Filter
Magistr
Study type: Všechny Pace: Všechny

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více Méně
Other options within this field of study:

36 Results in Food and Beverage Studies

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibil ... [+]

TENTO KURZ HELD V ITALSKÉM JAZYCE.

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání.

Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám.

Cíl - Master je určen absolventům bakalářského oboru architektura, design, vizuální komunikace, vědy o výživě a příbuzné obory.... [-]

Itálie Rome
March 2019
Denní studium
6 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíje ... [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrující potravinářské víno a cestovní ruch do životního stylu nabídky.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]

Itálie Florence
February 2020
Denní studium
11 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Taylor’s University

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's Univers ... [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrn... [-]
Malajsie Subang Jaya
July 2019
Denní studium
Kombinované
18 - 30 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrov ... [+]

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce.

Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Denní studium
12 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinstv ... [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]
Španělsko Madrid
October 2019
Denní studium
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikat ... [+]

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]
Španělsko Barcelona Madrid
April 2019
Denní studium
Kombinované
7 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference ... [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]

Itálie Milan
March 2019
Denní studium
12 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo ... [+]

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo

Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s vystavením se praktické stránce díky příspěvku aktivních profesionálů a návštěvám v terénu.

Poskytuje potřebné znalosti a odborné znalosti pro vstup do odvětví luxusních služeb prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých odvětvích.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Tento kurz lze přímo aplikovat na práci v luxusním pohostinství v různých službách, jako jsou operace, řízení značky, e-merchandising, kulinářský cestovní ruch, manažerská gastronomie... [-]

Francie Chambéry
October 2019
Denní studium
2 semestry
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Rome Business School

Rome Business School je online mistr v potravinách ... [+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Rome Business School je online mistr v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují. To umožnilo hotelovým restauracím - které se po dlouhou dobu považovaly za druhou nabídku jídel a nápojů - aby se znovu dostaly do centra.... [-]

Itálie Rome Italy Online
March 2019
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation an ... [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]

Španělsko Barcelona
September 2019
Denní studium
8 - 14 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
ESCP Europe Business School

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F ... [+]

Cíle programu

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]

Itálie Turin Francie Paris
September 2019
Denní studium
15 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Ostelea Morocco

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytno ... [+]

představení

V globalizovaném kontextu a vyvíjí se, výkonného Master in Hospitality Management

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.

Heslem: Efektivní rozhodování a aktivní využívání nových technologií.

Výkonný magisterský program v Hospitality Management

cíle

Výkonný Master in Hospitality Management

Na konci své cesty, budete manažeři s dovedností, schopností a hodnot následujícím způsobem:

Znalost pohostinství a gastronomii: prostřednictvím mezinárodního pohledu a přístupu k „business“ business módu, získáte pevné znalostní základny v hotelnictví a gastronomii, a pokud jde o politiky, postupech, praxi a zkušenosti v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a volný čas.... [-]

Maroko Rabat
October 2019
Denní studium
1 rok
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Universidad Católica San Antonio de Murcia

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu r ... [+]

Přehled Modality: Online Start: listopad Doba trvání: 1 školní rok Kreditů: 60 Režie: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku.

„V posledních letech, cestovního ruchu se ukázalo být překvapivě silný a tvrdý a s velkou kapacitou s cílem přispět k hospodářskému oživení ekonomické aktivity, protože to vytváří tisíce milionů dolarů na vývozu a vytvořit miliony pracovních míst. To se stalo v městech po celém světě, ale zejména v Evropě, protože region se snaží upevnit její odchod z jedné z nejhorších hospodářských období ve své historii, „uvedl Taleb Rifai, generální tajemník WTO na straně Španělsko otevření globálního fóra cestovního ruchu v Madridu. ... [-]

Španělsko Spain Online
November 2019
Denní studium
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
University of Bologna

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. ... [+]

Potravinářský systém (FoodSys) je dvouletý program 2. cyklu, který se výhradně v anglickém jazyce vyznačuje interdisciplinárním přístupem a mezinárodní perspektivou. Program je založen na vztahu mezi různými oblastmi znalostí a situací v reálném životě, aby se rozvinuli proaktivní činitelé s rozhodovacími pravomocemi a manažery s pokročilými kvantitativními a analytickými dovednostmi, které jsou zásadní v organizacích souvisejících s agropotravinovými systémy. Konkrétní kompetence zahrnují poznatky o zemědělsko-potravinářském průmyslu, environmentální ekonomii, obchodní logistiky a řízení potravinového řetězce, řízení jakosti potravin, mezinárodní marketing potravin, ekonomiku a politiku v oblasti potravin a zemědělství, mezinárodní vztahy a řízení projektů.... [-]

Itálie Forli
September 2019
Denní studium
2 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou: Pokročilé školení, doplnění a inovace prvního cyklu; Rozvoj vědeckých, technologických a odborn ... [+]

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou:

Pokročilé vzdělávání, doplnění a inovace prvního cyklu;Rozvoj vědeckých, technologických a odborných dovedností excelence;Zlepšení intervenčních kapacit v odvětví vína;Schopnost plánovat, inovovat a vyhodnocovat nové techniky a procesy nebo zlepšovat používané postupy;Mechanismy pro kritickou analýzu založenou na kontextu vinařství;Pokrok ve vytváření a aktualizaci znalostí a dovedností.

Rozvrh

Většina kontaktních hodin se soustředila na pátek a sobotu (s výjimkou kurikulární volby a disertačních jednotek). Regulace magisterského kurzu (druhý cyklus) v enologii a vinařství zveřejněná formou oznámení č. 14407/2015, v Diário da República, 2. série, 9. prosince 2015.... [-]

Portugalsko Vila Real
October 2019
Denní studium
2 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině