Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Masters Titul V Oblasti Hotelového Managementu A Stravování - Plný úvazek

OSTELEA | Distancia
Online & Campus forma Denní studium 1 rok October 2017 Španělsko Madrid Barcelona + 1 více

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globální podnikatelské projekty v oblasti řízení pohostinství, ale z obchodního hlediska nezbytné, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizovaný a dynamická, nikoliv odstranit dopad nových technologií. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. El Master in Hospitality Management a restaurování, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto globalizovaném a dynamickém odvětví, nevyhýbá vliv nových technologií. Proč studovat Mistra: manažerských dovedností Série setkání s režiséry hotelů a cateringových společností a mezinárodních cestovního ruchu poradce. Vedení Zkušenost: Studenti rozvíjejí základní dovednosti pro efektivní správu projektů, „soft skills“. Případ Metoda: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšit jejich rozhodování - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Kromě toho tato metoda umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je tvořivost, analytické myšlení, ústní a písemné komunikace a interpersonální dovednosti. Některé z těchto případů pracoval v předchozích vydáních tohoto programu byli El Bulli a Ryanair. Zvláštní důraz na revenue management, učil přes obchodní hru. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví. Program pro rozvoj manažerských dovedností: Tourism Skills Development Program (TSDP). obytný Student bude schopen provést mezinárodní rezidenční turistické Saxion (Nizozemsko), nebo cross-cultural marketing na Kean University (NJ, USA) (za příplatek). Campus Campus: Možnost v rámci programu na druhé Ostelea areálu. Exchange Barcelona- Madrid (ubytování a cestovní není součástí dodávky). Pomoc obchodu Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z veletrhů na světě ‚s nejdůležitějším potravinářském sektoru; nebo IBTM (Barcelona),... [-]

Magisterský Titul V Oboru Hotelového A Restauračního Managementu (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus forma Denní studium October 2017 Španělsko Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. Proč studovat Mistra: Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnova firem umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji... [-]

Master Směr A Inovace V Gastronomii

Institut Paul Bocuse España
Campus forma Denní studium 1 rok September 2017 Španělsko Barcelona

Hlavním cílem Master je pro přípravu odborníků schopných vést, vytvořit a navrhnout nové možnosti spojené s gastronomií v globálním kontextu, ale na oplátku znepokojen základních aspektech potravin, jako jsou udržitelnost, kulinářské tradice a celkově jídlo identity regionů. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. V současné mezinárodní gastronomické scéně v kuchyni, kuchyně, místních produktů, tradice a know-how v oblasti transformace pokrmů, které jsou uznány jako nehmotné kulturní dědictví; To vyvolalo výrazný a rostoucí poptávku po kreativní, aktivní a zavázala moci sledovat cestu k neustálé transformaci a inovace kulinářských odborníků. Vzhledem k tomuto paradigma, Institut Paul Bocuse Španělsko nový Master in Management a inovací v Gastronomie přímou zkušenost a znalost jednoho z nejdůležitějších a nejvlivnějších šéfkuchařů na světě, který byl zakladatelem Nouvelle kuchyně, ale v inovativní a kreativní, jak je město Barcelona gastronomického prostředí. Master je vyvíjen v rámci mezinárodního přístupu, kdy gastronomie nejen chápána jako desky a spolu s ní transformaci zemědělsko-potravinářských produktů, ale naopak, vyžaduje komplexní pohled na obou zemědělsko-potravinářském odvětví, a obnova kterou je ponořen. Hlavním cílem Master je pro přípravu odborníků schopných vést, vytvořit a navrhnout nové možnosti spojené s gastronomií v globálním kontextu, ale na oplátku znepokojen základních aspektech potravin, jako jsou udržitelnost, kulinářské tradice a celkově jídlo identity regionů. Za tímto účelem Master nabízí rozsáhlé školení v určitém směru a zároveň univerzální podávat aktuální trendy vztahující se k gastronomii, jako je pomalá kuchyně, středomořské stravy, syrové vegan vaření nebo kuchyně. Mistr poskytuje nástroje zaměřené na pochopení kombinaci tradice, technologií a inovací, to vše s cílem, aby naši studenti získat strategický, globální a udržitelné vizi v jakýchkoli profesních příležitostí, u nichž hlavní byl navržen. CÍLE El Mistr v řízení a inovace v gastronomii Vám umožní: Vědět odvětví potravin a restaurace: vybudovat silnou... [-]

Magistr V Kuchyni, Kulturu A Vinařství Italských Regionů

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2017 Itálie Itálie Online

Master na italskou kuchyni a vinařství, trvající 180 dní je rozdělen do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. [+]

Devět týdnů teoretické a praktické výuky a možnost po dobu přípravy na nejlepších italských restaurací Il Mistr na italskou kuchyni a vinařství, Trvající 180 dní, to je rozděleno do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. Mistr učí, tradiční regionální kuchyni a její současný kreativní vývoj, technický základ, vhodná dekorace, umění prezentace a také základy pro potravinářské výrobky, koření, bylinky, surovin, dokud "prohloubení vína a oleje. Během pobytu na Vysoké škole všichni studenti, rozděleni do skupin a pomocí rotačního systému, která se zabývá přípravou přísad pro provedení receptur a jsou zapojeny v praxi, a to jak pokud jde o službu kuchyně, které za co chodba. Minimální účast 12 - maximální 24. Životnost Kurz má celkovou dobu trvání 6 měsíců: 9 týdnů teoretické a praktické výuky v ústavu 15 týdnů praktického výcviku (volitelně) ve vybraných restauracích od ICIF. Se mohou zaregistrovat do kurzu Vystudoval vysokých přípravy hotelovém Profesionálové z italských i zahraničních odvětví potravin a vína průmysl s nejméně tří let doloženého skutečném provozu v turistické hotelové aktivit po celém světě Témata tříd vaření vaření Všeobecné znalosti a odborné terminologie. Tradiční, regionální a moderní tvůrčí V kuchyni regionů Itálie: koření, bylinky a koření, omáček, teplé a studené předkrmy, masa a uzenin, čerstvé těstoviny, sušené a plněné, rýže, noky, polenta, bílé a červené maso, zvěřiny a ryb, zeleniny, žampiony, sýr Příprava hlavních regionálních pokrmů Inovativní metody... [-]

Bezpečnostní Magistr A Kvalita Potravin

Universidad de La Laguna
Campus forma Denní studium 1 rok September 2017 Španělsko Santa Cruz de Tenerife

Mistr v oblasti bezpečnosti a jakosti potravin má za cíl s absolventy vlaku univerzita v lékařských věd a vědy, kontroly a certifikace kvality a bezpečnosti potravin v souladu s národní a nadnárodní práva, což jim umožňuje navrhovat vypracovat, zavést a certifikovat technik a postupů pro bromatológico, nutriční, toxikologické a biologické kontroly potravin, jako finální produkt, a zabezpečování jakosti a hygieny. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. El Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin si klade za cíle pro absolventy vysokých škol v oblasti zdravotnických věd a vědy, kontroly a certifikace kvality a bezpečnosti potravin v souladu s národní a nadnárodní právo, které jim umožní navrhovat, vyvíjet, zavést a certifikovat technik a postupů pro bromatológico, nutriční, toxikologické a biologické potraviny, jako finální produkt, a zajištění kvality a hygieny kontrolou. Tento stupeň integruje fakulty, jejichž výuku a výzkumná činnost se týká různých oblastech bezpečnosti a kvality potravin. To má také spolupráce s odborníky z zdravotní správy Kanárských ostrovů, stejně jako zástupci podnikatelské sféry s odpovědností za inspekci a kontrolu jakosti potravin. Dohody o spolupráci s různými veřejnými institucemi a potravinářským podnikům umožňují studentům učit se z první ruky postupy, pravidla a techniky popisované v tréninkového programu a doplňují jejich výcvik. Profil příjem. Přednost bude dána studentům, absolventům v příjmech vědy a zdravotnických věd. Absolventi lékařských věd a věd, jako jsou lékárníky, veterináři, absolventů v oblasti vědy a technologie potravin (CTA), lékaři, chemici, biologové, atd Profil absolventa. Bezpečnostní expert a kvalitní potraviny. CÍLE Znalosti a porozumění, které poskytují základ nebo příležitost pro originality v rozvíjení a / nebo aplikování myšlenek, často v souvislosti s výzkumem. Že studenti mohou uplatnit své znalosti a jejich schopnost řešit problémy v nových nebo neznámém prostředí v širších (či multidisciplinárních) souvislostech týkajících se jejich oboru. Aby studenti byli schopni integrovat poznatky a zvládnout složitost a formulovat úsudky na základě informací, které byly neúplné nebo omezený,... [-]

Magistr V Mezinárodním Potravinářském řízení

ESCP Europe Business School
Campus forma Denní studium 1 rok September 2017 Itálie Turín Francie Paris Německo Berlin + 4 více

Tento program je jeden rok dvě země, na plný úvazek specializovaný master program určený pro postgraduální usilující o vynikající manažerské kariéry v potravinářském průmyslu v těch nejlepších mezinárodních společností [+]

Studium na Turín a Paříž areálech. Vědecký ředitel: Prof. Francesco Rattalino Cíle programu Tento program je jeden rok dvě země, na plný úvazek specializovaný master program určený pro postgraduální usilující o vynikající manažerské kariéry v potravinářském průmyslu v nejlepším mezinárodními společnostmi (např Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) as manažery, manažery a podnikatele. Kariérní možnosti Náš specializovaný Kariéra služba vám pomůže rozvinout svůj potenciál díky koučování a vytváření sítí s oběma společnostmi a absolventy. Zadání ESCP Europe vám dává šanci těžit z celosvětové sítě. Některé příklady toho, co vaše budoucí profesionální role by mohla být: Podnikatelské kariéry v rodinných podnicích nebo start-up Product Manager, Brand Manager, Export / Import manažer, Supply Chain Manager Communications Manager, Marketing Manager, Product and Business Developer, Area Manager v Potraviny a nápoje firem, jako je Ferrero, Lavazza, Barilla ... Osnovy Tento program nabízí perfektní kombinaci technických znalostí a praktických činností: více než 20 dní návštěv podniků jedna společnost poradenského projektu, ochutnávky, skupina funguje a navazování kontaktů s F & B manažerů, absolventů pracuje v oboru a odborníků. Některé z nejdůležitějších kurzů jsou uvedeny níže, ESCP Europe používá případová studie metodologie: Generální management v Potraviny a nápoje (F & B) průmysl Finanční účetnictví v F & B Cost & Performance Management v F & B Manažerská ekonomika: makro a mikro trendy v F & B Marketingových principů při F &... [-]

Magister V Oboru Viticulture A Enologie

Georgian Technical University
Campus forma Denní studium 2 let October 2017 Gruzie Tbilisi

Po absolvování tohoto programu, s získanými znalostmi a získanou kvalifikaci, bude člověk schopen pracovat v soukromém sektoru, vládních a nevládních organizacích, jako jsou vinařské společnosti, podniky na výrobu hroznů, šumivé víno a destilované nápoje, laboratoře, degustační komise, sdružení Pracující v oblasti vinařství a enologie, Ministerstvo zemědělství a přidružené agentury. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Cíle programu K přípravě enologa v souladu s požadavky trhu práce, které budou konkurenceschopné, prakticky orientovaná a je připraven, aby splňovaly nejvyšší očekávání vinařského průmyslu. Získat studenty s požadovanými teoretickými znalostmi a praktickými dovednostmi. Představit studentům svět pěstování hroznů, výroby vína, ocenění vína a obchodování s vínem. Vyučovat současné techniky, poskytovat informace o moderních metodách, inovacech používaných při řízení vinic a vinařství. Vysvětlit význam specifických vinařských technik při vytváření vín s dobrou vůní a vůní. Poskytnout zkušenosti studentům, kteří rozvíjejí relevantní dovednosti v současných postupech pro sklizeň hroznů a zpracování hroznů na víno u komerčních vinic a / nebo vinařství. Seznámit studenty s běžnými analytickými dovednostmi, které se používají ve vinařské laboratoři. Popis programu Program byl vyvinut podle systému ECTS, 1 kredit se rovná 27 hodinám, což znamená kontakt a nezávislé pracovní doby. Distribuce kreditů je v učebních osnovách. Délka trvání programu je 2 roky (4 semestry) a zahrnuje 120 kreditů (ECTS). Základní předměty - 75 kreditů, které jsou naplánovány takto: povinné předměty v oboru specializace 58 kreditů; Volitelný kredit 5; Praxe-12 kreditů a výzkumná složka - 45 kreditů. Praxe se uskuteční ve vinicích, školkách a v továrně na výrobu vína. První ročník výuky (dva semestry 21-21 týdnů) je naplánován následovně: dva týdny, zvláště v týdnech VII a XIV poskytly střednědobé zkoušky, tj. Trvání učení a střednědobé vyšetření je 17 týdnů. Během XVIII. A XXI. Týdne poskytly zkoušky (hlavní a doplňkové zkoušky). V prvním semestru daného roku se master učí 3 předměty... [-]

