Magisterské studium Food and Beverage Studies - Magisterské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Magisterské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete magisterské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Po dokončení svého bakalářský titul, můžete buď začít svou kariéru, nebo se rozhodnete pokračovat ve studiu vydělávat magisterský titul. Druhá volba umožňuje připravit se na pokročilejší kariéru a skočit dále dopředu, než když jste začali okamžitě pracovat.

Co je to mistr potravinářský a nápojový studií? Toto pole je zaměřen na přípravu a obsluhu jídla. Studenti se kurzy, které je připraví k pochopení operace v restauraci nebo stravovacích zařízení a vstoupit do vedoucí postavení v takovém zařízení. Kurzy se mohou zaměřit také na straně politiky potravin a nápojů studiích případě, že student je větší zájem stát se pracovník bezpečnosti potravin a krmiv nebo inspektor. Program potravin a nápojů studie typicky nezahrnuje kulinářské umění.

Vydělávat Master potravinářský a nápojový studií prospívá studentů tím, že jim pomáhá rozvíjet manažerské a komunikační dovednosti potřebné k tomu, aby se daří.Držení pokročilého stupně může také umožní absolventům získat vyšší plat, jakmile se dostanou jejich kariéry.

Existuje mnoho proměnných, které ovlivňují náklady na vydělávat Master potravinářský a nápojový studií. Před nástupem do pochopit, co školné bude a jaké další poplatky budete zodpovědný za nutné zkoumat specifický program a školu.

Kariéry k dispozici potravin a nápojů studie absolventů jsou četné. V podstatě, oni jsou schopni zadat libovolný administrativní postavení na stravovací služby nebo potraviny pohostinství polí. Patří mezi operátory, restaurace nebo stravování manažery, specialisty zásob, a asistent manažerů. Je také možné pracovat v hygieně a bezpečnosti tím, že se sanace specialisty nebo zdravotní inspektor.

Udělejte další krok směrem k vaší kariéry zapsat do programu potravinové a nápojové studie.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Master v oboru designu potravinářských projektů

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus forma Denní studium 6 měsíců March 2019 Itálie Rome

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání. Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám. [+]

TENTO KURZ HELD V ITALSKÉM JAZYCE.

Projekt Master in Food Design nabízí zkušené konstruktéry, kteří nesou kritické dovednosti a vyvíjejí neustálé inovace. Potravinářští designéři získají potřebnou flexibilitu při řešení různých oblastí - kde mohou aplikovat své návrhové schopnosti - věnovat zvláštní pozornost účasti uživatelů na definování potřeb a očekávání.

Profesní příležitosti - absolventi mohou začít cestou ve všech oblastech spojených s výrobou, komunikací a uskutečňováním potravin. Díky získaným kritickým dovednostem mohou čelit manažerským a kulturním aktivitám.

Cíl - Master je určen absolventům bakalářského oboru architektura, design, vizuální komunikace, vědy o výživě a příbuzné obory.... [-]


Magistr v potravinách

Rome Business School
Online forma Kombinované 1 rok Přihlašování započato Itálie Rome

Rome Business School

[+]

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Vyškolení excelence placených stáží, kariérových služeb, mezinárodních sítí a mnoha dalších výhod z vašeho profesionálního a osobního rozvoje. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Ředitelství Rome Business School potravinářský a nápojový management nabízí všeobecné školení v oblasti managementu v kombinaci s kompetencemi zaměřenými na produkční řetězce a vytváří specializované odborníky schopné řešit problémy v potravinářském a nápojovém průmyslu v mezinárodním a multikulturním kontextu.

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.... [-]


Master in Design a řízení značky: Potraviny, víno a cestovní ruch

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus forma Denní studium 11 měsíců February 2019 Itálie Florence

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrující potravinářské víno a cestovní ruch do životního stylu nabídky. Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii. Katalánsko a Toskánsko postavily své strategie brandingu na teritoriální hodnotu jako klíč pro globální rozlišovací způsobilost. Díky tomuto magisterskému studiu mají studenti možnost experimentovat s různými metodami řízení značky a projektů, které úspěšně používají dvě z nejdůležitějších turistických destinací v Evropě. [+]

TENTO KURZ V HODNOCENÍ V ANGLICKÉM JAZYCE.

Co znamená vytvářet a řídit značku v potravinářském průmyslu? Jak uvádět na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak integrovat cestovní ruch do všech?

Od brandingových technik až po design služeb je cílem magisterského kursu Design a řízení značky: potraviny, víno a turismus pomáhat studentům a mladým odborníkům rozvíjet své dovednosti jako budoucí manažery horeca průmyslu, integrující potravinářské víno a cestovní ruch do životního stylu nabídky.

Kurz, který se koná ve Florencii a Barceloně, poskytuje průřezové dovednosti v oblasti designu služeb aplikované na pohostinství a cestovní ruch, se zvláštním zaměřením na potraviny v Barceloně a vertikálním průzkumem odvětví vína ve Florencii.... [-]


Magisterský titul v oblasti hotelového managementu a stravování (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campus forma Denní studium October 2019 Španělsko Barcelona Madrid

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií. [+]

Mistr V Pohostinství řízení a obnovy

Master in Hospitality Management a obnovy, jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství, ale z nezbytné obchodního hlediska, aby byly účinné při rozhodování v tomto odvětví globalizované a dynamický, a nevyhýbá dopadu nových technologií.

Proč studovat Mistra:

Revenue Management, který se vyučuje prostřednictvím Business Game. Této konkrétní oblasti hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vize. Tento mistr může být přijata v Madridu či Barceloně integrovaných postupů: Teoretická složka aplikovaných předmětů vyvinutých ve třídě, ale realizace je společným obchodní praxe. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů, stravovacích zařízení a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Ostelea je členem španělské Asociace ředitelů a vedoucích pracovníků Hotel (AEDH). Metoda Případ: Metoda pouzdro umožňuje nejlepší studentský systematicky svou rozhodovací proces tím, že diskuse o skutečných případů turistických podniků. Některé z případů, které pracují, jsou: El Bulli a Ryanair. Účast na veletrzích: Studenti navštěvují veletrhy, jako je Alimentaria (Barcelona), považován za jeden z nejvýznamnějších veletrhů potravinářském odvětví na světě; nebo IBTM (Barcelona), jeden z vůdců v obchodní oblasti cestovního ruchu. CÍLE ... [-]

Master of Science (MSc) v mezinárodním managementu vína

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus forma Denní studium 12 měsíců September 2019 Hongkong Kowloon

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce. Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě. [+]

Klíčový hráč v živé mezinárodní vinařské scéně, Hongkong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo se snaží být součástí této dynamické oblasti růstu. V kombinaci s obrovským nárůstem trhu s vínem v pevninské Číně se stále zvyšuje potřeba profesionálů v oblasti vína s pokročilým, specializovaným vzděláváním a vzděláváním s celosvětovou perspektivou. MSc v programu mezinárodní management vína byl navržen tak, aby vyhovoval této poptávce.

Tento mimořádný program rozvíjí vedoucí představitele, pedagogy a výzkumné pracovníky v průmyslu a podnítí jim hluboké porozumění nejnovějším trendům ve vinařství, demystifikaci jejich složitosti a jejich umisťování do silné pozice, aby vedly průmysl do budoucnosti. Studenti mají také příležitost dozvědět se více o čínských konzumentech vína v Číně a získat náhled na některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativních trhů s vínem na světě.... [-]


Oficiální magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus forma Denní studium Kombinované 7 měsíců April 2019 Španělsko Barcelona Madrid + 2 více

Mistr v řízení a restaurování hotelů, jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií. [+]

Mistr v řízení a restaurování hotelů , jehož cílem je vyškolení odborníků a manažerů, aby vedly globální obchodní projekty v oblasti řízení pohostinství, i když z podnikatelského hlediska potřebné pro efektivní rozhodování v tomto sektoru tak globalizované a dynamické a nevyhýbali se vlivu nových technologií.

Proč studovat Master

manažerských dovedností

Cyklus setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty cestovního ruchu.Management zkušenosti: Student rozvíjí základní dovednosti pro efektivní řízení projektů, Soft Skills.Případová metoda: Případová metoda umožňuje studentovi systematicky zdokonalovat svůj rozhodovací proces prostřednictvím diskuse o skutečných případech podnikání v oblasti cestovního ruchu. Navíc tato metodika umožňuje rozvíjet další dovednosti, jako je kreativita, analytické myšlení, ústní a písemné komunikační dovednosti a interpersonální dovednosti. Některé z případů, které pracovaly v předchozích výzvách tohoto programu, byly El Bulli a Ryanair.Zvláštní důraz na správu příjmů, který je poskytován prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.měsíční konference s řediteli jednotlivých útvarů či generálních ředitelů společností zastupujících odvětví.Program pro rozvoj manažerských dovedností : Program rozvoje dovedností v oblasti cestovního ruchu (TSDP).... [-]

Magistr filozofie (studium potravin)

Taylor’s University
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 30 měsíců July 2019 Malajsie Subang Jaya + 1 více

Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších. [+]

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru. Podle Cushmana Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.Taylorova studie o potravinových studiíchJediná malajská univerzita s "Katedrou studií o potravinách: potraviny, kultury a zdraví" - prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Důraz je kladen na studium potravin, přispívá k akademickým programům a poskytuje poradenství studentům a členům fakulty. Francouzský socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain, má dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti výživy a vzdělávání v oblasti pohostinství v akademickém i mezinárodním životě. Publikoval řadu knih, kapitol a článků v knihách a také aktivně prezentoval prezentaci klíče a konference po celém světě o tématech jako je sociologie potravin, dědictví v oblasti výživy a praktiky cestovního ruchu.Jediný program studií o potravinách, který nabídne program Global Field Research Program (GRP), který poskytuje příležitost k provádění terénní práce v zahraničí. Studenti mají vzrušující příležitost provést výzkumné práce pro své diplomové práce v zahraničí, pokud se zaměřují na téma potravy specifické pro... [-]

Magistr v designu potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2019 Itálie Milan

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference.

Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků.... [-]


MSc. / MBA v luxusním řízení značky, jídlo

INSEEC Chambéry campus
Campus forma Denní studium 2 semestry October 2019 Francie Chambéry

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo [+]

MBA / MSc. v luxusní značkové řízení, jídlo

Všechny třídy jsou vyučovány v angličtině.

Program nabízí multidisciplinární přístup: solidní obchodní, strategické, marketingové a komunikační znalosti v kombinaci s vystavením se praktické stránce díky příspěvku aktivních profesionálů a návštěvám v terénu.

Poskytuje potřebné znalosti a odborné znalosti pro vstup do odvětví luxusních služeb prostřednictvím kombinace akademických pilířů a praktických kurzů v různých odvětvích.

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Tento kurz lze přímo aplikovat na práci v luxusním pohostinství v různých službách, jako jsou operace, řízení značky, e-merchandising, kulinářský cestovní ruch, manažerská gastronomie... [-]


Master v mezinárodních potravinách

ESCP Europe Business School
Campus forma Denní studium 15 měsíců September 2019 Itálie Turin Francie Paris + 2 více

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F [+]

Cíle programu

Program je otevřen každému, kdo se zajímá o F

Po dokončení programu budou v nadnárodní společnosti nebo v malých a středních podnicích, v začínajícím nebo konsolidovaném podnikání v Evropě nebo po celém světě otevřeny více scénářů.

Inovativní a funkční

Tento MSc vám nabízí všechny prvky vysokoškolského magisterského programu s inovativním přístupem, který nabízí zkušenosti z první ruky s více než 20denními návštěvami firem, setkání s vrcholovými manažery z oblasti potravin

Hovorníci z známých mezinárodních společností pro potraviny a nápoje vám poskytnou tipy a triky na to, jak úspěšně vyvíjet nové produkty a nápady a jak zlepšit svou osobní síť.... [-]


Magistr v řízení potravinářském

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2019 Španělsko Barcelona

Master in Potraviny a nápoje řízení podle EUHT StPOL a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje management v dohodě s University of Gerona založení: Innovation and Training [+]

Základní údaje

Vedle svého 60-letého ECTS pohostinství-business-orientovaný akademický program, nabízí unikátní Profesionální indukční modul, kde studenti tráví 4 týdny v praktickém programu v hotelu školy.

S naším školením zapojujeme studenty do osobního, technického i profesního řešení problémů. Připravujeme je na dynamické vedení, které budou muset vykonávat jako manažeři firem.

S námi se učí přijímat rozhodnutí nezávisle, objektivně a systematicky. To se projeví v konečných společenských a hospodářských výsledcích každého roku ve společnosti, ve které pracují.

Náš vzdělávací program zahrnuje hostující přednášky od renomovaných mezinárodních hotelových manažerů z významných hotelových řetězců, které umožňují našim studentům seznámit se s nejnovějšími trendy v pohostinnosti.... [-]


Magisterský titul v oboru managementu hotelnictví a společného stravování - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online forma Denní studium Kombinované 1 rok November 2019 Španělsko Spain Online + 1 více

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku. [+]

Přehled Modality: Online Start: listopad Doba trvání: 1 školní rok Kreditů: 60 Režie: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Podle posledního vydání UNWTO World Tourism Barometer, v roce 2014, počet zahraničních turistů činila 1138 milionů EUR, což představuje nárůst o 4,7% oproti předchozímu roku.

„V posledních letech, cestovního ruchu se ukázalo být překvapivě silný a tvrdý a s velkou kapacitou s cílem přispět k hospodářskému oživení ekonomické aktivity, protože to vytváří tisíce milionů dolarů na vývozu a vytvořit miliony pracovních míst. To se stalo v městech po celém světě, ale zejména v Evropě, protože region se snaží upevnit její odchod z jedné z nejhorších hospodářských období ve své historii, „uvedl Taleb Rifai, generální tajemník WTO na straně Španělsko otevření globálního fóra cestovního ruchu v Madridu. ... [-]


Magisterský studijní program v oboru enologie a vinohradnictví

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus forma Denní studium 2 let October 2019 Portugalsko Vila Real

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou: Pokročilé školení, doplnění a inovace prvního cyklu; Rozvoj vědeckých, technologických a odborných dovedností excelence; Zlepšení intervenčních kapacit v odvětví vína; Schopnost plánovat, inovovat a vyhodnocovat nové techniky a procesy nebo zlepšovat používané postupy; Mechanismy pro kritickou analýzu založenou na kontextu vinařství; Pokrok ve vytváření a aktualizaci znalostí a dovedností. [+]

Hlavní cíle magisterského studijního oboru enologie a vinohradnictví jsou:

Pokročilé vzdělávání, doplnění a inovace prvního cyklu;Rozvoj vědeckých, technologických a odborných dovedností excelence;Zlepšení intervenčních kapacit v odvětví vína;Schopnost plánovat, inovovat a vyhodnocovat nové techniky a procesy nebo zlepšovat používané postupy;Mechanismy pro kritickou analýzu založenou na kontextu vinařství;Pokrok ve vytváření a aktualizaci znalostí a dovedností.

Rozvrh

Většina kontaktních hodin se soustředila na pátek a sobotu (s výjimkou kurikulární volby a disertačních jednotek). Regulace magisterského kurzu (druhý cyklus) v enologii a vinařství zveřejněná formou oznámení č. 14407/2015, v Diário da República, 2. série, 9. prosince 2015.... [-]


Magisterský výživě a kulinářské umění

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Zürich + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

3 předních univerzitách = 1 europské Všichni studenti budou mít kromě ABM diplom společný diplom s University of Dąbrowa Górnicza (WSB) a Tarase Ševčenka National University. 3 špičkové evropské univerzity = nejlepší Virtuální / Vzdálenost Program = 1 Top Evropský diplom ŠVÝCARSKO + EU + TOP žebříček 500

Advance své zkušenosti na ABM

Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM.

Pro profesionály

Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru.... [-]


Mezinárodní mistři v oboru profesionální vaření (diplom ověřený evropským notářem)

ESNECA
Campus forma Kombinované 300 hodin Přihlašování započato Španělsko Spain Online

Tento kurz je určen podnikatelům, manažerům, podnikatelům, pracovníkům v oblasti pohostinství, cestovnímu ruchu a stravování a každému, kdo má v úmyslu získat potřebné technické znalosti, aby mohl pracovat jako profesionální kuchař. [+]

příjemci

Tento kurz je určen podnikatelům, manažerům, podnikatelům, pracovníkům v oblasti pohostinství, cestovnímu ruchu a stravování a každému, kdo má v úmyslu získat potřebné technické znalosti, aby mohl pracovat jako profesionální kuchař.

metoda

Režim Master je On-Line a Tutorizada

Po registraci, bude student obdrží přístupové kódy do 24 pracovních hodin.Náš tým učitelů a lektorů bude kontaktovat studenta do 48 hodin po zápisu do vedení studenta doprovázet ho na začátku a podél trati, a zodpoví všechny otázky, které mohou nastat.trvání

Kurz trvá 300 hodin.

částkaPůvodní částka: 1900 USDSkutečná částka: $ 475

* Množství vyjádřená v dolarech... [-]