20 Magistr Programy v Architektura v Spojené království for 2024

Magistr Programy v Architektura v Spojené království for 2024Filter
    • Poole, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Masters of Architecture zkoumá nové přístupy k architektonické praxi prostřednictvím tvorby, inovací a spolupráce. Tento dvouletý, ateliérový kurz, je druhou částí třídílné kvalifikace, kdy se stal architektem. Tato odborná kvalifikace založená na designu, akreditovaná Královským institutem britských architektů (RIBA) a Registrační radou architektů (ARB). Budete spolupracovat s ostatními výrobci, spolupracovníky a aktivisty, kteří přišli z různých škol z celého světa; budete mít příležitost spolupracovat napříč uměním.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Inovativní magisterský program filmové architektury pro nadšené studenty s bakalářským titulem v oboru architektury, kteří chtějí prozkoumat budoucí příležitosti v architektuře, designu, filmu a kreativním průmyslu

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MA Architecture Program (ARB/RIBA Part II) na Royal College of Art je postgraduální studium založené na výzkumu, které kriticky testuje tvorbu architektury a prostorové praxe. Program podporuje rozvoj osobní pozice a praxe každého studenta ve vztahu k oboru. Program podporuje inkluzivní, kritický a citlivý kontext, ve kterém je architektura zkoumána jako médium, spíše než jako cíl sám o sobě. Jsme pozorní k naléhavým politickým, sociálním a ekologickým otázkám, což nám umožňuje zkoumat souvislosti a procesy architektonické produkce a podporovat naše studenty, aby nově definovali praxi.

    • Manchester, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokračujte ve své cestě k postavení profesionální architektury s University of Salford . Náš titul Part 2 March Architecture, navržený pro studenty s vášní pro design, chutí pro nápady a touhou experimentovat, vám nabízí poutavý studijní zážitek v bezkonkurenční destinaci. Z naší polohy v srdci prvního průmyslového města na světě a v našem studijním prostředí budete zkoumat architektonický vztah mezi ekologickými a lidskými systémy. Budete kriticky zkoumat historii a teorie při vytváření kulturních hodnot souvisejících s vytvářením míst.

    • Lincoln, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Lincoln School of Architecture and the Built Environment's Master of Architecture (March) vám poskytuje příležitost upevnit své formativní vzdělání a zkušenosti v praxi, vyzve vás, abyste zpochybnili své předpojatosti k oboru, a povzbudí vás, abyste se zapojili nejen do současného světa. výzvy, kterým čelí architektonická praxe, ale spekulativně a kriticky se zabývat budoucností této disciplíny.

    • London, Spojené království
    • Online

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MArch (část 2) je dlouhodobě uznávaný a uznávaný kurz, který předepisuje ARB a potvrzuje RIBA, že uděluje výjimku z druhé fáze odborného vzdělávání. Důraz je kladen na inovativní návrhové práce a na rozvoj pečlivého a kritického přístupu k studiu a praxi architektury.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Islámský Blízký východ dal vzniknout impozantní hmotné kultuře, která pokračuje i dnes. Tento program pokrývá oblast sahající od islámského Španělska přes arabské země, Turecko, Írán a Střední Asii v různých historických obdobích. Nabízí studentům bezkonkurenční příležitost studovat konkrétní regiony nebo kategorie umění, včetně umění Fatimid; architektura a urbanismus Maroka; Arabská, perská a turecká malba; kaligrafie a osvětlení Koránu; Mamluk umění a architektura; umění a architektura osmanů v Turecku a na Balkáně; a hmotná kultura západního Íránu. Uvažuje se také o archeologických otázkách islámského Blízkého východu.

    • Kingston upon Thames, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura je povolání; tento kurz je nedílnou součástí sledu kroků – RIBA části 1, 2 a 3 – které vedou ke vstupu do něj. Kritéria pro zápis do registru architektů Spojeného království jsou předepsána Architects Registration Board (ARB). ARB a Royal Institute of British Architects (RIBA) se dohodly, že budou dodržovat kritéria pro společné a úspěšné absolvování titulu Březen dává výjimku pro část 2.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vzrušující, kreativní magisterský titul s akreditací od ARB a RIBA pro studenty s prvním titulem v oboru architektura, kteří chtějí postoupit ve studiu do závěrečné kvalifikace jako praktikující architekt. Zaměříte se na zkoumání vztahů mezi kritickou praxí, designem a výzkumem při vytváření architektonických návrhů.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vzrušující, kreativní magisterský titul s akreditací od ARB a RIBA, pro studenty s prvním stupněm architektury, kteří si přejí postoupit do závěrečné kvalifikace jako praktický architekt. Tento kurz podporuje laterální myšlení, řešení problémů, kreativitu a zapojení do problémů v sebekritickém procesu. Ale je také široká ve svém zapojení. Bude se zabývat tak rozmanitými otázkami, jako je naše přežití na planetě a místní zapojení do kultury a řemesel - výroba cokoli z celého města do kliky dveří.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Výzkumný program MPhil/PhD Architecture se zaměřuje na praxí vedený a interdisciplinární výzkum s hmatatelným veřejným a společenským dopadem. Program MPhil / PhD v oboru Architektura, který pracuje na průsečíku teorie, výzkumu, médií a kritické prostorové praxe, podporuje experimentální praxe vedené a interdisciplinární teze zaměřené na hmatatelný veřejný a společenský dopad.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    MARch Design Practice je jednoletý program, který podporuje kreativní a kritické zapojení architektů, designérů a prostorových odborníků do návrhu zastavěného prostředí. S klimatem jako ústředním bodem budou studenti zvažovat, jak se opětovné použití, materiály, odpad a vtělený uhlík protínají s ekonomikou, politikou a identitou, aby vytvořily nové příležitosti pro designérskou praxi při spravedlivém přechodu ke spravedlivému a prosperujícímu světu. Studenti se kriticky zapojí do planetárních důsledků výstavby a vytvoří odvážné, přísné a informované návrhy, jejichž prostřednictvím lze jinak vybudovat svět.

    • Norwich, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Udělejte další krok k tomu, abyste se stali kvalifikovaným architektem na našem kurzu Architektura v březnu. Rozvíjení jedinečného designového hlasu je jádrem kurzu a zároveň vybavuje úspěšné absolventy potřebnými odbornými kompetencemi.

    • Headington, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše Sustainable Architecture: Evaluation and Design MSc je jedinečný multidisciplinární kurz. Byla založena v roce 1994 a stále roste a vyvíjí se. Držíme krok se změnami v oblasti udržitelnosti, politik a pokroku ve stavebnictví.

    • Madingley, Spojené království

    Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené

    Angličtina

    Magisterské studium (MSt) v interdisciplinárním designu pro vestavěné prostředí (IDBE) je transformační magisterský kurz na částečný úvazek na University of Cambridge pro globální odborníky pracující ve vestavěném prostředí.