$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Najděte nejlepší Kombinované studium Bezpečnost potravin zde!

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.   Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké popt… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké poptávce podporovat bezpečnou manipulaci a přípravu potravin v jakékoliv fázi zpracování a spotřeby.

Nejlepší Kombinované studium Bezpečnost potravin. Získejte všechny informace o Kombinované studium Bezpečnost potravin a obraťte se na školu přímo zde!

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Spojené státy americké

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Pr ... +

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Program bude poskytovat studentům znalosti potřebné pro společnosti a organizace, které vyrábějí, zpracovávají, distribuují nebo prodávají potraviny a nápoje a současně dodržují federální a státní regulační předpisy pro výrobu, distribuci a komercializaci potravinářských výrobků. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
 
IMF Smart Education
Madrid, Španělsko

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustanovením ... +

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustanovením a aktualizovat normy kvality platné pro bezpečnost potravin. Studium magisterského titulu v oblasti bezpečnosti potravin a kvality IMF nám také umožňuje získat široké zaměření na různorodost potravinářského průmyslu, která existuje na trhu, a znalosti procesů, které se v nich uplatňují. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
12 měsíce
španělština
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studi ... +

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studijní program druhého cyklu je strukturován tak, aby představoval přirozené pokračování studia pro absolventy s vysokoškolským vzděláním v oboru potravinářství a technologie potravin a v gastronomických vědách, ale může být zajímavý také pro absolventy jiných vědecko-technických oborů v oborech chemie, biologie a inženýrství s odpovídajícím vzdělávacím programem. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina, Italština
Říj 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
Manchester Metropolitan University
Manchester, Spojené království

Prostřednictvím tohoto kurzu prozkoumáte výrobu potravin 21. století a získáte znalosti o tom, jak biochemické vlastnosti složek potravin ovlivňují, jak chutnají a cítí potrav ... +

Prostřednictvím tohoto kurzu prozkoumáte výrobu potravin 21. století a získáte znalosti o tom, jak biochemické vlastnosti složek potravin ovlivňují, jak chutnají a cítí potraviny a jak ovlivňují výživu a zdraví. Prozkoumáte senzorické hodnocení, potravinové právo a to, jak globální trendy v obchodu, regulaci a politice ovlivňují udržitelnost a širší dopad potravinového řetězce. Zvažujete také témata, jako jsou moderní výrobní a analytické technologie, funkční potraviny a legislativa týkající se označování, a jak zajistit, aby potraviny byly výživné a bezpečné k jídlu. Technické dovednosti jsou pro potravinářský průmysl životně důležité a jsou důležitou součástí tohoto kurzu. V našich specializovaných laboratořích pro technologie potravin a biochemii budete mít praktická cvičení v oblastech výroby potravin, která hodnotí senzorické vlastnosti potravin, mikrobiologickou kvalitu a chemickou a fyzikální analýzu potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina
Zář 2022
Kampus
Online forma
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Jedná se o on-line vzdělávací program zaměřený na studenty s příslušným zemědělským a potravinářským zázemím, kteří chtějí získat důkladnou znalost bezpečnosti potravin. Tento ... +

Jedná se o on-line vzdělávací program zaměřený na studenty s příslušným zemědělským a potravinářským zázemím, kteří chtějí získat důkladnou znalost bezpečnosti potravin. Tento MSc je speciálně navržen tak, aby poskytoval skutečně holistický přístup k potravinovému řetězci, který je začleněn do fáze před a po sklizni výroby potravin, bezpečnosti plodin, dobrých životních podmínek zvířat a ekonomiky dodavatelského řetězce. Tento program by byl vhodný pro osoby s vysokoškolským vzděláním v zemědělských vědách, biologických vědách, potravinářských systémech, ve veterinární medicíně a humánní medicíně, jakož i odborníků z oblasti zemědělství, venkovského průmyslu, potravinářského průmyslu, vládních úředníků, mezinárodních organizací, bezpečnosti a třetího sektoru. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
 
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Rusko

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro st ... +

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro stravovací zařízení; kontrola nad efektivním provozem stravovacích zařízení; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských výrobků. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
24 - 27 měsíce
Ruština
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parm ... +

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parma ve spolupráci s University of Bologna, Katolická univerzita v Piacenze, University of Modena a Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznáv ... +

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznává Parma jako jeden z nejvýznamnějších průmyslových klastrů v Itálii, známý jako „italské potravinářské údolí“. “. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Italština
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Spojené království

Potravinová bezpečnost se týká dostupnosti, přístupu a využívání bezpečných, výživných a udržitelných potravin pro všechny, zejména zranitelné skupiny ve společnosti. ... +

Potravinová bezpečnost se týká dostupnosti, přístupu a využívání bezpečných, výživných a udržitelných potravin pro všechny, zejména zranitelné skupiny ve společnosti. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma