Najděte nejlepší Hygiena potravin a nápojů zde!

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.Hygiena potravin a nápojů. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů, ušetřit čas a obraťte se na školu přímo… Čtěte více

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Hygiena potravin a nápojů. Získejte všechny informace o Hygiena potravin a nápojů, ušetřit čas a obraťte se na školu přímo zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s ... Čtěte více

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků. Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
30 Jul 2019
Angličtina
Campus forma
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny ... Čtěte více

Program byl vytvořen společně se zahraničními partnery na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygienické a průmyslové bezpečnosti. Profesionální cyklické disciplíny jsou vyvíjeny na základě předpisů skupiny Hygienic Engineering a Design Group a vytvářejí znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování výrobních zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygieny designu a zajišťují kvalitní a bezpečné výrobky . Méně
Manažerské kurzy
01 Sep 2020
Denní studium
2 roky
30 Jul 2019
Angličtina
Campus forma