Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více Méně

45 Výsledky v Food and Beverage Studies

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Skupina Gasma a elBarri se setkají, aby představili formativní program plný kreativity a avantgardy. Unikátní mistr světa. Další sázka pro ty profesionály, kteří hledají ... [+]

Vlastnosti:Kvalifikace: magisterský titul UCH-CEUZaměřeno na: Magisterský program je určen pro studenty a odborníky v oboru, kteří chtějí v kvalifikačním kroku ve svém vzdělávání a kariéře.Doba trvání: 1. dubna 2019/31 července 2019 4 měsíce praxe v restauracích skupiny elBarri-Iglesias. Od pondělí do pátku od 9:00 do 18:00.Hodiny: 1 660 hodinKredity: 90 ECTSDodáno v: španělštiněOmezené místaCena: 12 500 EURpředstavení

Vítejte v gastronomickém " re-vývoji" .

Skupina Gasma a elBarri se setkají, aby představili formativní program plný kreativity a avantgardy . Unikátní mistr světa. Další sázka pro ty profesionály, kteří hledají další krok ve své profesi.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Duben 2020
Denní studium
4 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibil ... [+]

TENTO KURZ HELD V ITALSKÉM JAZYCE.

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání.

Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám.

Cíl - Master je určen absolventům bakalářského oboru architektura, design, vizuální komunikace, vědy o výživě a příbuzné obory.... [-]

Itálie Rome
Leden 2021
Denní studium
6 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrov ... [+]

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce.

Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.... [-]

Hongkong Kowloon
Září 2019
Denní studium
12 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School Master in Food and Beverage Management je ideálním akademickým kurzem pro profesionály, kteří hledají světovou třídu v těchto oborech, což vede k úsp ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Rome Business School Master in Food and Beverage Management je ideálním akademickým kurzem pro profesionály, kteří hledají světovou třídu v těchto oborech, což vede k úspěšné globální kariéře v oblasti potravin

Díky mezinárodní perspektivě Rome Business School nabízí tento program jedinečnou výuku a celosvětovou profesionální expozici, která umožňuje účastníkům studovat v jedné z nejlepších měst na světě nebo on-line. Kvalitní výukové a síťové služby programu přispívají k tomu, že jsou ideální pro každého, kdo chce vstoupit na vrchol ve světě potravinářského a nápojového průmyslu.... [-]

Itálie Rome Italy Online
Říjen 2019
Denní studium
1 rok
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Barcelona Culinary Hub

Hlavním cílem magisterského programu je vyškolit odborníky v oblasti komunikačních dovedností a technik schopných vytvářet, navrhovat a realizovat komunikační strategie p ... [+]

Školení: Mistr Název: Vlastní název Modalita: On-site / Full-time Centrum: Barcelona Výzva: říjen 2019 ETCS kredity: 60 ECTS Školní roky: 1 rok Odborné stáže: Praxe ve firmách a gastronomických institucích (180 hodin)

Hlavním cílem magisterského programu je vyškolit odborníky v oblasti komunikačních dovedností a technik schopných vytvářet, navrhovat a realizovat komunikační strategie pro gastronomické projekty, jakož i přenášet hodnoty a kulturu v kulinářských společnostech: od restaurací až po kulturní centra propagace.

Magisterské studium je rozvíjeno s mezinárodní strategickou vizí a rozsáhlým výcvikem ve specifickém a zároveň víceúčelovém směru, který se věnuje současným tendencím spojeným s gastronomií.... [-]

Španělsko Barcelona
Říjen 2019
Denní studium
1 rok
Kampus
Přečtěte si více v češtině
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo ... [+]

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo

Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s vystavením se praktické stránce díky příspěvku aktivních profesionálů a návštěvám v terénu.

Poskytuje potřebné znalosti a odborné znalosti pro vstup do odvětví luxusních služeb prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých odvětvích.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Tento kurz lze přímo aplikovat na práci v luxusním pohostinství v různých službách, jako jsou operace, řízení značky, e-merchandising, kulinářský cestovní ruch, manažerská gastronomie... [-]

Francie Chambéry
Říjen 2019
Denní studium
2 semestry
Kampus
Přečtěte si více v češtině
North-Caucasus Federal University

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v soula ... [+]

Popis:

Program je vyvíjen na základě evropské a ruské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti výroby ve spolupráci se zahraničními partnery. Disciplíny jsou vyvíjeny v souladu s předpisy Asociace hygienického inženýrství a designu (Hygiena Engineering and Design Group) s cílem vybudovat znalosti, praktické a výzkumné zkušenosti v oblasti navrhování technologických zařízení a procesů výroby potravin, které splňují požadavky hygienického designu a designu. zajištění kvality a bezpečnosti výrobků.

