Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Magisterský Titul V Oboru Hotelového A Restauračního Managementu (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus forma Denní studium October 2018 Španělsko Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]

Online Master V řízení Potravin A Nápojů

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Přihlašování započato Itálie Řím

Rome Business School [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Ředitelství Rome Business School potravinářský a nápojový management nabízí všeobecné školení v oblasti managementu v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce a vytváří specializované odborníky schopné řešit problémy v potravinářském a nápojovém průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu.

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.... [-]


Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2019 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]


Magistr Filozofie (studium Potravin)

Taylor’s University
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíců July 2018 Malajsie Subang Jaya + 1 více

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších. [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.Taylorova studie o potravinových studiíchJediná malajská univerzita s "Katedrou studií o potravinách: potraviny, kultury a zdraví" - prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Důraz je kladen na studium potravin, přispívá k akademickým programům a poskytuje poradenství studentům a členům fakulty. Francouzský socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain, má dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti výživy a vzdělávání v oblasti pohostinství v akademickém i mezinárodním životě. Publikoval řadu knih, kapitol a článků v knihách a také aktivně prezentoval prezentaci klíče a konference po celém světě o tématech jako je sociologie potravin, dědictví v oblasti výživy a praktiky cestovního ruchu.Jediný program studií o potravinách, který nabídne program Global Field Research Program (GRP), který poskytuje příležitost k provádění terénní práce v zahraničí. Studenti mají vzrušující příležitost provést výzkumné práce pro své diplomové práce v zahraničí, pokud se zaměřují na téma potravy specifické pro... [-]

Master V Mezinárodních Potravinách

ESCP Europe Business School
Campus forma Denní studium 1 rok September 2018 Francie Paris

Mistr v IFBM na ESCP Europe , jedna z nejlepších světových obchodních škol, je 1-rok, postgraduální program na plný úvazek ve 2 zemích pro ty, kteří usilují o úspěšnou kariéru v potravinách [+]

První Mistr v IFBM od ESCP Europe Business School

Mistr v IFBM na ESCP Europe , jedna z nejlepších světových obchodních škol, je 1-rok, postgraduální program na plný úvazek ve 2 zemích pro ty, kteří usilují o úspěšnou kariéru v potravinách

Vyučuje se v angličtině a probíhá v našich školách v Turíně a Paříži, což je ideální výchozí bod pro získání vynikajících výsledků v Itálii a Francii, které jsou hlavními oblastmi světa v srdci kultury a inovací v oblasti jídla a nápojů.

Program začíná každý rok v září. Spusťte aplikaci nyní!

Po vytvoření účtu si v sekci Přijímání vyberte nabídku "Master - Master of Sciences".... [-]


Magister V Oboru Viticulture A Enologie

Georgian Technical University
Campus forma Denní studium 2 let October 2018 Gruzie Tbilisi

Po absolvování tohoto programu, s získanými znalostmi a získanou kvalifikaci, bude člověk schopen pracovat v soukromém sektoru, vládních a nevládních organizacích, jako jsou vinařské společnosti, podniky na výrobu hroznů, šumivé víno a destilované nápoje, laboratoře, degustační komise, sdružení Pracující v oblasti vinařství a enologie, Ministerstvo zemědělství a přidružené agentury. [+]

Cíle programu K přípravě enologa v souladu s požadavky trhu práce, které budou konkurenceschopné, prakticky orientovaná a je připraven, aby splňovaly nejvyšší očekávání vinařského průmyslu. Získat studenty s požadovanými teoretickými znalostmi a praktickými dovednostmi. Představit studentům svět pěstování hroznů, výroby vína, ocenění vína a obchodování s vínem. Vyučovat současné techniky, poskytovat informace o moderních metodách, inovacech používaných při řízení vinic a vinařství. Vysvětlit význam specifických vinařských technik při vytváření vín s dobrou vůní a vůní. Poskytnout zkušenosti studentům, kteří rozvíjejí relevantní dovednosti v současných postupech pro sklizeň hroznů a zpracování hroznů na víno u komerčních vinic a / nebo vinařství. Seznámit studenty s běžnými analytickými dovednostmi, které se používají ve vinařské laboratoři. Popis programu ... [-]

Magisterský Titul V Oboru Zkušenosti Návrh Projektu Potraviny

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců January 2019 Itálie Řím

Kurz je zaměřen na vlak návrháři, kteří mají kritických dovedností pro projektování, aby bylo možné nezávisle řídit profesní a manažerské vztahy, rozvoj sklon k inovačním determinant při definování různé vize systémů, ve kterých působí. Být postava vzoru při kontinuálním vývojem, Food Designér musí získat znalosti, které mu pružnost jednat s různými konstrukčními polí, ale souvislý, ve kterém se uplatňují své návrhářské schopnosti dovolí, se zvláštním důrazem na zapojení uživatelů při definování cesty potřeb a očekávání. [+]

TENTO PROGRAM "VYUČOVANÝM v italštině

Kdo by se měl zúčastnit:

Kurz je určen pro ty, kteří jsou v držení titulu akademického studia prvním stupni trvající nejméně tři roky v oblastech souvisejících s architekturou, navrhnout, aby interiérového designu, vizuální komunikace, na potravinářské vědy či jiných příbuzných oborů řešeny v průběhu. Ověří schopnost vypořádat se samostatně obě spekulativních aktivit, které výkonný.

