Filter
Magisterské studium
Španělsko Typ studia: Všechny Tempo: Kombinované

Kombinované magisterské studium Biologie v Španělsko - Zde naleznete Kombinované magisterské studium Biologie v Španělsko

Master 's titul je postgraduální akademický titul. Člověk musí již bakalářský titul ucházet se o master 's programem. Většina pán 'studijní program bude požadovat, aby studenti dokončit hlavní ' s práce nebo výzkumné papír.

Biologické & Life Sciences studie často připravit studenty na kariéru v oblasti zdravotnictví. Někdy programy budou kombinovat lidské třídy biologie s třídami ve fyzice, chemii, a dokonce geologie pomoci studentům naučit živé organismy spolupracovat.

Španělsko (Španělský: España) je různorodá země sdílení Pyrenejského poloostrova s ​​Portugalskem na západním konci Středozemního moře. Španělsko je považováno za exotické země v Evropě díky své přátelské obyvatele a uvolněný životní styl. Obvyklá doba pro univerzitní kurzy ve Španělsku je 4 roky, s výjimkou medicíny a dvojitých diplomů, které jsou 6. Madrid a Barcelona jsou dobře známé měst na celém světě pro svou kuchyni, pulsující noční život, a světově proslulého svébytným folklórem a slavnosti.

Kombinované magisterské studium Biologie v Španělsko - Veškeré informace o Kombinované magisterském studiu Biologie v Španělsko. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Čtěte více Méně

3 Výsledky v Biologie, Španělsko

CESIF

Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělá ... [+]

WHO by měla

Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělání vztahující se k oblasti potravin.

CÍLE

Cílem Master pro bezpečnost potravin To je poskytnout studentům s hlubokým, aktuální a kompletní pohled na všechny aspekty bezpečnosti a kvality v potravinářském průmyslu.

DOBA

1500 hodin. 90 hodin virtuálních tříd, 20 hodin virtuálních výukových programů, 950 hodin personální práce a 440 hodin věnovaných přípravě závěrečného projektu.

DOKLADY

Po dobu trvání kurzu, každý student bude mít přístup přes virtuální kampus, aby veškeré příslušné dokumentace na místech plánovaných. To vše obsahuje studie a podkladů potřebných pro správný vývoj kurzu je v ceně.... [-]

Španělsko Španělsko online
Kontaktuj školu
španělština
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
Universidad de Las Palmas de Gran Canaria

Centrum: Fakulta mořské vědy Kvalifikace: magisterský titul v oblasti udržitelného řízení rybolovných zdrojů. Typ: Mistr. Rama Sciences. ECTS kreditních hodin: 25 ... [+]

Magisterský titul v udržitelném řízení rybolovných zdrojů

Fakulta mořské vědy

Titul: magisterský titul v udržitelném řízení rybolovných zdrojů

Typ: Mistr

Obor: Věda

ECTS kreditních hodin: 25

Stupeň přítomnosti: 40%

Celkem kreditů: 60

Osnovy

Rybolov a STRATEGIE odběru vzorků a analýzy Povinné Povinné rybolov ekonomika Biologické, a ryby OBYVATELSTVO PARAMETRY Povinné Povinné HODNOCENÍ MODELY ŘÍZENÍ A řízení rybolovu Povinné MODELY a přírodních STRATEGIE Povinné Povinná praxe Povinné END Mistra [-]
Španělsko Las Palmas de Gran Canaria
Září 2020
španělština
Kombinované
1 rok
Kampus
Přečtěte si více v češtině
IMF Business School

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustano ... [+]

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustanovením a aktualizovat normy kvality platné pro bezpečnost potravin. Studium magisterského titulu v oblasti bezpečnosti potravin a kvality IMF nám také umožňuje získat široké zaměření na různorodost potravinářského průmyslu, která existuje na trhu, a znalosti procesů, které se v nich uplatňují.

Rozvoj obchodu s potravinářským průmyslem, předpisy a legislativa Evropské unie, jsou výrobci a dodavateli zodpovědní za to, aby spotřebitelům nabízeli bezpečné a zdravé potraviny. V této souvislosti odborník stále více žádal v organizacích, technik v oblasti kvality a bezpečnosti potravin zodpovědný za zajištění a zajištění kvality výrobků a procesů a tím i spokojenosti zákazníků a spotřebitelů. Je nutný údaj auditora pro bezpečnost potravin a kontrolu kvality, který je zodpovědný za návrh, vývoj, implementaci a audity systémů hygieny a bezpečnosti potravin.... [-]

Španělsko Madrid
Přihlašování započato
španělština
Kombinované
12 měsíce
Online forma
Přečtěte si více v češtině