115 Magistr Programy v Agronomie v Evropa for 2024

Magistr Programy v Agronomie v Evropa for 2024Filter
    • Aarhus, Dánsko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc program v ekologickém zemědělství a potravinových systémech (EUR-Organic) je jedinečný titul kombinující vysoce postavená výzkumná prostředí s nejmodernějšími znalostmi od předních výrobců biopotravin. Připravuje studenty na vývoj řešení zítřka se zaměřením na cíle, jako jsou vysoké výnosy plodin, dobré životní podmínky zvířat a nízký dopad na životní prostředí.

    • Cremona, Itálie

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Postgraduální program Agricultural Engineering školí inženýry působící v agro-průmyslovém sektoru, kteří mají systémovou vizi, tj. Přístup ke studiu a implementaci aplikačních řešení na základě celkové vize technologických aspektů agro-průmyslového řetězce. Cílem je připravit kulturně a odborně vysoce kvalifikované techniky schopné implementovat dostupné technologie k zajištění udržitelnosti, bezpečnosti a sledovatelnosti agroprůmyslových výrob, navrhovat a integrovat automatizaci, monitorovat systémy zemědělské robotiky, využívat analýzu velkých dat a Umělá inteligence. Použitím těchto nástrojů se zemědělský inženýr zaměřuje na zlepšování výnosů a kontrolu bezpečnostních požadavků, navrhování inteligentních zavlažovacích systémů, dosažení optimálního ekonomického řízení farem a propojeného dodavatelského řetězce.

    • Bodø, Norsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MAR-BIO je magisterský program založený na výzkumu, který kombinuje kompetence z různých severských zemí za účelem vzdělávání odborníků nové generace v oblasti modrého růstu a mořského oběhového hospodářství. Prostřednictvím interdisciplinárního přístupu studenti získají vhled do interakce mezi rybolovem, akvakulturou, životním prostředím, právem, managementem, produkcí a využíváním mořských biologických zdrojů.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento inovativní program MSc in Leadership for Sustainable Rural Development je otevřen pro žadatele ze všech oborů a je navržen tak, aby vytvořil lídry a odborníky na udržitelnost ve všech oborech a předmětech. Kurz bude vyžadovat vysokou úroveň nezávislosti, adaptability, zapojení jak s univerzitou, tak s externími organizacemi a ochotu být výzvou.

    • Helsinki, Finsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina, Finština, Švédský

    V magisterském programu v zemědělských vědách (AGRI) můžete v závislosti na vašich zájmech a předchozím studiu studovat vědy o rostlinné výrobě, vědy o zvířatech, agrotechnologii nebo environmentální půdě. Helsinská univerzita je jedinou univerzitou ve Finsku, která nabízí akademické vzdělání v této oblasti.

    • Nancy, Francie

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MSc je přístup založený na výzkumu k porozumění a řízení lesních ekosystémů, který poskytuje základní a aplikované znalosti o organizaci, fungování a dynamice lesních ekosystémů a komunit (včetně fyziologie stromů, biogeochemie, ekologie, genetiky) a hlavní kvantitativní nástroje pozorování ekosystémů a experimentální analýzy (GIS, statistiky, modelování). Zvláštní důraz je kladen na interakci mezi lesními ekosystémy a jejich prostředím, včetně problémů globálních změn.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Programy Byznys pro zemědělsko-potravinářské a venkovské podniky byly navrženy tak, aby rozvíjely koncepční chápání principů a procesů změn ovlivňujících jednotlivce, skupiny nebo organizace v zemědělsko-potravinářském a venkovském podnikatelském sektoru prostřednictvím aktivního a inovativního přístupu k učení. a vyučování.

    • Umeå, Švédsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Rostlinná biotechnologie je důležitým nástrojem pro řešení globálních problémů. Jak vyrábíme dostatek jídla na světě? Jak vyvíjíme obnovitelná paliva a spravujeme ekosystémy šetrným k životnímu prostředí a udržitelným způsobem? Magisterský program v rostlinné a lesní biotechnologii vám poskytuje specializované schopnosti a dovednosti k rozpoznání, porozumění a nalezení řešení těchto výzev.

