Filter
Magisterské studium
Asie Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Najděte nejlepší Hygiena potravin a nápojů v Asie tady!

Mistr úrovni studie zahrnují specializované studium v ​​oblasti výzkumu nebo oblasti odborné praxe. Vydělávat magisterský titul ukazuje vyšší úroveň zvládnutí předmětu. Vydělávat magisterský titul může trvat od jednoho roku do tří nebo čtyř let. Než budete moci absolvovat, obvykle musíte napsat a obhájit diplomovou práci, dlouhý papír, který je vyvrcholením Vašeho specializovaného výzkumu.

Asie je svět 's největší a nejlidnatější kontinent, který se nachází především ve východní a severní polokouli. Pokrývá 8,7% Země 's celkovou povrchovou plochou a tvoří 30% jeho rozlohy.

Hygiena potravin a nápojů v Asie. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů a obraťte se na školu přímo v Asie!

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

2 Výsledky v Hygiena potravin a nápojů, Asie

Další možnosti v rámci tohoto oboru:
North-Caucasus Federal University

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v soula ... [+]

Popis:

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Cíl programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, realizace, údržby a auditu technologických zařízení a výroby potravin, biologických produktů a léčiv pro zajištění dodržování globálních požadavků na hygienu a bezpečnost. Zaměřuje se také na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo zdokonalených zařízení a výrobních linek, aby se předešlo možnosti nečistot nebo kontaminace ve výrobních procesech.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disci ... [+]

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky .

Účel programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, implementace, údržby a auditu procesních zařízení a výrobních procesů potravin, biologických a farmaceutických přípravků pro dodržování globálních hygienických a bezpečnostních požadavků. Kromě toho je program zaměřen na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo vylepšených položek zařízení a technologických linek s cílem eliminovat případnou kontaminaci (kontaminaci) výrobků při jejich výrobě.... [-]

Rusko Stavropol
Kontaktuj školu
Angličtina
Denní studium
2 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině