44 Magistr Programy v Administrativa v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Administrativa v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    21 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Bakalář vědy z Ohio University v ošetřovatelství k doktorovi ošetřovatelské praxe (BSN-DNP) Program je určen pro sestry připravené na maturitu, jako jste vy, aby získali titul, který vás připraví na úspěch, dlouhodobá kariéra v oboru. Tento flexibilní online (s omezenými intenzivními aktivitami na akademické půdě) 70-úvěrový program vám pomůže vybudovat dovednosti vedení i pokročilé praxe, takže budete připraveni na řadu praktických, výkonných a vzdělávacích rolí.

    • Hammond, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program počítačových sítí a správy na Southeastern Louisiana University je program na úrovni absolventů, který zdůrazňuje znalosti a technické dovednosti potřebné pro pracovní sílu. Připravuje absolventy na práce, jako je správce sítě, síťový specialista, inženýr návrhu sítě, vývojář systémového softwaru a správce systému. Program nabízí možnosti diplomové a projektové (nediplomové) práce a je nabízen 100% online.

    • Campbellsville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online program Master of Arts in Sport Management Campbellsville University, akreditovaný Mezinárodní akreditační radou pro obchodní vzdělávání (IACBE), poskytuje dovednosti, které potřebujete, abyste uspěli v různých kariérách vedení ve sportu. Vyberte si z důrazů na správu sportu a sportovní marketing.

    • North Andover, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Master of Public Affairs (MPA) je inovativní a interdisciplinární program, který připravuje studenty na dynamickou a zajímavou kariéru vůdců ve světě veřejných záležitostí a veřejné politiky.

    • Cambridge, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Cambridge University Graduate je navržen tak, aby globální lídry s nástroji, sítě, globální chápání, a existenciální logiky mít 21. století globální dopad. Jako součást, která

    • San Antonio, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • University Heights, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    MA v neziskové administrativě rozvíjí, vzdělává a umožňuje studentům vyniknout ve své neziskové organizaci. Tento jedinečně zaměřený interdisciplinární a meziuniverzitní program spojuje College of Arts and Sciences a Boler College of Business. Studenti v programu těží z interakce se spolužáky z různých prostředí a zkušeností, včetně těch, kteří slouží v místních charitativních organizacích, současných vedoucích neziskových organizací a těch, kteří jsou v tomto sektoru noví.

    • New Orleans, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Zdravotnictví roste rekordní rychlostí. Americký úřad pro statistiku práce odhaduje, že zdravotnická povolání vzrostou od roku 2019 do roku 2029 o 15 % a vytvoří více pracovních míst než kterákoli jiná odvětví. Kromě pracovníků v první linii, jako jsou lékaři a zdravotní sestry, se zdravotnictví rozšířilo o kariéry v oblasti technologií, obchodu a veřejných služeb. Naše složité zákony a zásady zdravotní péče se dotýkají milionů životů a mají dopad na téměř každé odvětví. Loyola University New Orleans College of Law nabízí studentům příležitost prozkoumat tato témata do hloubky prostřednictvím našeho titulu Master of Arts v oboru zdravotnického práva a správy (MHLA). Master of Arts ve zdravotnickém právu a administrativě lze dokončit již za jeden rok a absolventi se budou připravovat na kariéru ve zdravotnických operacích, dodržování předpisů a řízení rizik, které nejsou právníky. Tento 30kreditový program je ideální pro čerstvé absolventy nebo pracující profesionály, kteří se chtějí ve své kariéře posunout nahoru. Ideální, ale není vyžadováno vzdělání v oblasti obchodu, vědy nebo psychologie. Ve spolupráci s vámi vytvoříme personalizovaný studijní plán, který bude odpovídat vašim konkrétním zájmům a aspiracím. K použití není vyžadováno žádné GRE nebo LSAT.

    • Malvern, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš titul Master of Business Administration vás připraví být silným etickým lídrem připraveným vyřešit jakýkoli problém na pracovišti.

    • Lynchburg, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Lynchburgův program Master of Business Administration (MBA) vás připraví na vedoucí role v obchodní oblasti. Náš program má pověst otevření dveří na trhu práce.

    • Grand Rapids, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Díky rozhodování o datech napříč různými průmyslovými odvětvími se schopnost efektivně spravovat a analyzovat velká data stala kritickou dovedností.

    • San Francisco, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Náš stupeň veřejné správy je jedinečný, protože integrujeme principy udržitelných a spravedlivých řešení do všech prací v kurzu a zmocňujeme studenty k holistickému myšlení a jednání. Ať už diskutujeme například o změně klimatu, rasové spravedlnosti, zdravotní péči nebo městském plánování, naučíte se, jak aplikovat silný objektiv systémového myšlení, abyste pochopili, jak vytvořit skutečný a trvalý dopad. Vznikne vám důvěra a kompetence transformovat politiku, implementaci programu a veřejné služby, které vytvářejí spravedlivé sociální změny.

    • Bellevue, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 hodin

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Navržený tak, aby vám pomohl postoupit do vedoucí role ve vaší kariéře v trestním soudnictví, vám stupeň správy spravedlnosti pomůže rozvíjet dovednosti a znalosti pro úspěch ve federálních, státních a místních operacích trestního soudnictví se zaměřením na rozsah, příčiny a kontrolu zločin ve vaší komunitě.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Baruch's MA v Arts Administration trénuje další generaci lídrů v umění a kultuře, Baruch MA v Arts Administration připravuje studenty na vedení jako aktivisté, pedagogové a manažeři, aby zajistili světlou budoucnost pro širokou škálu veřejných, soukromých i jiných -ziskové umělecké instituce v našem oboru.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Škola Marxe School nabízí dvouletý magisterský titul v oboru mezinárodních vztahů se 42 kredity pro novou generaci progresivně zaměřených studentů, kteří se zavázali k odpovědnému vedení ve vládě, globálních institucích, mezinárodních nevládních organizacích (INGO) a v podnikání. Program lze absolvovat také na částečný úvazek.