    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský studijní program Forest Science in Global Change je dvouletý magisterský studijní program, který je vyučován v angličtině a je primárně určen pro absolventy bakalářského studia lesnického, biologického, environmentálního nebo obdobného programu.

    • Monte de Caparica, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský titul má celkový cíl školení odborníků schopných odpovídat potřebám odvětví akvakultury a přispívat jak ke zlepšení udržitelnosti produkce, zdraví, zdravého rozumu a dobrých životních podmínek v akvakultuře, tak ke zvýšení kvality bezpečnosti potravin a veřejného zdraví. Zaměřuje se na principy akvakultury a hlavní faktory, které ovlivňují životaschopnost chovu živočichů a řas akvakultury, jakož i systémy produkce potravin, školení vysoce kvalifikovaných podniků, kteří budou moci být integrováni do průmyslu. Magisterský titul v udržitelné akvakultuře (120 ECTS) uděluje kvalifikaci pro magisterský titul.

    • Italy Online, Itálie

    Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Rome Business School's International Master Online in Agribusiness Management poskytuje manažerské školení na nejvyšší úrovni, které kombinuje ekonomické, strategické a plánovací techniky a hluboké znalosti trhu s mechanismy a dynamikou zemědělského podnikání. Kvalitní výukové a síťové služby přispívají k tomu, že se program dokonale hodí pro každého, kdo se chce dostat na vrchol ve světě zemědělství, zemědělství, výroby potravin nebo v systému začínajících zemědělských podniků s myšlením zaměřeným na inovace. a udržitelnost. Navíc, být tímto mistrem v online verzi, můžete mít kvalitní učení kdekoli! Máme více než 10 let v online vzdělávání a jsme členem Grupo Planeta de Agostini, lídra v poskytování programů v online režimu, naše „dálka“ nabízí veškerý obsah výuky ve třídě, abychom mohli využít kompletní a profesionalizující zkušenosti.

    • Joensuu, Finsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský studijní program (CBU) v lesnictví organizuje Konsorcium finsko-ruské přeshraniční univerzity (CBU) čtyř vysoce uznávaných univerzit ve Finsku a v Rusku. Je založen na dvoustranné a mezinárodní spolupráci v oblasti lesnických a environmentálních věd s cílem podporovat ekologicky a sociálně udržitelné využívání přírodních zdrojů.

    • Lugo, Španělsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština, Galicijský

    Obecným cílem titulu „Master in Forestry Engineering“ je školení techniků vyškolených pro plánování, projektování, organizaci, kontrolu a řízení přírodních prostor a zboží a služeb poskytovaných v oblasti lesnictví. Mezi její cíle patří ochrana půdy, ochrana a regulace vodních zdrojů, zajištění kontinuity druhů divoké flóry a fauny, zlepšení venkovského prostředí a využívání lesních zdrojů, a to jak pro jejich průmyslovou transformaci, tak pro přímé požitky.

    • Klaipėda, Litva

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Absolventi získají znalosti nejen o ekosystémech a jejich fungování, ale také o interakci abiotických a biologických procesů v prostředí mořské a pobřežní zóny. Zná klasické koncepty i moderní metody používané v ekologických studiích. Absolventi získají znalosti nejen o ekosystémech a jejich fungování, ale také o interakci abiotických a biologických procesů v prostředí mořské a pobřežní zóny. Zná klasické koncepty i moderní metody používané v ekologických studiích. Studenti mohou pozorovat a měřit kvantitativní a kvalitativní typ biologických, fyzikálních nebo chemických vlastností, identifikovat a analyzovat stávající a potenciální environmentální situace, rizikovou expozici a kontrolní mechanismy a také předvídat dopady na životní prostředí a zdraví a řešit problémy. Student dokáže systematickým dokumentováním a vyhodnocováním sledovat a měřit kvantitativní a kvalitativní typ biologických, fyzikálních nebo chemických vlastností, událostí nebo změn. Znají principy výběru dat pro modelování ekosystémových procesů a jsou schopni kompetentně řešit problémy způsobené antropogenní činností prostřednictvím právních a regulačních dokumentů.

    • León, Španělsko

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Španělština

    Vyškolíme školený personál, aby s úplnými zárukami vykonával regulované povolání zemědělského inženýra na stále složitějším a konkurenceschopnějším trhu práce.