$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium magisterské studium Biologie v Itálie - Parma - Zde naleznete Kombinované studium magisterské studium Biologie v Itálie - Parma

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu. V souvislosti ke studiu biologických a věd o živé přírodě, studenti mohou zaměřit na jeden aspekt přírodních věd nebo studovat, jak pracují společně, jako je životní prostředí a l… Čtěte více

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu.

V souvislosti ke studiu biologických a věd o živé přírodě, studenti mohou zaměřit na jeden aspekt přírodních věd nebo studovat, jak pracují společně, jako je životní prostředí a lidské zdraví nebo biologie a geologie.

Itálie oficiálně Italskou republikou, je unitární parlamentní republika v rámci Evropské unie, který se nachází v jižní Evropě. Na severu hraničí Francie, Švýcarsko, Rakousko a Slovinsko po Alpách.

Sýr město Itálie - Parma je známý pro svou architekturou a bohaté kulturní dědictví. To má jedny z nejstarších univerzit v Itálii, jako je University of Parma. Proto musí každý, kdo má zájem o získání dobrého vzdělání v tradičním místě žijí v Parmě.

Kombinované studium magisterské studium Biologie v Itálie - Parma - Veškeré informace o Kombinované studium magisterském studiu Biologie v Itálie - Parma Ušetřete čas a kontaktujte školu v Itálie - Parma zde!

Méně
Další informace o studiu v Itálii
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
University of Parma
Parma, Itálie

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studi ... +

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studijní program druhého cyklu je strukturován tak, aby představoval přirozené pokračování studia pro absolventy s vysokoškolským vzděláním v oboru potravinářství a technologie potravin a v gastronomických vědách, ale může být zajímavý také pro absolventy jiných vědecko-technických oborů v oborech chemie, biologie a inženýrství s odpovídajícím vzdělávacím programem. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina, Italština
Říj 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parm ... +

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parma ve spolupráci s University of Bologna, Katolická univerzita v Piacenze, University of Modena a Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznáv ... +

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznává Parma jako jeden z nejvýznamnějších průmyslových klastrů v Itálii, známý jako „italské potravinářské údolí“. “. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Italština
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma