$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Biologie v Libanon - Beirut - Zde naleznete magisterské studium Biologie v Libanon - Beirut

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu. V souvislosti ke studiu biologických a věd o živé přírodě, studenti mohou zaměřit na jeden aspekt přírodních věd nebo studovat, jak pracují společně, jako je životní prostředí a… Čtěte více

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu.

V souvislosti ke studiu biologických a věd o živé přírodě, studenti mohou zaměřit na jeden aspekt přírodních věd nebo studovat, jak pracují společně, jako je životní prostředí a lidské zdraví nebo biologie a geologie.

Libanon, oficiálně Libanonská republika, je země ve východní Středomoří. To je ohraničené Sýrie na severu a východě a Izraelem na jih.

Zahrnutí mnoha vzdělávacích institucí ukazuje, že Bejrút je centrem vzdělávání a učení po celém Libanonu. Stojí za to sledovat architektonických památek a dostupnost různých vzdělávacích institucích svědčí Bejrút 's vzdělávací úspěch v Libanonu.

Magisterské studium Biologie v Libanon - Beirut - Veškeré informace o magisterském studiu Biologie v Libanon - Beirut Ušetřete čas a kontaktujte školu v Libanon - Beirut zde!

Méně
Další informace o studiu v Libanonu
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Lebanese International University
Beirut, Libanon

Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. ... +

Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. -
Magistr
Denní studium
Kampus