229 Magistr Programy v Architektura 2024

Magistr Programy v Architektura 2024Filter
    • Online USA

    Plný úvazek

    44 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    RIT je online M.Arch. pro architekty zaměřené na udržitelnost. Kariérní změny vítáni. Vyžaduje se bakalářský titul.

    • Wellington, Nový Zéland

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Staňte se odborníkem ve vědě o stavěném prostředí a zvyšte své porozumění souvislostem mezi architekturou, inženýrstvím, testováním a stavebním výzkumem. Prozkoumáte konstrukci a výkon budov, jak fungují stavební materiály, udržitelnost v průmyslu a vztah mezi budovami a životním prostředím. Naučte se ptát, testovat a vysvětlovat tyto prvky a získejte důvěru ve své znalosti architektonického vědce.

    • Dublin, Irsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    The M.Phil. v oboru Dějiny umění a architektury nabízí výrazný program založený na primárním studiu vynikajících sbírek na akademické půdě a v okolí. Zaměření na irské i globální umění a architekturu ve sbírkách v Irsku poskytuje studentům širokou škálu možných cest pro výzkum.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Cílem programu je připravit architekta schopného adekvátně inovativním způsobem reagovat na složitost problémů souvisejících s architektonickým návrhem a konstrukcí v případě velkých staveb a komplexních prací.

    • Poole, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Masters of Architecture zkoumá nové přístupy k architektonické praxi prostřednictvím tvorby, inovací a spolupráce. Tento dvouletý, ateliérový kurz, je druhou částí třídílné kvalifikace, kdy se stal architektem. Tato odborná kvalifikace založená na designu, akreditovaná Královským institutem britských architektů (RIBA) a Registrační radou architektů (ARB). Budete spolupracovat s ostatními výrobci, spolupracovníky a aktivisty, kteří přišli z různých škol z celého světa; budete mít příležitost spolupracovat napříč uměním.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Inovativní magisterský program filmové architektury pro nadšené studenty s bakalářským titulem v oboru architektury, kteří chtějí prozkoumat budoucí příležitosti v architektuře, designu, filmu a kreativním průmyslu

    • Gothenburg, Švédsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Oblasti architektury a městského designu jsou ústředním prvkem některých z nejnaléhavějších společenských, environmentálních a kulturních výzev, kterým lidstvo v současnosti čelí. Absolventi tohoto oboru potřebují zvládnout širokou škálu dovedností, od designu, inženýrství a technologie až po kritické myšlení. Tento magisterský program poskytuje znalosti a know-how potřebné pro profesionální praxi architektury a urbanismu.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Angličtina

    Specializující se mistr, aby se stal odborníky v kostrukčním průmyslu s dovednostmi řízení projektů pro vývoj produktů v plné harmonii s zastavěným prostředím.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MA Architecture Program (ARB/RIBA Part II) na Royal College of Art je postgraduální studium založené na výzkumu, které kriticky testuje tvorbu architektury a prostorové praxe. Program podporuje rozvoj osobní pozice a praxe každého studenta ve vztahu k oboru. Program podporuje inkluzivní, kritický a citlivý kontext, ve kterém je architektura zkoumána jako médium, spíše než jako cíl sám o sobě. Jsme pozorní k naléhavým politickým, sociálním a ekologickým otázkám, což nám umožňuje zkoumat souvislosti a procesy architektonické produkce a podporovat naše studenty, aby nově definovali praxi.

    • Umeå, Švédsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Chcete se podílet na navrhování udržitelné architektury a rozvoji sociálně spravedlivých měst budoucnosti? Magisterský program v architektuře a městském designu působí mezi uměleckou a vědeckou oblastí poznání. Program se vyznačuje důsledným zaměřením na udržitelnost a má průzkumný a experimentální profil s učiteli z celého světa.

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský titul v oboru umění a kultura: dějiny architektury a městského plánování staví vývoj evropského města (včetně postsocialistických měst ve střední a východní Evropě) jako úzce spjatý s trendy a tendencemi v globálním měřítku. Příspěvek Thomassen a Thuessink Chair vede k jasnému zaměření na zdravotní účinky zastavěného prostředí a jevů shrnutých v konceptu zdravých měst (od včerejších hygienických opatření po zítřejší městské guerilla gardening kampaně).

    • San Francisco, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program Master of Architecture (M. Arch) připravuje studenta prostřednictvím procesu kritického myšlení, navrhování a vytváření smysluplných příspěvků k našemu zastavěnému prostředí prostřednictvím praxe architektury a městského designu. Snažíme se rozvíjet individuální schopnosti každého studenta prostřednictvím kritického myšlení, pečlivého zkoumání a osobní vize designu.

    • Stockholm, Švédsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program v oboru Architektura nabízí jedinečné výukové prostředí, kde jsou možnosti, jak si studenti přizpůsobit své tituly, pozoruhodné. Kromě orientačních kurzů, které zkoumají základy architektury, si studenti volně vybírají ateliérové kurzy ze široké škály témat, která se zabývají aktuálními architektonickými tématy. Absolventi dosahují vedoucích pozic jak v soukromých architektonických firmách, tak ve veřejném sektoru.

    • Online Spain

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Španělština

    Rozvíjejte svou profesionální kariéru v žádaném sektoru infoarchitektury a produktového modelování. S praktickým přístupem a využitím nejnovějších technik pro vytváření trojrozměrných prostředí v reálném čase se z vás stane profesionál specializovaný na navrhování architektonických prostorů, modelování objektů s vysokým polygonem a fotorealistické vykreslování.

    • Gdańsk, Polsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurzy pokrývají široký okruh problémů od architektonické a urbanistické teorie a designu, přes pokročilé konstrukce a materiály, památkovou péči až po strategie obnovy měst. Diplom udělený po ukončení studia druhého stupně je formálně uznáván (v souladu se směrnicí 2005/36/ES) jako doklad o získání kvalifikace architekta v Evropské unii.