojů v Evropa. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů a obraťte se na školu přímo v Evropa!

Méně
format_list_bulleted Filtry
North-Caucasus Federal University
Stavropol, Rusko

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny ... +

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky . -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus
 
North-Caucasus Federal University
Stavropol, Rusko

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s ... +

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus
 

TIP! Pokud jste zástupce školy a chcete své programy přidat do naší nabídky, kontaktujte nás zde