Keystone logo

74 Magistr Programy v Mezinárodní ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Ekonomika
  • Ekonomie
  • Mezinárodní ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (74)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Mezinárodní ekonomie

    S pokroky v informačních a dopravních technologií v průběhu posledních několika desetiletí, zboží a služeb na cestách přes hranice rychleji a efektivněji, než kdy předtím. Je stále obtížnější předvídat změny na trhy způsobených touto činností. To je důvod, proč jsou zapotřebí vysoce vyvinuté analytické schopnosti těch, kteří s Master in International Economics ve vládě a průmyslu.

    Co je Master in International Economics? Jedná se o pokročilý stupeň, který zvyšuje pochopení ekonomické aktivity zejména ve vztahu k mezinárodnímu obchodu. Dále rozvíjí teoretické znalosti mikro a makroekonomie nalézt řešení problémů spojených s pohybem zboží přes geografické a politické hranice. Témata studia zahrnují obchodní politiky, daňové a měnových kurzů. Některé programy také v kurzu týkající se hospodářského rozvoje a obchodu vliv má na rozvíjejících se ekonomik.

    Absolventi jsou vybaveni analytické dovednosti a schopnosti vyhodnotit podmínky na trhu a činí politická doporučení. Tito studenti mají víc než jen pokročilejší schopnosti kritického myšlení. Oni jsou také vyzbrojeni teoretické a historické znalosti mezinárodních otázek obchodu. Jsou schopni poskytnout komplexní analýzu problémů. Studenti se naučí používat softwarové nástroje pro sběr a vyhodnocení sady dat. Mnoho programů také zlepšení komunikačních dovedností prostřednictvím pokročilých psaní a prezentační projekty.

    Náklady na Master in International Economics liší. Studenti by měli kontaktovat přijímací oddělení jejich zvolené instituce Podrobné informace týkající se poplatků a školného.

    Absolventi často najít zaměstnání ve vládě či v komerční sféře. Výzkumné pozice a analytik pracovních míst jsou společné. Mezinárodní společnosti cení dovednosti a schopnosti těchto absolventů, a to je možné najít práci v zahraničí.Vlády potřebují tyto studenty hodnotit účinky cel, kvót a obchodních dohod. Mnohé z těchto programů připravit studenty k hledání vyššího vzdělání, a některé z nich mohou nakonec najít práci jako profesoři na vysoké škole univerzitách.

    Je důležité, kdo výzkum možnosti co nejdříve. Zatímco mnozí mohou dát přednost, aby se zúčastnili tradiční styl univerzitu, on-line v kurzu je také k dispozici pro ty, kteří s plánováním a zeměpisné potíže. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.