42 Magistr Programy v Branding 2024

Magistr Programy v Branding 2024Filter
    • Online Spain

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Digitální marketing je ústředním bodem globální strategie společnosti, která potřebuje změnit způsob přístupu k trhům a klientům. Digitální prostředí nabízí nové a výkonné kanály pro komunikaci s potenciálními zákazníky a společnosti vyžadují dobře strukturovaný plán digitálního marketingu, aby porozuměly a předpovídaly chování spotřebitelů. Master in Web Marketing, Branding a Merchandising je komplexní online program, který poskytuje široký přehled o prostředí digitálního marketingu a využití digitálních technologií k analýze komplexních dat, studiu trhu a navazování efektivních vztahů se zákazníky prostřednictvím brandingu a online marketingové politiky. Po teoretické části se studenti zapojí do různých praktických činností a úkolů, které jim umožní pochopit, jak používat digitální obsah a marketingové strategie podle cílů společnosti.

    • UK Online, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento magisterský titul ve strategickém marketingu (Luxury Brand Management) je titul zaměřený na kariéru, který poskytuje London School of Business & Finance (LSBF) a uděluje ho Mezinárodní telematická univerzita UNINETTUNO.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský titul v oboru Branding and Packaging Design poskytuje teoretické a praktické školení, aby budoucí designéři značek a obalů mohli získat holistickou vizi a specializovat se na konceptualizaci, tvorbu a design online a offline značek, stejně jako design obalů, které poskytují jedinečné zážitky a zároveň posilují závazek spotřebitelů k jejich značkám výběru.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    MA Luxury Brand Strategy & Business je specializovaný program, který vám představí luxusní značky, strategické a obchodní modely specifické pro luxusní průmysl.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurz MSc Strategic Digital Marketing poskytovaný v našem berlínském kampusu byl navržen tak, aby vás naučil základní principy a dovednosti používané v současném marketingu. Vzhledem k povaze dnešního neustále se vyvíjejícího marketingového prostředí je tento kurz ideální jak pro osoby, které mění kariéru, tak pro profesionální obchodníky, kteří chtějí přejít na vyšší role. Kurz vám poskytne požadované znalosti o marketingových praktikách založených na datech, uživatelské zkušenosti (UX) a Martech, spolu s dovednostmi v kritickém myšlení, budování značky, vedení a digitální kreativitě. Kurz vám poskytne praktické dovednosti, které potřebujete, abyste mohli reagovat na budoucí změny v marketingových technologiích a spotřebitelských zkušenostech a přizpůsobit své marketingové znalosti jakémukoli prostředí.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    11 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Spojení kreativity, grafického designu a strategie, vizionářský branding začíná pochopením hodnot společnosti a vrcholí nejen ve schopnosti zprostředkovat smysluplné příběhy, ale také přivádí diváka na okraj a do nečekaného inovativním, rušivým přístupem. která kombinuje vzrušující vizuální reprezentaci a tón hlasu na míru, aby si vybudovala nezapomenutelný a trvalý vztah s veřejností.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Angličtina

    Nejúspěšnějším značkám současnosti se podařilo vybudovat kolem spotřebitele celý životní styl. Obyvatelný svět tvořený nejen módními produkty, ale také designem, krásou, šperky, kosmetikou a čím dál častěji i zážitky.

    • Hamburg, Německo

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Vaše srdce bije pro skvělé marketingové koncepty a firemní komunikaci? Chcete utvářet budoucnost udržitelnými obchodními strategiemi prostřednictvím digitálních kanálů? Naučte se využívat potenciál umělé inteligence (AI), marketingu a prodeje v zaměřeníDigital Branding.

    • São Paulo, Brazílie

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Dálkové studium

    Portugalština

    V kurzu Master in Branding budou studenti připraveni: Porozumět tomu, jak se buduje a řídí značka s vysokou hodnotou, identitou a diferencovanými hodnotami.

    • Thessaloniki, Řecko

    Plný úvazek

    13 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Rychlá povaha tohoto kurzu přímo souvisí s rychlou povahou reklamního průmyslu. Vzdělávání v tomto prostředí vám dává důvěru v produkci kvalitní práce pod tlakem a v těsných termínech. Kurz také rozvíjí vaše dovednosti v prezentaci, kresbě, práci v Macu a vizuální komunikaci, které jsou kritické pro to, aby to bylo v rámci odvětví, a jsou neocenitelné, když se blíží agenturám jako reklama Creatives.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    11 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Management, designový přístup, obchodní orientace a strategická vize jsou charakteristické rysy magisterského kurzu v oboru řízení značky a komunikace. Rozvoj značkových projektů v IED není jen o realizaci projektů, je to o přijetí výzvy, sledování přítomnosti, předpovídání trendů a interakci s nejzajímavějšími mezinárodními společnostmi.

    • Barcelona, Španělsko

    Poloviční úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    V magisterském v Branding a strategie značky mluví o budování značky prostřednictvím svého strategického řízení. Budeme pracovat, jak by měla být vnímána, jištění a poskytuje identitu a jedinečný zážitek.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc in International Marketing & Brand Management je prezenční program vyučovaný v angličtině na našem kampusu v Berlíně. Cílem této specializace je poskytnout studentům přehled o inovativním marketingu a nástrojích potřebných k podpoře kreativity a převedení jejich nápadů do produktů a služeb.

    • Florence, Itálie

    Plný úvazek

    11 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Co to znamená vytvořit a spravovat značku v potravinářském průmyslu? Jak uvést na trh vinařskou společnost a pracovat na její identitě? Jak do toho všeho integrovat cestovní ruch? Od technik brandingu po design služeb je cílem magisterského kurzu Brand Design and Management: potraviny, víno a cestovní ruch pomoci studentům a mladým profesionálům rozvíjet jejich dovednosti budoucích manažerů průmyslu HORECA a integrovat potravinářské víno a cestovní ruch do nabídky životního stylu.

    • Bath, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina