close

Filtry

Zobrazit výsledky

Najděte nejlepší Bezpečnost potravin Itálie zde!

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu. Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké poptávce podporovat bezp… Čtěte více

Mistři se uděluje studentům, kteří dokončili studium postgraduální úrovně v určitém oboru nebo oblasti odborné praxe a zároveň demonstruje vysokou úroveň mistrovství během procesu.

Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké poptávce podporovat bezpečnou manipulaci a přípravu potravin v jakékoliv fázi zpracování a spotřeby.

Oficiálně známý jako Italské republiky, země je nalezené v jižní Evropě. Úředním jazykem je italština a kulturní kapitál je bohatý Řím. Mnoho univerzit na světě 's nejstarší se nachází v Itálii, zejména na univerzitě v Bologni (založena v roce 1088). K dispozici jsou tři Superior vysokých škol s "univerzitní status ", tři instituce se statutem doktorských škol, které fungují na absolventa a postgraduální úrovni.

Bezpečnost potravin v Itálie. Získejte všechny informace o Bezpečnost potravin a obraťte se na školu přímo zde.

Méně
format_list_bulleted Filtry
University of Parma
Altavilla Vicentina, Itálie +1 Více

Studijní obor potravinářských věd a technologií je navržen tak, aby absolventům, kteří mají dobré základní a praktické znalosti v hlavních odvětvích potravinářských věd a tech ... +

Studijní obor potravinářských věd a technologií je navržen tak, aby absolventům, kteří mají dobré základní a praktické znalosti v hlavních odvětvích potravinářských věd a technologií. -
Magistr
Denní studium
3 roky
Angličtina, Italština
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parm ... +

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parma ve spolupráci s University of Bologna, Katolická univerzita v Piacenze, University of Modena a Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Denní studium
2 roky
Italština
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznáv ... +

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznává Parma jako jeden z nejvýznamnějších průmyslových klastrů v Itálii, známý jako „italské potravinářské údolí“. “. -
MSc
Denní studium
2 roky
Italština
Říj 2020
Kampus
 

TIP! Pokud jste zástupce školy a chcete své programy přidat do naší nabídky, kontaktujte nás zde