63 Magistr Programy v Architektura v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Architektura v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Online USA

    Plný úvazek

    44 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    RIT je online M.Arch. pro architekty zaměřené na udržitelnost. Kariérní změny vítáni. Vyžaduje se bakalářský titul.

    • San Francisco, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program Master of Architecture (M. Arch) připravuje studenta prostřednictvím procesu kritického myšlení, navrhování a vytváření smysluplných příspěvků k našemu zastavěnému prostředí prostřednictvím praxe architektury a městského designu. Snažíme se rozvíjet individuální schopnosti každého studenta prostřednictvím kritického myšlení, pečlivého zkoumání a osobní vize designu.

    • Syracuse, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Syrakusy Architecture se neustále řadí mezi nejlepší profesionální školy architektury v zemi s Master of Architecture, který se neustále řadí mezi DesignIntelligence. Master of Architecture je akreditován národní architektonickou akreditační radou jako první odborný titul, požadavek licencování za to, že se stane praktickým architektem ve Spojených státech, a koncový stupeň pro mnoho pedagogů výtvarných návrhů po celém světě.

    • Honolulu, Spojené státy americké

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program Master of Architecture je nabízen online prostřednictvím distančního vzdělávání. Po vyhodnocení jak akademických záznamů, tak životních zkušeností pomohou zaměstnanci AIU ve spolupráci s fakultními a akademickými poradci studentům s vytvořením programu na míru navrženého individuálně. Tato flexibilita, která uspokojuje potřeby studentů, se málokdy nachází v jiných programech distančního vzdělávání.

    • Rochester, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V době významného přechodu v profesi umožňuje program architektury RIT plné začlenění dovedností a znalostí, které jsou pro architekta 21. století zásadní. Program produkuje široce uvažující architekty dobře založené na principech a postupech udržitelnosti, kteří mohou uplatnit své znalosti a talent na architektonické problémy, které představuje moderní město.

    • Chicago, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    66 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program Master of Architecture je odrazovým můstkem pro ty, kteří hledají vedoucí role v architektuře, designu, vývoji a stavebnictví, a je akreditován National Architectural Accrediting Board, čímž vzniká přímý Pathway k udělování licencí. Studenti s preprofesionálním titulem v oboru architektura se mohou kvalifikovat do našeho dvouletého studijního programu, zatímco studenti bez vzdělání v architektuře obvykle končí za tři roky.

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    SCI-Arc Master of Science v návrhovém teorie a pedagogika jednoročního programu připravuje studenty na nový druh hybridního kariéry, která se objevila v architektuře: architekta-teoretika-vychovatele. (Tento program čeká na schválení WSCUC).

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    MS in Sustainable Building Technology je 30 kreditních hodinový postprofesionální studijní program pro odborníky z oblasti architektury, stavebnictví, strojírenství a dalších příbuzných oborů.

    • New York, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • Hampton, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hampton UniversityKatedra architektury, která je dlouhodobě uznávaným lídrem mezi programy na HBCU, zaměřuje své studenty na úspěšnou kariéru licencovaných profesionálů na národní úrovni. Náš studentský sbor pochází z celého světa a naše fakulta odráží rozmanitost našich studentů.

    • Bloomington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program J. Irwin Miller Architecture Program (M. Arch) na Indiana University nabízí jedinečný studijní program založený na studiu navržený tak, aby vzdělával architekta budoucnosti. Naši absolventi, kteří jsou stejně dobře zběhlí v technice, vědě, umění a principech architektury, budou mysliteli zítřka: budou schopni plynule přejít od konceptu k produktu. Studenti se ponoří do Columbusu ve státě Indiana mezi více než 60 známých děl moderní architektury. Kromě příležitostí k zapojení komunity v Columbusu budou mít příležitost cestovat a spolupracovat na mezinárodní úrovni prostřednictvím Nomadic Studio.

    • Tempe, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MS v architektuře se soustředěním na energetickou náročnost a architekturu reagující na klima vychovává studenty, aby se stali energeticky účinnými odborníky na návrh budov a energetické technologie.

    • Troy, Spojené státy americké

    Angličtina

    Praxe architektury v 21. století je stále více poháněna zvýšenými kulturními, sociálními a environmentálními problémy. V reakci na to náš špičkový program nabízí komplexní a dynamické učební osnovy složené z digitálního designu, nových výrobních technologií, simulačního softwaru pro životní prostředí, nových materiálů a příležitosti zapojit se do různých mezioborových spoluprácí.

    • Prairie View, Spojené státy americké

    Angličtina

    Master of Architecture (profesionální program) připravuje studenty na role v povolání architektury na základě obsahu pre-profesionální stupeň prostřednictvím intenzivního a zaměřeného pokročilého studia v oblasti architektury praxe a designu.

    • Union, Spojené státy americké

    Angličtina

    Program Master of Architecture klade důraz na znalosti humanistických hodnot, protože mají vliv na současný design. Podporuje získávání komplexních dovedností v oblasti designu prostřednictvím učení a dělání konceptů a teorií získaných ve třídě a jejich používání v reálném světě.