MASTERSTUDIES

Najděte nejlepší Bezpečnost potravin Norsko zde!

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu.

Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké poptávce podporovat bezpečnou manipulaci a přípravu potravin v jakékoliv fázi zpracování a spotřeby.

Norsko (Norge) je nejzápadnější, nejsevernější - a ve skutečnosti nejvýchodnější - tří skandinávských zemí. Norsko je dobře známý pro své úžasné a rozmanité scenérie. Fjordy na západě země jsou dlouhé úzké zátoky, lemovaný po obou stranách vysokými horami, kde se moře proniká hluboko do vnitrozemí. Konečnou odpovědnost za vzdělávání má s norským ministerstvem školství a výzkumu.

Bezpečnost potravin v Norsko. Získejte všechny informace o Bezpečnost potravin a obraťte se na školu přímo zde.

1 Výsledky v Bezpečnost potravin, Norsko Filter

Master in Vodní potravinářská výroba - Bezpečnost a kvalita (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Magistr
Srp 2020
<
Denní studium
<
2 roky
Angličtina
Kampus

Společnost AQFood se zaměřuje na výrobu vodních potravin v celém výrobním a potravinářském řetězci a propojuje primární produkci včetně akvakultury a volně žijících úlovků se ...

Čtěte více