212 Magistr Programy v Digitální marketing 2024

Magistr Programy v Digitální marketing 2024Filter
    • Barcelona, Španělsko

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský v e-Tourism & Revenue Management poskytuje znalosti v oblasti digitálních nástrojů a sociálních sítí, které umožňují otevřít širokou škálu marketingových aktivit a prodeje. Také specializované odborné přípravy, která optimalizuje zdroje a výnosy ve vysoce konkurenčním odvětví.

    • Aurora, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online Master of Science v digitálním marketingu z Aurora University vám poskytuje široké znalosti o komunikaci značky od založení až po realizaci, takže můžete dosáhnout úspěšného vyprávění prostřednictvím designu.Mezi klíčová témata patří marketingový management, analytika, mediální strategie, tvorba obsahu a další.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Ať už si vyberete jakýkoli kanál, digitální marketing pokrývá vše, co potřebujete vědět, abyste získali své cílové publikum. S tímto magisterským titulem 120 ECTS si rozšíříte své dovednosti a prozkoumáte hlavní marketingové pilíře založené na výsledcích, jako je výkonnostní marketing a digitální analytika. Rozvíjejte své technické dovednosti, ale také kreativní myšlení, agilní pracovní metody a další nástroje, které vám pomohou vybudovat vícekanálový, holistický přístup k online marketingu. Vylepšete svou sadu marketingových nástrojů specializací na oblasti, které odpovídají vaší vášni, prostřednictvím volitelných kurzů.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    5 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Španělština

    Jediný magistr v digitálním marketingu zaměřený na DATA

    • Online Spain

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Digitální marketing je ústředním bodem globální strategie společnosti, která potřebuje změnit způsob přístupu k trhům a klientům. Digitální prostředí nabízí nové a výkonné kanály pro komunikaci s potenciálními zákazníky a společnosti vyžadují dobře strukturovaný plán digitálního marketingu, aby porozuměly a předpovídaly chování spotřebitelů. Master in Web Marketing, Branding a Merchandising je komplexní online program, který poskytuje široký přehled o prostředí digitálního marketingu a využití digitálních technologií k analýze komplexních dat, studiu trhu a navazování efektivních vztahů se zákazníky prostřednictvím brandingu a online marketingové politiky. Po teoretické části se studenti zapojí do různých praktických činností a úkolů, které jim umožní pochopit, jak používat digitální obsah a marketingové strategie podle cílů společnosti.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    10 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Nastal čas pro digitální marketing, potřebujeme dynamické, proaktivní profesionály s velkou schopností adaptace, a proto vás magistr v digitálním marketingu a elektronickém obchodu na EAE Business School Madrid na EAE Business School Madrid připraví na zápas. nové příležitosti, které nám digitální svět ukazuje, prostřednictvím technik a nástrojů, které vám umožní spojit se se zájmy dnešního spotřebitele.

    • Salford, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    V tom, jak komunikujeme, chováme se a podnikáme; je těžké ignorovat, jak se svět kolem nás rychle mění. Otázkou je, zda máte dovednosti uspět v tomto neustále se měnícím digitálním prostředí? Náš magisterský program v oboru digitálního podnikání, který byl vyvinut v reakci na nedostatek digitálních dovedností identifikovaných na národní i celosvětové úrovni, byl navržen tak, aby vám poskytl klíčové praktické dovednosti pro aktuální trh, včetně řešení problémů, strategického plánování a kritického myšlení. Naučí vás tým mezinárodně uznávaných odborníků se sídlem v oceněném Centru pro digitální podnikání na Salford Business School a podíváte se na technologie, které pohánějí úspěšné organizace, a příležitosti, které nabízejí pro rozvoj podnikání. Tento program využívá Salfordova digitálního prostředí na MediaCityUK, uznávaného na národní i mezinárodní úrovni jako přední digitální region. Tento program je vysoce zaměřený na průmysl a vrcholí v projektu průmyslové spolupráce. Vyberete si jednu ze čtyř možností, jak se podívat na skutečný průmyslový problém a poskytnout prozkoumaná řešení, která vám pomohou uplatnit vaše učení v praxi.

    • Geneva, Švýcarsko
    • Barcelona, Španělsko
    • + 1 more

    Poloviční úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Studie digitálního marketingu, odkud marketing pochází a co to znamená v moderní době. Zvládnete techniky, nástroje, a strategie, abyste se stali lídrem ve svém oboru.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Master in Digital Marketing and Analytics je školicí program určený ke školení studentů v oblasti digitálního marketingu a analýzy dat. Program nabízí studentům kompletní školení v oblasti digitálních marketingových strategií, včetně online reklamy, optimalizace pro vyhledávače, obsahového marketingu, e-mailového marketingu a sociálních sítí.

    • Online
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Smíšené

    Španělština

    V neustále se vyvíjejícím světě, poháněném technologickým pokrokem a globální propojeností, prošla oblast marketingu bezprecedentní proměnou. Úspěch v marketingu dnes nezávisí pouze na kreativitě a intuici, ale je založen na datech, analýze a aplikaci převratných technologií. V této souvislosti se umělá inteligence (AI) stala katalyzátorem, který revolucionizuje způsob, jakým se společnosti spojují se svými publiky a činí strategická rozhodnutí.

    • Liverpool, Spojené království

    Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Digitální marketing MSc je plně online program na částečný úvazek, který poskytuje komplexní a vysoké vzdělání od elitní školy managementu akreditované AACSB, AMBA a EQUIS. Tento program zajišťuje, že jste vybaveni odbornými znalostmi a odbornými dovednostmi, abyste se mohli stát manažerem digitálního marketingu, a to buď ve svém současném zaměstnání, nebo při vytváření nové kariéry v oblasti marketingu. Učební plán kombinuje základní obsah digitálního marketingu, jako je marketingová strategie, chování spotřebitele, digitální komunikace, marketing v sociálních médiích a správa značky, se základními obchodními dovednostmi přizpůsobenými potřebám marketingové praxe, včetně vedení, správy dat a financí, obchodní etiky a společenská odpovědnost podniků (CSR). Program absolvujete s vylepšenými dovednostmi a znalostmi, které vám umožní být vysoce efektivním profesionálním digitálním marketingem, manažerem a lídrem, který dokáže strategicky ovlivnit vaši organizaci.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš online magistr v digitálním marketingu vám nabízí znalosti a praktické zkušenosti nezbytné k tomu, abyste se stali všestranným digitálním marketingem, a to vše z pohodlí vašeho domova. Prostřednictvím našeho komplexního programu se naučíte, jak využít širokou škálu nástrojů a strategií, které jsou životně důležité pro úspěšné digitální marketingové kampaně.

    • Barcelona, Španělsko
    • Bangkok, Thajsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Metodika výuky Harbour.Space jedinečným způsobem kombinuje silné akademické zázemí v obchodních studiích, financích, účetnictví, marketingu a strategii s podrobnými a specifickými digitálními znalostmi v oblasti online videa, mobilních, virálních, sociálních médií a marketingu založeného na datech.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Master in Electronic Commerce a Digital Marketing vám přináší potřebné dovednosti pro vedení projektů v digitálním prostředí. Jedním z důležitých aspektů tohoto magisterského stupně je integrace technik digitálního marketingu s eCommerce, což vám umožňuje vytvářet a spravovat digitální projekty, které umožňují dobré hospodářské výsledky pro naše organizace. Můžete také provádět různé viditelné projekty, které vám umožní analyzovat nevýhody a výhody každého z nich díky praktickým případům, které nabízíme.

    • UK Online, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Strategický marketing je nezbytný ve všech odvětvích, aby podniky mohly předat své sdělení na konkurenčním trhu. Duální magisterský program LSBF zaměřený na kariéru vás vybaví moderními dovednostmi a odbornými znalostmi, abyste uspěli ve stále se vyvíjejícím světě marketingu. Naše čtyři specializace – digitální marketing a sociální média, globální marketing, správa luxusních značek a řízení prodeje – pokrývají celou řadu komplexních oblastí marketingu a umožňují vám rozhodnout se o vaší oblasti odbornosti.