Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Masters Titul V Oblasti Hotelového Managementu A Stravování - Plný úvazek

OSTELEA | Distancia
Online & Campus forma Denní studium 1 rok May 2018 Španělsko Madrid Barcelona + 1 více

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globální podnikatelské projekty v oblasti řízení pohostinství, ale z obchodního hlediska nezbytné, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizovaný a dynamická, nikoliv odstranit dopad nových technologií. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. El Master in Hospitality Management a restaurování, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto globalizovaném a dynamickém odvětví, nevyhýbá vliv nových technologií. Proč studovat Mistra: manažerských dovedností Série setkání s režiséry hotelů a cateringových společností a mezinárodních cestovního ruchu poradce. Vedení Zkušenost: Studenti rozvíjejí základní dovednosti pro efektivní správu projektů, „soft skills“. Případ Metoda: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšit jejich rozhodování - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Kromě toho tato metoda umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je tvořivost, analytické myšlení, ústní a písemné komunikace a interpersonální dovednosti. Některé z těchto případů pracoval v předchozích vydáních tohoto programu byli El Bulli a Ryanair. Zvláštní důraz na revenue management, učil přes obchodní hru. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví. Program pro rozvoj manažerských dovedností: Tourism Skills Development Program (TSDP). obytný Student bude schopen provést mezinárodní rezidenční turistické Saxion (Nizozemsko), nebo cross-cultural marketing na Kean University (NJ, USA) (za příplatek). Campus Campus: Možnost v rámci programu na druhé Ostelea areálu. Exchange Barcelona- Madrid (ubytování a cestovní není součástí dodávky). Pomoc obchodu Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z veletrhů na světě ‚s nejdůležitějším potravinářském sektoru; nebo IBTM (Barcelona),... [-]

Magisterský Titul V Oblasti Hotelového Managementu A Stravování (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus forma Denní studium April 2018 Španělsko Barcelona Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. Proč studovat Mistra: Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnova firem umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji... [-]

Gastronomii A Kulinářské Management - School Of Management V Pohostinství A Cestovním Ruchu

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus forma Denní studium March 2018 Peru Lima

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. o diferencovaném síťoviny a individuální výuku na bázi a za účasti domácích i zahraničních odborníků, tento program má multidisciplinární přístup, který zahrnuje různé oblasti studia spojeného s uměním vaření. To zahrnuje různé oblasti: od vědy, výzkumu a analýze naší kultury a historie se k použití a techniky, které dělají mezinárodní trendy. Pro UPC, je základní znalost každého prvku procesu, který integruje aktivitu vaření: výrobců, kuchaři, manažery a podnikatele. Pevně ​​věříme, že pouze přezkoumání podrobně každý článek v tomto řetězci dosáhnout kuchyň s reálných základech. Zveme vás k přečíst různé kariéry, které nabízí Fakulta managementu v pohostinství a cestovním ruchu na následujícím odkazu: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Magisterský Titul V Oboru Zkušenosti Návrh Projektu Potraviny

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců January 2018 Itálie Řím

Kurz je zaměřen na vlak návrháři, kteří mají kritických dovedností pro projektování, aby bylo možné nezávisle řídit profesní a manažerské vztahy, rozvoj sklon k inovačním determinant při definování různé vize systémů, ve kterých působí. Být postava vzoru při kontinuálním vývojem, Food Designér musí získat znalosti, které mu pružnost jednat s různými konstrukčními polí, ale souvislý, ve kterém se uplatňují své návrhářské schopnosti dovolí, se zvláštním důrazem na zapojení uživatelů při definování cesty potřeb a očekávání. [+]

TENTO PROGRAM "VYUČOVANÝM v italštině Kdo by se měl zúčastnit: Kurz je určen pro ty, kteří jsou v držení titulu akademického studia prvním stupni trvající nejméně tři roky v oblastech souvisejících s architekturou, navrhnout, aby interiérového designu, vizuální komunikace, na potravinářské vědy či jiných příbuzných oborů řešeny v průběhu. Ověří schopnost vypořádat se samostatně obě spekulativních aktivit, které výkonný. Kurz zahrnuje teoretickou a praktickou kurz, který zahrnuje studenty v praktickém výzkumu a designu. Master poskytuje simulace a konkrétních projektů ve spolupráci s agenturami a soukromými společnostmi, kde aplikovat teoretické principy, techniky, nástroje a metodologie získané v průběhu kurzu. Master Program je strukturována tak, aby odpovídaly potřebám trhu práce, příprava odborníků schopných navrhovat a implementovat inovace, aby splňovaly technologické a strategické výzvy v nadcházejících letech v rychle se měnícím odvětví. Jídlo je nejen primární potřeba, ale zkušenost smyslů. Zkušenosti, které musí být vidět ve všech jeho aspektech, od použití surovin až po vymezení struktury spotřeby. Neustálý rozvoj konkurenceschopnosti a strategické potřeby společnosti vyžadují schopnost komunikovat projektantovi, případně s odborníky z oblasti marketingu a technické oblasti s inženýry, s firemní image konzultantů a s " graficky kreativní přístroj s projektanty komunikace a kteří se podílejí na tvorbě míst. Master proto také poskytuje pro získání měkkých dovedností, vztahující se k analýze a interpretaci potřeb a chování spotřebitelů, koncepce scénářů týkajících se nových produktů, prezentace a komunikace projektu s důrazem na konkrétní hodnoty, které mohou určovat jejich úspěch. První teoretická část představí povinných předmětů hmoty a poté na adresu, a to prostřednictvím čtyř oblastí... [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2018 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference. Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků. Výuka hlavního programu patří, kromě třídy, semináře a přednášky s odborníky v zemědělsko-potravinářském odvětví a designu: podnikatelé, manažeři, novináři, potravinových kritiků, architektů, designérů a kuchařů. Studenti budou také navštívit firmám v oboru, pojem obchody (koncept prodejen), obchodní přehlídky a kulinářské akce. Po absolvování kurzu, za předpokladu 3 měsíční stáž ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. ENTRY Mistr je pro italské a zahraniční absolventy v oblasti přesné, lidské, vědecké a umělecké. Omezený počet míst. Přístup je přes výběrového procesu, který vyhodnocuje životopis kandidáta a portfolio, stejně jako rozhovor. DOBA Účast je povinná. Začátek v březnu 2016 s dokončením v březnu příštího roku. Jsou opatřeny 580 hodin třídy a stáž na tříměsíční stáž: celkem 1500 hodin, které zahrnují třídy, přednášky, projekty, návštěvy a školení.... [-]

Magistr V řízení Potravin A Nápojů

Rome Business School
Campus forma Denní studium 1 rok March 2018 Itálie Řím

Ředitel Římské obchodní školy v oblasti řízení potravin a nápojů nabízí všeobecné manažerské školení v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce a vytváří specializované odborníky schopné řešit problémy v potravinářském a nápojovém průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu. [+]

EARLY BIRD: 10% sleva, pokud jste zapsali před 11. prosincem!

Školení excelence, placené stáže, kariérní služby, mezinárodní sítí a mnoho dalších výhod pro vaše profesní a osobní rozvoj. Výukové vzorce pro každou poptávku. Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Řídicí kurz Římské obchodní školy pro potravinářský a nápojový management nabízí všeobecné manažerské školení v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce, které vytvářejí specializované odborníky schopné řešit problémy potravinového a nápojového průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu.

... [-]

Master V Gastronomii A Kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2018 Španělsko Castellón

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. TOTAL ponoření do KUCHYNĚ Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team. ŽÁK, hvězda Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků. NÁŠ TÝM ... naše nejlepší zárukou Učte se od těch nejlepších odborníků produktu a profesionály v oblastech, jako je kontrastní kulinářské řízení nebo R & D + I aplikuje na gastronomii. Znalosti a zkušenosti ve vašich službách. Zaměstnatelnost a podnikání Naše průkopnické metodika a přímý kontakt s nejlepšími profesionály vás připraví, aby se na výzvu reagovat na potřeby odvětví. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků. Proč studovat tento titul? 1.. Budete pochopit základy klasické kuchyně a studie důkladně produktu a jeho vlastnosti, aby plně využily. 2. Jste si osvojí nejmodernější technikou a rozvíjet svůj tvůrčí potenciál; budete moci nastavit jedinečný a originální kuchyně. 3. Objevíte kulinářské techniky z celého světa a naučit se integrovat úspěšně rozšiřuje nabídku své dovednosti. 4. Budete rozvíjet úplnější odborný profil tím, že studuje různé oblasti, jako jsou cukrovinky a pekárny. 5. Vymoženosti patří... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2018 Itálie Florence

[+]

Účastníci získají odborné znalosti v oblasti značky a řízení pro širokou škálu různých soutěží. barcelona [-]

Magistr Filozofie (studie Potravin)

Taylor’s University
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíců Přihlašování započato Malajsie Subang Jaya + 1 více

Master of Philosophy (Food Studies) si klade za cíl ženicha absolventy do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravinových studií. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Dual uznávání a certifikace Master of Philosophy (Food Studies) si klade za cíl ženicha absolventy do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravinových studií. K dosažení tohoto cíle, Taylorova University a University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní vzdělávací program, který zahrnuje výzkumné dovednosti, antropologie a sociologie potravinám, pochopení různých kultur, potraviny, potravinářské trendy a výhledu, sociálně-politických otázek na potravin zdravé výživy a veřejné zdraví a mnoho dalšího. program Advantage Jediný malajská univerzita s "předsedy studie potravinových: potravy, kultury a zdravotnictví" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Tvrdí, důraz ve studiích potravin, přispívá ke studijních programů a poskytuje poradenství pro studenty a členy fakulty. Francouzský sociálně-antropolog, Prof. Dr. Poulain má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti studií potravin a pohostinství vzdělání v akademické i mezinárodního života. Vydal řadu knih, knižní kapitolách a článcích, jakož i aktivně dodáno keynote a konferenční prezentace po celém světě na témata, jako jsou potraviny sociologie, potravin dědictví a praxe cestovního ruchu. Jediný program Potravinářské studie nabídnout globální program terénního výzkumu (GRP), který poskytuje příležitost k provedení práce v terénu v zahraničí. Studenti mají vzrušující možnost provádět výzkumné práce pro jejich práci v zahraničí, pokud je zaměřen na téma potravinové související specifické pro konkrétní zemi po dobu 3 - 6 měsíců. Vyberte si z mezinárodní sítě partnerských univerzit pro výzkum v zemích, jako je Francie, Španělsko, Itálie, Hongkongu a Japonsku. To bude studentům poskytovat komplexnější výzkumné praxe, jak na sebe vzájemně působí s odlišnou... [-]

Magistr V Mezinárodním Potravinářském řízení

ESCP Europe Business School
Campus forma Denní studium 1 rok September 2018 Itálie Turín Francie Paris Německo Berlin + 4 více

Tento program je jeden rok dvě země, na plný úvazek specializovaný master program určený pro postgraduální usilující o vynikající manažerské kariéry v potravinářském průmyslu v těch nejlepších mezinárodních společností [+]