Kurz zahrnuje teoretickou a praktickou kurz, který zahrnuje studenty v praktickém výzkumu a designu. Master poskytuje simulace a konkrétních projektů ve spolupráci s agenturami a soukromými společnostmi, kde aplikovat teoretické principy, techniky, nástroje a metodologie získané v průběhu kurzu.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2019 Itálie Florence

[+]

Účastníci získají odborné znalosti v oblasti značky a řízení pro širokou škálu různých soutěží.

barcelona

[-]

Mezinárodní Mistři V Oboru Profesionální Vaření (diplom Ověřený Evropským Notářem)

ESNECA
Campus forma Kombinované 300 hodin Přihlašování započato Španělsko Španělsko Online

Tento kurz je určen podnikatelům, manažerům, podnikatelům, pracovníkům v oblasti pohostinství, cestovnímu ruchu a stravování a každému, kdo má v úmyslu získat potřebné technické znalosti, aby mohl pracovat jako profesionální kuchař. [+]

příjemci

Tento kurz je určen podnikatelům, manažerům, podnikatelům, pracovníkům v oblasti pohostinství, cestovnímu ruchu a stravování a každému, kdo má v úmyslu získat potřebné technické znalosti, aby mohl pracovat jako profesionální kuchař.

metoda

Režim Master je On-Line a Tutorizada

Po registraci, bude student obdrží přístupové kódy do 24 pracovních hodin.Náš tým učitelů a lektorů bude kontaktovat studenta do 48 hodin po zápisu do vedení studenta doprovázet ho na začátku a podél trati, a zodpoví všechny otázky, které mohou nastat.trvání

Kurz trvá 300 hodin.

částkaPůvodní částka: 1900 USDSkutečná částka: $ 475

* Množství vyjádřená v dolarech... [-]


Magistr V Současné Cukrárně A Sladké Kuchyni

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2018 Španělsko Castellón

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně. [+]

Z VÝROBY WORKSHOP DO SLADNÍ KUCHYNĚ

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně.

Představení učebního plánu zaměřeného na zvládnutí techniky haute cukrárny, sladké kuchyně a formulace. Znalost surovin, výrobních postupů a technik poskytne základ pro podporu tvořivosti a inovací.

Pětměsíční program s 530 hodinami externích praktik v nejlepších restauracích a pekárnách z našeho kuchařského týmu.

NAŠE TÝM, NAŠE BEST ZÁRUKA

Naučte se z prvotřídních odborníků, jako jsou Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis a José Montejano.... [-]


Magisterský Výživě A Kulinářské Umění

ABMS Open University Of Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Curych + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

3 předních univerzitách = 1 europské Všichni studenti budou mít kromě ABM diplom společný diplom s University of Dąbrowa Górnicza (WSB) a Tarase Ševčenka National University. 3 špičkové evropské univerzity = nejlepší Virtuální / Vzdálenost Program = 1 Top Evropský diplom ŠVÝCARSKO + EU + TOP žebříček 500

Advance své zkušenosti na ABM

Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM.

Pro profesionály

Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru.... [-]


MSc. / MBA V Luxusním řízení Značky, Jídlo

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2018 Francie Chambéry

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo [+]

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo

Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s vystavením se praktické stránce díky příspěvku aktivních profesionálů a návštěvám v terénu.

Poskytuje potřebné znalosti a odborné znalosti pro vstup do odvětví luxusních služeb prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých odvětvích.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Tento kurz lze přímo aplikovat na práci v luxusním pohostinství v různých službách, jako jsou operace, řízení značky, e-merchandising, kulinářský cestovní ruch, manažerská gastronomie... [-]


Magisterský Titul V Oboru Managementu Potravin A Vína (Roma) - Cesta V Italštině

Il Sole 24 ORE Business School
Campus forma Denní studium 11 měsíců October 2018 Itálie Řím

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů.

STRUKTURA

Master Food & Wine řízení na plný úvazek, omezený počet a povinná účast, má trvání 11 měsíců:

5 měsíců na plný úvazek školení v učebnách 6 měsíců stáž v zařízeních vín a potravinářském průmyslu PROGRAM

Učebna Program je rozdělen do následujících hlavních bodech:

Základy managementu: prvky ekonomie a řízení podniku Základní principy výživy a dietetiky Systém jídlo a víno a zemědělsko-potravinářský Ekonomika a potravinářský podnik Řízení Marketing, komunikaci a rozvoj podnikání v oblasti potravin a vína internacionalizace strategie. Zaměřit se na země Asie, Afriky, USA technických a manažerských dovedností doprava potravin a řízení rizik Zahájení start-up v potravinách a víno. ... [-]

Magistr V řízení Potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2018 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]


Master Course Na Italské Kulinářské Umění

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců June 2018 Itálie Turín

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou. [+]

Master Course v italské kuchyni a enologii

Devět týdnů teoretických a praktických lekcí a možnost praktického tréninku v nejlepších italských restauracích

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Mistr vyučuje regionální tradiční kuchyně a její moderní kreativní vývoj, základní techniky, odpovídající dekorace, umění prezentace a další základní pojmy zemědělsko-potravinářských výrobků, koření, aromatických bylin, potravinářských surovin, spolu s podrobným studiem vína a oleje.... [-]