Cíl programu:

školení specialistů v oblasti návrhu, realizace, údržby a auditu technologických zařízení a výroby potravin, biologických produktů a léčiv pro zajištění dodržování globálních požadavků na hygienu a bezpečnost. Zaměřuje se také na školení výzkumných pracovníků v oblasti počítačového modelování a optimalizace procesů výroby potravin, navrhování a testování nových a / nebo zdokonalených zařízení a výrobních linek, aby se předešlo možnosti nečistot nebo kontaminace ve výrobních procesech.... [-]

Rusko Stavropol
Září 2019
Denní studium
2 let
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Taylor’s University

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's Univers ... [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrn... [-]
Malajsie Subang Jaya
Červenec 2019
Denní studium
Kombinované
18 - 30 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
CAST Alimenti

Tento magisterský kurz italské kuchyně a pečiva je velmi komplexní a specifický, je to 8 týdnů tréninkový program poskytující přibližně 300 tréninkových hodin; zcela prak ... [+]

Tento magisterský kurz italské kuchyně a pečiva je velmi komplexní a specifický, je to 8 týdnů tréninkový program poskytující přibližně 300 tréninkových hodin; zcela praktický a funkční, každý účastník se bude moci seznámit s celou řadou tajemství, která připravují typické italské kurzy, stejně jako s nejznámějšími italskými pečivami.

Náš kurz Silné stránkyMaster Profesoři certifikovaní CAST AlimentiIndividuální multiuse pracovní staniceVíceúčelové tréninkové laboratoře s nejmodernějším vybavenímJazyková asistence během kurzuAutentické italské ingredience se učí skutečné italské kuchyniAll inclusive: stravování, přestávky na kávu a ubytování v průběhu celého kurzuDidaktické exkurze do italské krajiny a produktůDoba trvání... [-]
Itálie Brescia
Září 2019
Denní studium
2 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University of Parma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle: ... [+]

Typ: Magisterský studijní program Doba trvání: 2 roky Třída: LM-33 - Třída druhého stupně ve strojírenství Kredity: 120 Přístup: Zdarma

Mistr vědy v strojírenství a potravinářském průmyslu je určen jako specifické cíle:

vytvoření postavy s pevnou přípravou v sektorech, které charakterizují návrh strojů pro potravinářský průmysl, návrh a řízení rostlin pro potravinářský průmysl a řízení procesů výroby potravin;doplňující důraz kladený na prohlubování obalů a jejich udržitelnost, simulační modely na podporu návrhu a řízení potravinářských závodů a souvisejících činností souvisejících s potravinářským sektorem.... [-]
Itálie Parma
Září 2019
Denní studium
2 let
Kampus
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation an ... [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]

Španělsko Barcelona
Září 2019
Denní studium
8 - 14 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turin Francie Paris
Září 2019
Denní studium
15 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference ... [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]

Itálie Milan
Únor 2020
Denní studium
12 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]
Španělsko Barcelona Madrid
Říjen 2019
Denní studium
Kombinované
7 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněný ... [+]

Master Course v italské kuchyni a enologii

Devět týdnů teoretických a praktických lekcí a možnost praktického tréninku v nejlepších italských restauracích

Mistrovský kurz italské kuchyně a enologové, který trvá 180 dní, je rozdělen do dvou částí: první, s 55-denní délkou, teoreticko-praktických lekcí v ústředí ICIF doplněných ICIF terénu; druhá spočívá v 120denní odborné stáži (volitelné, nezahrnuté do nákladů na předplatné) v restauracích vybraných školou.

Mistr vyučuje regionální tradiční kuchyně a její moderní kreativní vývoj, základní techniky, odpovídající dekorace, umění prezentace a další základní pojmy zemědělsko-potravinářských výrobků, koření, aromatických bylin, potravinářských surovin, spolu s podrobným studiem vína a oleje.... [-]

Itálie Turin
Červen 2019
Denní studium
6 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině