Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Master v gastronomii a kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2019 Španělsko Castellón de la Plana

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]


MSc. / MBA v luxusním řízení značky, jídlo

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2018 Francie Chambéry

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo [+]

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo

Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s vystavením se praktické stránce díky příspěvku aktivních profesionálů a návštěvám v terénu.

Poskytuje potřebné znalosti a odborné znalosti pro vstup do odvětví luxusních služeb prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých odvětvích.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Tento kurz lze přímo aplikovat na práci v luxusním pohostinství v různých službách, jako jsou operace, řízení značky, e-merchandising, kulinářský cestovní ruch, manažerská gastronomie... [-]


Master in Design a řízení značky: Potraviny, víno a cestovní ruch

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2019 Itálie Florence

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrující potravinářské víno a cestovní ruch do životního stylu nabídky. Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii. Katalánsko a Toskánsko postavily své strategie brandingu na teritoriální hodnotu jako klíč pro globální rozlišovací způsobilost. Díky tomuto magisterskému studiu mají studenti možnost experimentovat s různými metodami řízení značky a projektů, které úspěšně používají dvě z nejdůležitějších turistických destinací v Evropě. [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrující potravinářské víno a cestovní ruch do životního stylu nabídky.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]


Magisterský titul v oboru řízení potravin a nápojů

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Přihlašování započato Itálie Rome

Rome Business School

[+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Ředitelství Rome Business School potravinářský a nápojový management nabízí všeobecné školení v oblasti managementu v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce a vytváří specializované odborníky schopné řešit problémy v potravinářském a nápojovém průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu.

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.... [-]


Master v oboru designu potravinářských projektů

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců January 2019 Itálie Rome

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání. Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám. [+]

TENTO KURZ HELD V ITALSKÉM JAZYCE.

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání.

Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám.

Cíl - Master je určen absolventům bakalářského oboru architektura, design, vizuální komunikace, vědy o výživě a příbuzné obory.... [-]


Výkonný Master in Hotelnictví

Ostelea Morocco
Campus forma Denní studium 1 rok October 2018 Maroko Rabat

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytnout odpověď na problémy vázané na vývoj a růst odvětví na jedné straně, a potřeby trhu práce na straně druhé. [+]

představení

V globalizovaném kontextu a vyvíjí se, výkonného Master in Hospitality Management

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.

Heslem: Efektivní rozhodování a aktivní využívání nových technologií.

Výkonný magisterský program v Hospitality Management

cíle

Výkonný Master in Hospitality Management

Na konci své cesty, budete manažeři s dovedností, schopností a hodnot následujícím způsobem:

Znalost pohostinství a gastronomii: prostřednictvím mezinárodního pohledu a přístupu k „business“ business módu, získáte pevné znalostní základny v hotelnictví a gastronomii, a pokud jde o politiky, postupech, praxi a zkušenosti v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a volný čas.... [-]


Master of Science (MSc) v mezinárodním managementu vína

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus forma Denní studium 12 měsíců September 2019 Hongkong Kowloon

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce. Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě. [+]

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce.

Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.... [-]


Magisterský titul v oblasti hotelového managementu a stravování (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus forma Denní studium October 2018 Španělsko Barcelona Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]

Magistr v designu potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2019 Itálie Milan

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]


Magistr filozofie (studium potravin)

Taylor’s University
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíců July 2019 Malajsie Subang Jaya + 1 více

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších. [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.Taylorova studie o potravinových studiíchJediná malajská univerzita s "Katedrou studií o potravinách: potraviny, kultury a zdraví" - prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Důraz je kladen na studium potravin, přispívá k akademickým programům a poskytuje poradenství studentům a členům fakulty. Francouzský socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain, má dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti výživy a vzdělávání v oblasti pohostinství v akademickém i mezinárodním životě. Publikoval řadu knih, kapitol a článků v knihách a také aktivně prezentoval prezentaci klíče a konference po celém světě o tématech jako je sociologie potravin, dědictví v oblasti výživy a praktiky cestovního ruchu.Jediný program studií o potravinách, který nabídne program Global Field Research Program (GRP), který poskytuje příležitost k provádění terénní práce v zahraničí. Studenti mají vzrušující příležitost provést výzkumné práce pro své diplomové práce v zahraničí, pokud se zaměřují na téma potravy specifické pro... [-]

Master v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Campus forma Denní studium 1 rok September 2019 Francie Paris

Mistr v IFBM na ESCP Europe , jedna z nejlepších světových obchodních škol, je 1-rok, postgraduální program na plný úvazek ve 2 zemích pro ty, kteří usilují o úspěšnou kariéru v potravinách [+]

První Mistr v IFBM od ESCP Europe Business School

Mistr v IFBM na ESCP Europe , jedna z nejlepších světových obchodních škol, je 1-rok, postgraduální program na plný úvazek ve 2 zemích pro ty, kteří usilují o úspěšnou kariéru v potravinách

Vyučuje se v angličtině a probíhá v našich školách v Turíně a Paříži, což je ideální výchozí bod pro získání vynikajících výsledků v Itálii a Francii, které jsou hlavními oblastmi světa v srdci kultury a inovací v oblasti jídla a nápojů.

Program začíná každý rok v září. Spusťte aplikaci nyní!

Po vytvoření účtu si v sekci Přijímání vyberte nabídku "Master - Master of Sciences".... [-]


Executive Master v řízení hotelů, restauracích a potravinářských firmách

OSTELEA | Distancia
Online forma Online & Campus forma Denní studium 12 měsíců September 2019 Španělsko Madrid Barcelona + 2 více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií. [+]

Odvětví cestovního ruchu je již desetiletí jedním ze základních sektorů sociálního a hospodářského rozvoje země. V loňském roce tak odvětví vzrostlo o 3%, což generovalo více než 53 000 pracovních míst. A v něm hotelový sektor je klíčovou součástí cestovního ruchu a jedním z těch, které za poslední roky zaznamenaly větší růst.

V tomto kontextu, s rostoucím sektorem, který trvale požaduje, aby vyškolení odborníci působili na neustále se vyvíjejícím trhu, se narodil výkonný manažer v oblasti hotelového managementu a restaurování, který vyučuje Osteleská škola cestovního ruchu

Master, který je vytvořen v rámci online metodiky vzdálenosti, může být dokončen za 12 měsíců díky flexibilnímu učebnímu modelu, který se přizpůsobí potřebám účastníků.... [-]


Magistr v řízení potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2019 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]


Magisterský titul v oboru managementu hotelnictví a společného stravování - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online forma Denní studium Kombinované 1 rok November 2018 Španělsko Spain Online + 1 více

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku. [+]

Přehled Modality: Online Start: listopad Doba trvání: 1 školní rok Kreditů: 60 Režie: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku.

„V posledních letech, cestovního ruchu se ukázalo být překvapivě silný a tvrdý a s velkou kapacitou s cílem přispět k hospodářskému oživení ekonomické aktivity, protože to vytváří tisíce milionů dolarů na vývozu a vytvořit miliony pracovních míst. To se stalo v městech po celém světě, ale zejména v Evropě, protože region se snaží upevnit její odchod z jedné z nejhorších hospodářských období ve své historii, „uvedl Taleb Rifai, generální tajemník WTO na straně Španělsko otevření globálního fóra cestovního ruchu v Madridu. ... [-]


Master Course na italské kulinářské umění

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců March 2019 Itálie Turin

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou. [+]

Master Course v italské kuchyni a enologii

Devět týdnů teoretických a praktických lekcí a možnost praktického tréninku v nejlepších italských restauracích

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Mistr vyučuje regionální tradiční kuchyně a její moderní kreativní vývoj, základní techniky, odpovídající dekorace, umění prezentace a další základní pojmy zemědělsko-potravinářských výrobků, koření, aromatických bylin, potravinářských surovin, spolu s podrobným studiem vína a oleje.... [-]