96 Magistr Programy v Administrativa 2024

Magistr Programy v Administrativa 2024Filter
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    21 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Bakalář vědy z Ohio University v ošetřovatelství k doktorovi ošetřovatelské praxe (BSN-DNP) Program je určen pro sestry připravené na maturitu, jako jste vy, aby získali titul, který vás připraví na úspěch, dlouhodobá kariéra v oboru. Tento flexibilní online (s omezenými intenzivními aktivitami na akademické půdě) 70-úvěrový program vám pomůže vybudovat dovednosti vedení i pokročilé praxe, takže budete připraveni na řadu praktických, výkonných a vzdělávacích rolí.

    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Master of Administration v mezinárodních organizacích trvá 2 roky (4 semestry). Chcete-li získat magisterský titul, musí studenti napsat a obhájit diplomovou práci.

    • Valencia, Španělsko
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    Mistr v řízení lidí a organizační rozvoj je v současné době jedním z nejúplnějších programů v oblasti školení odborných odborníků v oblasti řízení lidských zdrojů. Přísný program s bohatými zkušenostmi, který zdůrazňuje lidi jako strategická aktiva společností a budoucí manažery lidských zdrojů jako nesporné lídry v tomto procesu.

    • Hull, Spojené království

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Dopadněte na výkon vaší organizace. Naučte se analyzovat a vizualizovat data na pracovišti a propojit je se strategickými cíli vaší organizace. S naší MSc in People Analytics se naučíte, jak hodnotit chování na pracovišti a propojit je s širší strategií vaší organizace.

    • Rio de Janeiro, Brazílie

    Plný úvazek

    21 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    Akademické postgraduální studium v administrativě na FGV EBAPE se skládá z MSc a PhD v administrativě. Tyto kurzy, které jsou úzce propojeny, sdílejí stejné hodnoty a principy. Hlavním účelem magisterského programu je připravit studenty na doktorandské studium (na FGV EBAPE nebo na jiné významné instituci v Brazílii nebo jinde ve světě) nebo na pracovní trh. Hlavním cílem Ph.D. Program je připravit studenty na akademickou kariéru jako výzkumní profesoři na univerzitách nebo jiných akademických institucích v Brazílii nebo v zahraničí.

    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Zřízený rektorem Vratislavské univerzity (pořadové číslo 36/2011 11. dubna 2011) je magisterský program Správa v mezinárodních organizacích na Právnické, správní a ekonomické fakultě Vratislavské univerzity jedinečnou příležitostí získat magisterský titul v administrativě. Náš dvouletý program je zvýrazněn malými třídami (25-30 studentů) a probíhá ve skutečné univerzitní atmosféře v úzkém kontaktu s výjimečnými pedagogickými pracovníky. Mezinárodní organizace se dnes staly životně důležitými pro úspěšné fungování veřejné správy a jejích zaměstnanců. Náš program nabízí možnost získat rozsáhlé znalosti o tomto mezinárodním prostředí. Další výhodou našeho programu je, že studenti získají rozsáhlou znalost technického anglického jazyka v oblasti veřejné správy, práva, ekonomiky, managementu, sociologie organizací atd.)

    • Santiago de Compostela, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Španělština, Galicijský

    Smíšené výzkumné a profesionální magisterské studium s obsahem, který na jedné straně podporuje školení v dovednostech souvisejících s výzkumem a na druhé straně školí specialisty na navrhování, implementaci a hodnocení školení, a to jak ve školním a pracovním kontextu, tak profesionály.

    • Limerick, Irsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Hammond, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program počítačových sítí a správy na Southeastern Louisiana University je program na úrovni absolventů, který zdůrazňuje znalosti a technické dovednosti potřebné pro pracovní sílu. Připravuje absolventy na práce, jako je správce sítě, síťový specialista, inženýr návrhu sítě, vývojář systémového softwaru a správce systému. Program nabízí možnosti diplomové a projektové (nediplomové) práce a je nabízen 100% online.

    • Vilnius, Litva

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Cílem Programu je připravit absolventy magisterského s hlubokou znalostí právních předpisů EU o povzbuzení realizace a ochrany lidských práv ve veřejné

    • Tampere, Finsko

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Města jsou inspirativními arénami pro obchod, kulturu a každodenní život. Čelí však složitým výzvám souvisejícím s životním prostředím a blahobytem jednotlivců. Bakalářský studijní program v oblasti udržitelného rozvoje měst je multidisciplinární program rozvíjející dovednosti potřebné k řešení těchto problémů.

    • Friedrichshafen, Německo

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Němec

    Pro odborníky na vědu a výzkum, nadace, parlamenty, státní správu, asociace, mezinárodní organizace, nevládní organizace, centra pro výzkum veřejného mínění, politické poradenství, žurnalistiku, vztahy s veřejností.

    • Campbellsville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online program Master of Arts in Sport Management Campbellsville University, akreditovaný Mezinárodní akreditační radou pro obchodní vzdělávání (IACBE), poskytuje dovednosti, které potřebujete, abyste uspěli v různých kariérách vedení ve sportu. Vyberte si z důrazů na správu sportu a sportovní marketing.

    • Innsbruck, Rakousko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    • Aveiro, Portugalsko

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina, Portugalština