Magisterský Titul V Oboru Zkušenosti Návrh Projektu Potraviny

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců January 2018 Itálie Řím

Kurz je zaměřen na vlak návrháři, kteří mají kritických dovedností pro projektování, aby bylo možné nezávisle řídit profesní a manažerské vztahy, rozvoj sklon k inovačním determinant při definování různé vize systémů, ve kterých působí. Být postava vzoru při kontinuálním vývojem, Food Designér musí získat znalosti, které mu pružnost jednat s různými konstrukčními polí, ale souvislý, ve kterém se uplatňují své návrhářské schopnosti dovolí, se zvláštním důrazem na zapojení uživatelů při definování cesty potřeb a očekávání. [+]

TENTO PROGRAM "VYUČOVANÝM v italštině Kdo by se měl zúčastnit: Kurz je určen pro ty, kteří jsou v držení titulu akademického studia prvním stupni trvající nejméně tři roky v oblastech souvisejících s architekturou, navrhnout, aby interiérového designu, vizuální komunikace, na potravinářské vědy či jiných příbuzných oborů řešeny v průběhu. Ověří schopnost vypořádat se samostatně obě spekulativních aktivit, které výkonný. Kurz zahrnuje teoretickou a praktickou kurz, který zahrnuje studenty v praktickém výzkumu a designu. Master poskytuje simulace a konkrétních projektů ve spolupráci s agenturami a soukromými společnostmi, kde aplikovat teoretické principy, techniky, nástroje a metodologie získané v průběhu kurzu. Master Program je strukturována tak, aby odpovídaly potřebám trhu práce, příprava odborníků schopných navrhovat a implementovat inovace, aby splňovaly technologické a strategické výzvy v nadcházejících letech v rychle se měnícím odvětví. Jídlo je nejen primární potřeba, ale zkušenost smyslů. Zkušenosti, které musí být vidět ve všech jeho aspektech, od použití surovin až po vymezení struktury spotřeby. Neustálý rozvoj konkurenceschopnosti a strategické potřeby společnosti vyžadují schopnost komunikovat projektantovi, případně s odborníky z oblasti marketingu a technické oblasti s inženýry, s firemní image konzultantů a s " graficky kreativní přístroj s projektanty komunikace a kteří se podílejí na tvorbě míst. Master proto také poskytuje pro získání měkkých dovedností, vztahující se k analýze a interpretaci potřeb a chování spotřebitelů, koncepce scénářů týkajících se nových produktů, prezentace a komunikace projektu s důrazem na konkrétní hodnoty, které mohou určovat jejich úspěch. První teoretická část představí povinných předmětů hmoty a poté na adresu, a to prostřednictvím čtyř oblastí... [-]

Master Of Science (MSC) V Mezinárodním Managementu S Vínem

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus forma Denní studium 12 měsíců September 2018 Hongkong Kowloon

Klíčovým hráčem v živé mezinárodní vinařské scéně, Hong Kong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo by se toužila stát součástí tohoto dynamického růstu oblasti. V kombinaci s obrovským růstem trhu s vínem v Číně, je třeba pro víno profesionály s pokročilým, odborné přípravy a vzdělávání se z globálního hlediska stále roste. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce. Tento výjimečný program rozvíjí lídry, pedagogy a výzkumníky a vlévá se v nich hluboké porozumění nejnovějších trendů v oblasti podnikání s vínem, Demystifikací jeho složitosti a jejich umístění v silné pozici, aby vést odvětví do budoucnosti. Studenti mají také možnost dozvědět se více o pevninské čínských spotřebitelů vína a získat vhled do některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativní vinných trhů na světě. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Klíčovým hráčem v živé mezinárodní vinařské scéně, Hong Kong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo by se toužila stát součástí tohoto dynamického růstu oblasti. V kombinaci s obrovským růstem trhu s vínem v Číně, je třeba pro víno profesionály s pokročilým, odborné přípravy a vzdělávání se z globálního hlediska stále roste. The MSc International Management Wine Program byl navržen tak, aby splnění tohoto požadavku. Tento výjimečný program rozvíjí lídry, pedagogy a výzkumníky a vlévá se v nich hluboké porozumění nejnovějších trendů v oblasti podnikání s vínem, Demystifikací jeho složitosti a jejich umístění v silné pozici, aby vést odvětví do budoucnosti. Studenti mají také možnost dozvědět se více o pevninské čínských spotřebitelů vína a získat vhled do některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativní vinných trhů na světě. Vyvinutá po konzultaci s poznamenaným vinařským průmyslem, profesorem Jeannie Cho Lee, profesorem praxe (vína) SHTM a prvním asijským mistrem vín (MW) a schváleným renomovanými vedoucími průmyslovými odvětvími, program nabízí pobytové studijní cesty, které dávají studentům příležitost navštívit proslulé vinařské oblasti světa, aby pochopily nejlepší postupy v oblasti výroby vína, obchodu a řízení s cílem zvýšit jejich mezinárodní působnost a rozvíjet globální sítě. [-]

Master V Gastronomii A Kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2017 Španělsko Castellón

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team. ŽÁK, hvězda Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků. NÁŠ TÝM ... naše nejlepší zárukou Učte se od těch nejlepších odborníků produktu a profesionály v oblastech, jako je kontrastní kulinářské řízení nebo R & D + I aplikuje na gastronomii. Znalosti a zkušenosti ve vašich službách. Zaměstnatelnost a podnikání Naše průkopnické metodika a přímý kontakt s nejlepšími profesionály vás připraví, aby se na výzvu reagovat na potřeby odvětví. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků. Proč studovat tento titul? 1.. Budete pochopit základy klasické kuchyně a studie důkladně produktu a jeho vlastnosti, aby plně využily. 2. Jste si osvojí nejmodernější technikou a rozvíjet svůj tvůrčí potenciál; budete moci nastavit jedinečný a originální kuchyně. 3. Objevíte kulinářské techniky z celého světa a naučit se integrovat úspěšně rozšiřuje nabídku své dovednosti. 4. Budete rozvíjet úplnější odborný profil tím, že studuje různé oblasti, jako jsou cukrovinky a pekárny. 5. Vymoženosti patří nástroje pro správu potřebné pro vaši kuchyni je... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2018 Itálie Florence

[+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Účastníci získají odborné znalosti v oblasti značky a řízení pro širokou škálu různých soutěží. barcelona [-]

MSc / MBA V Oblasti řízení Luxusní Značky, Jídlo A Víno M2 října

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2017 Francie Chambéry

MBA / MSc v luxusním Brand Management, jídlo a víno M2 je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů. Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině [+]

MBA / MSc. V řízení Luxury Brand, jídlo a víno je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů. Všechny třídy jsou vyučovány v anglickém jazyce. Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s expozicí na praktickou stránku, díky přispění aktivních profesionálů a do terénu návštěvy. To poskytuje potřebné znalosti a zkušenosti pro vstup do luxusní servisní průmyslu prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých průmyslových segmentech. KARIÉRNÍ MOŽNOSTI Tento kurz může být přímo aplikovány na práci v luxusním pohostinství v různých služeb, jako jsou operace, Brand Management, E-merchandising, kulinářské cestovního ruchu, management gastronomie a víno, jídlo a nápoj, Event Management, prodeje nebo guest service. Požadavky na přijetí MSc: Máte zájem kandidát s BSC. HNS. Stupeň (4 roky studia na vysoké škole řádně vyplněných nebo 5 let pro čínské studenty) s úrovní anglického jazyka kompetence potřebné ke studiu v angličtině. MBA: zájem kandidát s BSC. Stupeň (3 roky studia na vysoké škole řádně vyplněných nebo 4 roky pro čínské studenty) a nejméně 2 roky praxe ve střední poloze řízení s úrovní anglického jazyka kompetence potřebné ke studiu v angličtině. IELTS: 6.5 -7.0 (S kapelou skóre ne méně než 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Odbornost: no předpokladem. Francouzský-as-a-cizojazyčné Výuka zahrnuty v programu. Podat žádost a potřebné dokumenty prostřednictvím e-mailu: akpallattu@inseec.com~~HEAD=dobj. V užším výběru kandidátů budou kontaktováni 1 týden po odeslání žádosti. Můžete také navštívit odkaz programu v... [-]

Magistr Filozofie (studie Potravin)

Taylor’s University
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíců Přihlašování započato Malajsie Subang Jaya + 1 více

