Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Magistr Ve Stravovacích Podniků (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus forma Kombinované April 2018 Španělsko Madrid Barcelona

Master in Hospitality Management a Potraviny a nápoje management si klade za cíl vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství. [+]

Master of Business Administration Renovace

Master in Hospitality Management a Potraviny a nápoje management si klade za cíl vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství.

Proč studovat Mistra:

Vedení příjmy je vyučován přes obchodní hru. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr je vyučován v Madridu a Barceloně Networking: The Masters studenti mohou podílet na Afterwork cyklu, což je činnost, která je spojuje s podnikatelským světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Mohou také navštěvovat cyklus setkání s manažery hotelů a cateringových společností, a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Koučování cyklus: The Masters Studenti se mohou účastnit cyklus Ostelea koučování, kombinující skupinová sezení v různých oblastech, jako je například emoční koučování nebo rodinnou koučování. Účast na veletrzích: Studenti mistři mohou navštěvovat nejrůznější veletrhy jako potraviny nebo IBTM. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů a restauračních podniků. CÍLE ... [-]

Magistr V řízení Potravin A Nápojů

Rome Business School
Campus forma Denní studium 1 rok March 2018 Itálie Řím

Ředitel Římské obchodní školy v oblasti řízení potravin a nápojů nabízí všeobecné manažerské školení v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce a vytváří specializované odborníky schopné řešit problémy v potravinářském a nápojovém průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu. [+]

EARLY BIRD: 10% sleva, pokud jste zapsali před 11. prosincem!

Školení excelence, placené stáže, kariérní služby, mezinárodní sítí a mnoho dalších výhod pro vaše profesní a osobní rozvoj. Výukové vzorce pro každou poptávku. Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Řídicí kurz Římské obchodní školy pro potravinářský a nápojový management nabízí všeobecné manažerské školení v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce, které vytvářejí specializované odborníky schopné řešit problémy potravinového a nápojového průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu.

... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2018 Itálie Itálie Online

[+]

Magisterske studium Food and Beverage Studies - Magisterske. Pečivo Chléb-dělat výroba zmrzliny Víno Restaurace Potravinářské výrobky Správa potravin a nápojů HALAL Certificatioin - Vaření pro muslimy [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2018 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]


Výkonný Master In Hotelnictví

Ostelea Morocco
Campus forma Denní studium 1 rok October 2018 Maroko Rabat

Výkonný Magisterský program v managementu hotelu a restaurace management byl vyvinut ve spolupráci s provozními a institucionálních hráčů v tomto odvětví s cílem poskytnout odpověď na problémy vázané na vývoj a růst odvětví na jedné straně, a potřeby trhu práce na straně druhé. [+]

představení

V globalizovaném kontextu a vyvíjí se, výkonného Master in Hospitality Management

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.

Heslem: Efektivní rozhodování a aktivní využívání nových technologií.

Výkonný magisterský program v Hospitality Management

cíle

Výkonný Master in Hospitality Management

Na konci své cesty, budete manažeři s dovedností, schopností a hodnot následujícím způsobem:

Znalost pohostinství a gastronomii: prostřednictvím mezinárodního pohledu a přístupu k „business“ business módu, získáte pevné znalostní základny v hotelnictví a gastronomii, a pokud jde o politiky, postupech, praxi a zkušenosti v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a volný čas.... [-]


Magister V Oboru Viticulture A Enologie

Georgian Technical University
Campus forma Denní studium 2 let October 2018 Gruzie Tbilisi

Po absolvování tohoto programu, s získanými znalostmi a získanou kvalifikaci, bude člověk schopen pracovat v soukromém sektoru, vládních a nevládních organizacích, jako jsou vinařské společnosti, podniky na výrobu hroznů, šumivé víno a destilované nápoje, laboratoře, degustační komise, sdružení Pracující v oblasti vinařství a enologie, Ministerstvo zemědělství a přidružené agentury. [+]

Cíle programu K přípravě enologa v souladu s požadavky trhu práce, které budou konkurenceschopné, prakticky orientovaná a je připraven, aby splňovaly nejvyšší očekávání vinařského průmyslu. Získat studenty s požadovanými teoretickými znalostmi a praktickými dovednostmi. Představit studentům svět pěstování hroznů, výroby vína, ocenění vína a obchodování s vínem. Vyučovat současné techniky, poskytovat informace o moderních metodách, inovacech používaných při řízení vinic a vinařství. Vysvětlit význam specifických vinařských technik při vytváření vín s dobrou vůní a vůní. Poskytnout zkušenosti studentům, kteří rozvíjejí relevantní dovednosti v současných postupech pro sklizeň hroznů a zpracování hroznů na víno u komerčních vinic a / nebo vinařství. Seznámit studenty s běžnými analytickými dovednostmi, které se používají ve vinařské laboratoři. Popis programu ... [-]

Masters Titul V Oblasti Hotelového Managementu A Stravování - Plný úvazek

OSTELEA | Distancia
Online & Campus forma Denní studium 1 rok May 2018 Španělsko Madrid Barcelona + 1 více

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globální podnikatelské projekty v oblasti řízení pohostinství, ale z obchodního hlediska nezbytné, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizovaný a dynamická, nikoliv odstranit dopad nových technologií. [+]

El Master in Hospitality Management a restaurování, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto globalizovaném a dynamickém odvětví, nevyhýbá vliv nových technologií.

Proč studovat Mistra:

manažerských dovedností

Série setkání s režiséry hotelů a cateringových společností a mezinárodních cestovního ruchu poradce. Vedení Zkušenost: Studenti rozvíjejí základní dovednosti pro efektivní správu projektů, „soft skills“. Případ Metoda: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšit jejich rozhodování - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Kromě toho tato metoda umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je tvořivost, analytické myšlení, ústní a písemné komunikace a interpersonální dovednosti. Některé z těchto případů pracoval v předchozích vydáních tohoto programu byli El Bulli a Ryanair. Zvláštní důraz na revenue management, učil přes obchodní hru. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví. Program pro rozvoj manažerských dovedností: Tourism Skills Development Program (TSDP). ... [-]

Magistr V řízení Potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2018 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]


Gastronomii A Kulinářské Management - School Of Management V Pohostinství A Cestovním Ruchu

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus forma Denní studium March 2018 Peru Lima

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. [+]

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. o diferencovaném síťoviny a individuální výuku na bázi a za účasti domácích i zahraničních odborníků, tento program má multidisciplinární přístup, který zahrnuje různé oblasti studia spojeného s uměním vaření. To zahrnuje různé oblasti: od vědy, výzkumu a analýze naší kultury a historie se k použití a techniky, které dělají mezinárodní trendy. ... [-]


Magisterský Titul V Oboru Zkušenosti Návrh Projektu Potraviny

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců January 2019 Itálie Řím

Kurz je zaměřen na vlak návrháři, kteří mají kritických dovedností pro projektování, aby bylo možné nezávisle řídit profesní a manažerské vztahy, rozvoj sklon k inovačním determinant při definování různé vize systémů, ve kterých působí. Být postava vzoru při kontinuálním vývojem, Food Designér musí získat znalosti, které mu pružnost jednat s různými konstrukčními polí, ale souvislý, ve kterém se uplatňují své návrhářské schopnosti dovolí, se zvláštním důrazem na zapojení uživatelů při definování cesty potřeb a očekávání. [+]

TENTO PROGRAM "VYUČOVANÝM v italštině

Kdo by se měl zúčastnit:

Kurz je určen pro ty, kteří jsou v držení titulu akademického studia prvním stupni trvající nejméně tři roky v oblastech souvisejících s architekturou, navrhnout, aby interiérového designu, vizuální komunikace, na potravinářské vědy či jiných příbuzných oborů řešeny v průběhu. Ověří schopnost vypořádat se samostatně obě spekulativních aktivit, které výkonný.

Kurz zahrnuje teoretickou a praktickou kurz, který zahrnuje studenty v praktickém výzkumu a designu. Master poskytuje simulace a konkrétních projektů ve spolupráci s agenturami a soukromými společnostmi, kde aplikovat teoretické principy, techniky, nástroje a metodologie získané v průběhu kurzu.... [-]


Master V Gastronomii A Kulinářské řízení

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 5 měsíců September 2018 Španělsko Castellón

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství. [+]

TOTAL ponoření do KUCHYNĚ

Tento mistr nabízí kompletní ponoření do kuchyně ze dne na provést kvalitativní skok ve své kariéře. Jsem schopen vytvořit kreativní a ziskový tvrzení, a to nejen v kuchyni, ale také v cukrářství a pekařství.

Program je 5 měsíců a je doplněna 530 hodin stáží, mimo jiné, v nejlepších restauracích v naší Culinary Team.

ŽÁK, hvězda

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2018 Itálie Florence

[+]

Účastníci získají odborné znalosti v oblasti značky a řízení pro širokou škálu různých soutěží.

barcelona

[-]

MSc / MBA V Oblasti řízení Luxusní Značky, Jídlo A Víno M2 října

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2018 Francie Chambéry

MBA / MSc v luxusním Brand Management, jídlo a víno M2 je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů. Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině [+]

MBA / MSc. V řízení Luxury Brand, jídlo a víno je tři období, hřiště s 350 hodin face-to-face příprava, která je v hodnotě 60 ECTS nebo 26 US kreditů.

Všechny třídy jsou vyučovány v anglickém jazyce.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s expozicí na praktickou stránku, díky přispění aktivních profesionálů a do terénu návštěvy.

To poskytuje potřebné znalosti a zkušenosti pro vstup do luxusní servisní průmyslu prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých průmyslových segmentech.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI ... [-]

Magisterský Titul V Oboru Managementu Potravin A Vína (Roma) - Cesta V Italštině

Il Sole 24 ORE Business School
Campus forma Denní studium 11 měsíců October 2018 Itálie Řím

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore si klade za cíl vychovávat nové technické pracovní profily a jídlo a víno manažerům důkladné pochopení a potravinářská procesů.

STRUKTURA

Master Food & Wine řízení na plný úvazek, omezený počet a povinná účast, má trvání 11 měsíců:

5 měsíců na plný úvazek školení v učebnách 6 měsíců stáž v zařízeních vín a potravinářském průmyslu PROGRAM

Učebna Program je rozdělen do následujících hlavních bodech:

Základy managementu: prvky ekonomie a řízení podniku Základní principy výživy a dietetiky Systém jídlo a víno a zemědělsko-potravinářský Ekonomika a potravinářský podnik Řízení Marketing, komunikaci a rozvoj podnikání v oblasti potravin a vína internacionalizace strategie. Zaměřit se na země Asie, Afriky, USA technických a manažerských dovedností doprava potravin a řízení rizik Zahájení start-up v potravinách a víno. ... [-]

All Inclusive Master Program V Italské Kuchyni

Manuelina Culinary
Campus forma Denní studium 5 týdnů April 2018 Itálie Brescia

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách, které jsou potřebné k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. [+]

přehled programu

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách, které jsou potřebné k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. Tento program kombinuje demonstrační i praktické metody, které ukazují současnou a tradiční regionální italskou kuchyni a soustředí se na základní principy kontrastní chuti, barvy, techniky a nutriční hodnoty v kuchyni a co je důležitější, dává všem účastníkům možnost vidět a ochutnat , a schopnost rozvíjet a vyvíjet vlastní individuální techniku. Tento program pokrývá všechny aspekty italské kuchyně, včetně těstovin a risotto, pečiva a dezertů, gelato, vytvrzené a konzervované výrobky a italské hlavní kurzy s hloubkovou analýzou pokročilých technik, chemie a vědy za každou složkou.... [-]