Studium na Turín a Paříž areálech. Vědecký ředitel: Prof. Francesco Rattalino Cíle programu Tento program je jeden rok dvě země, na plný úvazek specializovaný master program určený pro postgraduální usilující o vynikající manažerské kariéry v potravinářském průmyslu v nejlepším mezinárodními společnostmi (např Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) as manažery, manažery a podnikatele. Kariérní možnosti Náš specializovaný Kariéra služba vám pomůže rozvinout svůj potenciál díky koučování a vytváření sítí s oběma společnostmi a absolventy. Zadání ESCP Europe vám dává šanci těžit z celosvětové sítě. Některé příklady toho, co vaše budoucí profesionální role by mohla být: Podnikatelské kariéry v rodinných podnicích nebo start-up Product Manager, Brand Manager, Export / Import manažer, Supply Chain Manager Communications Manager, Marketing Manager, Product and Business Developer, Area Manager v Potraviny a nápoje firem, jako je Ferrero, Lavazza, Barilla ... Osnovy Tento program nabízí perfektní kombinaci technických znalostí a praktických činností: více než 20 dní návštěv podniků jedna společnost poradenského projektu, ochutnávky, skupina funguje a navazování kontaktů s F & B manažerů, absolventů pracuje v oboru a odborníků. Některé z nejdůležitějších kurzů jsou uvedeny níže, ESCP Europe používá případová studie metodologie: Generální management v Potraviny a nápoje (F & B) průmysl Finanční účetnictví v F & B Cost & Performance Management v F & B Manažerská ekonomika: makro a mikro trendy v F & B Marketingových principů při F &... [-]

Magister V Oboru Viticulture A Enologie

Georgian Technical University
Campus forma Denní studium 2 let October 2018 Gruzie Tbilisi

Po absolvování tohoto programu, s získanými znalostmi a získanou kvalifikaci, bude člověk schopen pracovat v soukromém sektoru, vládních a nevládních organizacích, jako jsou vinařské společnosti, podniky na výrobu hroznů, šumivé víno a destilované nápoje, laboratoře, degustační komise, sdružení Pracující v oblasti vinařství a enologie, Ministerstvo zemědělství a přidružené agentury. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Cíle programu K přípravě enologa v souladu s požadavky trhu práce, které budou konkurenceschopné, prakticky orientovaná a je připraven, aby splňovaly nejvyšší očekávání vinařského průmyslu. Získat studenty s požadovanými teoretickými znalostmi a praktickými dovednostmi. Představit studentům svět pěstování hroznů, výroby vína, ocenění vína a obchodování s vínem. Vyučovat současné techniky, poskytovat informace o moderních metodách, inovacech používaných při řízení vinic a vinařství. Vysvětlit význam specifických vinařských technik při vytváření vín s dobrou vůní a vůní. Poskytnout zkušenosti studentům, kteří rozvíjejí relevantní dovednosti v současných postupech pro sklizeň hroznů a zpracování hroznů na víno u komerčních vinic a / nebo vinařství. Seznámit studenty s běžnými analytickými dovednostmi, které se používají ve vinařské laboratoři. Popis programu Program byl vyvinut podle systému ECTS, 1 kredit se rovná 27 hodinám, což znamená kontakt a nezávislé pracovní doby. Distribuce kreditů je v učebních osnovách. Délka trvání programu je 2 roky (4 semestry) a zahrnuje 120 kreditů (ECTS). Základní předměty - 75 kreditů, které jsou naplánovány takto: povinné předměty v oboru specializace 58 kreditů; Volitelný kredit 5; Praxe-12 kreditů a výzkumná složka - 45 kreditů. Praxe se uskuteční ve vinicích, školkách a v továrně na výrobu vína. První ročník výuky (dva semestry 21-21 týdnů) je naplánován následovně: dva týdny, zvláště v týdnech VII a XIV poskytly střednědobé zkoušky, tj. Trvání učení a střednědobé vyšetření je 17 týdnů. Během XVIII. A XXI. Týdne poskytly zkoušky (hlavní a doplňkové zkoušky). V prvním semestru daného roku se master učí 3 předměty... [-]

MSc / MBA V Oblasti řízení Luxusní Značky, Jídlo A Víno M2 října

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2018 Francie Chambéry

MBA / MSc v luxusním Brand Management, jídlo a víno M2 je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů. Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině [+]

MBA / MSc. V řízení Luxury Brand, jídlo a víno je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů. Všechny třídy jsou vyučovány v anglickém jazyce. Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s expozicí na praktickou stránku, díky přispění aktivních profesionálů a do terénu návštěvy. To poskytuje potřebné znalosti a zkušenosti pro vstup do luxusní servisní průmyslu prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých průmyslových segmentech. KARIÉRNÍ MOŽNOSTI Tento kurz může být přímo aplikovány na práci v luxusním pohostinství v různých služeb, jako jsou operace, Brand Management, E-merchandising, kulinářské cestovního ruchu, management gastronomie a víno, jídlo a nápoj, Event Management, prodeje nebo guest service. Požadavky na přijetí MSc: Máte zájem kandidát s BSC. HNS. Stupeň (4 roky studia na vysoké škole řádně vyplněných nebo 5 let pro čínské studenty) s úrovní anglického jazyka kompetence potřebné ke studiu v angličtině. MBA: zájem kandidát s BSC. Stupeň (3 roky studia na vysoké škole řádně vyplněných nebo 4 roky pro čínské studenty) a nejméně 2 roky praxe ve střední poloze řízení s úrovní anglického jazyka kompetence potřebné ke studiu v angličtině. IELTS: 6.5 -7.0 (S kapelou skóre ne méně než 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Odbornost: no předpokladem. Francouzský-as-a-cizojazyčné Výuka zahrnuty v programu. Podat žádost a potřebné dokumenty prostřednictvím e-mailu: akpallattu@inseec.com~~HEAD=dobj. V užším výběru kandidátů budou kontaktováni 1 týden po odeslání žádosti. Můžete také navštívit odkaz programu v... [-]

Magisterský Titul V Oboru Managementu Potravin A Vína (Roma) - Cesta V Italštině

Il Sole 24 ORE Business School
Campus forma Denní studium 11 měsíců October 2018 Itálie Řím

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů. [+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů. STRUKTURA Master Food & Wine řízení na plný úvazek, omezený počet a povinná účast, má trvání 11 měsíců: 5 měsíců na plný úvazek školení v učebnách 6 měsíců stáž v zařízeních vín a potravinářském průmyslu PROGRAM Učebna Program je rozdělen do následujících hlavních bodech: Základy managementu: prvky ekonomie a řízení podniku Základní principy výživy a dietetiky Systém jídlo a víno a zemědělsko-potravinářský Ekonomika a potravinářský podnik Řízení Marketing, komunikaci a rozvoj podnikání v oblasti potravin a vína internacionalizace strategie. Zaměřit se na země Asie, Afriky, USA technických a manažerských dovedností doprava potravin a řízení rizik Zahájení start-up v potravinách a víno. K dispozici bude řada projektových prací ve spolupráci se společností v tomto odvětví, a to jak pro vývoj nových produktů - s marketingovými manažery, obchodní manažery a produktových manažerů - a to jak v otázkách vývozu a internacionalizace. Některé firmy pracuje s Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila a Molinari. Během měsíců účastníků ve třídě také provádět prohlídky podniků a zařízení, potravin a vína průmyslu. Některé firmy navštívili v současných a minulých vydáních: Home of Chocolate Perugina, Relais Chateaux Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olej), Urbani Tartufi, Chuť Florencii. STAGE Mistr si klade za cíl vyškolit profesionální určena na pokrytí strategické role v rámci společnosti, které úspěšně působí v potravinářském a vinařských může... [-]

Magistr V řízení Potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2018 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training [+]

Master in Potraviny a nápoje management Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training

 

Kvalifikace Master diplom v oboru Potraviny a nápoje management z EUHT StPOL a Potraviny a nápoje management Specializace Diplom po dohodě s University of Girona: Inovace a nadace odborného vzdělávání.

 

Trvání Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsíců dělají cvičeních v tomto odvětví (60 ECTS).

 

výuka jazyků Třídy jsou obvykle uvedeny ve španělštině. Celkem 60 hodin čtení jsou uvedeny v angličtině hostujících pedagogů z prestižních univerzit v Evropě a ve Spojených státech. ... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2018 Itálie Itálie Online

[+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Pečivo Chléb-dělat výroba zmrzliny Víno Restaurace Potravinářské výrobky Správa potravin a nápojů HALAL Certificatioin - Vaření pro muslimy [-]