Master of Philosophy (Food Studies) si klade za cíl ženicha absolventy do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravinových studií. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Dual uznávání a certifikace Master of Philosophy (Food Studies) si klade za cíl ženicha absolventy do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravinových studií. K dosažení tohoto cíle, Taylorova University a University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní vzdělávací program, který zahrnuje výzkumné dovednosti, antropologie a sociologie potravinám, pochopení různých kultur, potraviny, potravinářské trendy a výhledu, sociálně-politických otázek na potravin zdravé výživy a veřejné zdraví a mnoho dalšího. program Advantage Jediný malajská univerzita s "předsedy studie potravinových: potravy, kultury a zdravotnictví" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Tvrdí, důraz ve studiích potravin, přispívá ke studijních programů a poskytuje poradenství pro studenty a členy fakulty. Francouzský sociálně-antropolog, Prof. Dr. Poulain má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti studií potravin a pohostinství vzdělání v akademické i mezinárodního života. Vydal řadu knih, knižní kapitolách a článcích, jakož i aktivně dodáno keynote a konferenční prezentace po celém světě na témata, jako jsou potraviny sociologie, potravin dědictví a praxe cestovního ruchu. Jediný program Potravinářské studie nabídnout globální program terénního výzkumu (GRP), který poskytuje příležitost k provedení práce v terénu v zahraničí. Studenti mají vzrušující možnost provádět výzkumné práce pro jejich práci v zahraničí, pokud je zaměřen na téma potravinové související specifické pro konkrétní zemi po dobu 3 - 6 měsíců. Vyberte si z mezinárodní sítě partnerských univerzit pro výzkum v zemích, jako je Francie, Španělsko, Itálie, Hongkongu a Japonsku. To bude studentům poskytovat komplexnější výzkumné praxe, jak na sebe vzájemně působí s odlišnou... [-]

Gurmánské Krátké Kurzy

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus forma Přihlašování započato Kanada Ottawa

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu už mají některé [+]

Gurmánské krátké kurzy

 

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu již mají nějaký kulinářský zážitek, velké množství pochází z různých akademických oborů a profesního zázemí . Někteří chtějí začít novou kariéru a jiní se snaží spojit své zájmy nebo pokročit v jejich současném zaměstnání. Naši studenti usilují o úspěšnou kariéru v širokém spektru oborů, včetně restauračních kuchyní, stravování, řízení restaurací a hotelů, žurnalistiky, poradenství, stravování, styling a vzdělávání.... [-]


Master Of Professional A Reklamní Fotografie. Zaměření Produktu A Gastronomie

Seeway - Barcelona
Campus forma Kombinované 9 měsíců October 2017 Španělsko Barcelona

Master in Professional a reklamní fotografie ve své specializaci v Produktu a gastronomie je průkopnický program fúzi bohatství a gastronomické pověsti naší země a medializace a grafickou komunikaci tohoto trendu. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. El Mistr v profesionální fotografování a reklamě ve své specializaci v produktech a programu gastronomie je průkopníkem v oblasti fúzí bohatství a gastronomické pověsti naší země a medializace a grafickou komunikaci tohoto trendu. Podstatou tohoto programu přesahuje vlastní prostor střelby a řeší vlastní disciplíny profese, ze stylu na umělecký směr, a tím reagovat na požadavky a potřeby trhu práce. Jeho osa je specializace produkt a gastronomie a protínají s umělecký směr, který udržuje a zvyšuje osobnost autora. Inovativní návrh zaměřený na kreativitu a odborné znalosti k vytvoření synergie mezi expandující odvětví s cílem rozvíjet projekty z konceptualizace Plný obchodní nebo profesní kvality a silnou autor razítko. shrnutí Kvalifikace: magisterského studia Kreditů: 40 ECTS Provozní doba: pondělí a středa od 18:30 do 21: 30H Mode: Barcelona Semestr: říjen až červen. pozorování: školení v učebnách. 100% praktické pokyny. Malé skupinky. CÍLE Vzdělávací Cílem Master je vyškolit účastníky jako přední odborníci s iniciativou a stylu, který nabízí znalosti domény, nástroje, procesy a metodiky na technické, estetické a manažerské vždy zvýhodňuje většinu rozšíření vlastních sklonů a dovednosti. Budete mít možnost řídit celý proces tvorby a výroby a můžete postularte jako autor a tvůrce trendů. Studijní plán Program je rozdělen do dvou hlavních bloků: První ponořit do základní znalosti a reklamní profesionální fotografickou praxi, tak i ve směru umění; V druhé, rozsáhlejší, zaměřujeme se na specializaci v oblasti fotografie produktu a gastronomii. 01 Základy Nástroje a technologie pro snímání obrazu Kamery a optika. Zachyťte Software. Studio osvětlení.... [-]